I’m Vin Diesel, don’t fuck with me!

Ha már lazítós videó hétvégre, akkor ezt a Babylon A.d. “reklámot” nem hagyhatom parlagon, megosztás nélkül a vinyómon heverni. Kár, hogy a filmet agyonvágta a Fox (a rendező meg Vin is szidja őket nagyon érte) és valószínűleg bukni is fog. Ennek ellenére Vin lenyomja a nyár szuperhőseit, legalábbis ebben a 2 percben.

human
írta
2008. 08. 30. 02:28
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “I’m Vin Diesel, don’t fuck with me!” bejegyzéshez

  1. Én játszottam a játékkal, a Butcher Bay-jel amiben ő a hangját is adta Riddicknek, ez biza az ő hangja. A többi sztárét nem tudom, de nem valószínű.

  2. Sztem a filmből vannak kiszedve a hangok, sokszor mondja ugyanazt. Marha jó egyébként.
    A film meg várós; RTL Klubnál durvábban úgy sem vág senki:-)

  3. Vin for president! Ha el is kúrták a Babylont ha nem, már csak miatta is megnézem. A bökkenő az hogy a magyar bemutató dátuma ismeretlen számomra…

  4. Hát a magyar bemutató időpontjára én is kiváncsi lennék!
    Azt tom, hogy az Osztrákoknál és a Németeknél szeptember első felében lesz! Szerintetek lehet ezt valamilyen szinten úgy venni, hogy akkor nálunk is e időpont környékén mutatják be??

  5. Hát azért hiába hibáztatja a stúdiót Kassowitz, mégiscsak ő írta és rendezte a filmet. Jó, persze, át lehet úgy vágni a filmet, hogy ne ismerjen rá a szülőanyja sem, de azért egy rendezőnek vállania kéne a felelősséget, ha már szar lett(meg ha kapott egy nagyobb büdzsét és azt el is költötte). Asszem a Mel Gibsonos Paybacknél volt valami ilyen szitu, a Blade Runnernél meg ugye a Mennyei Királyságnál is. Ott is Ridley Scott nyelte a nyálát, jó képet vágott a dologhoz, aztán kiadta a rendezői verziót. Miért nem csinálta ezt Kassowitz?

  6. Most, h moziban lehet bukik, attól még kijöhet majd egy director’s cut. Akkor legalább dvd-n az igazi minőséget láthatjuk. Vagyis gondolom.

  7. vins
    Kassovitz kijelentette, h a fox teljesen elbaszta a filmjet, mert egy scifi akciobol kivagtak minden lenyegeset, es az egesz csak agyatlan akcio lett, ugy fogalmazott, h olyan lett, mint 1 gyenge 24 resz

  8. Hát ez eléggé béna vid, egyszer sem mosolyogtam rajta :) Amúgy igen az ő hangja, összevágva innen-onnan.

  9. Az ő hangja, főleg a Pitchblackből kivágva.
    a Babylont nagyon meg akartam nézni, szerintem meg is fogom, de szégyen, hogy a rendező is ennyire fikázza :-(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.