TMNT reboot UPDATE

Mielőtt beránt az ágy még röviden megemlítem, hogy az a hír járja miszerint a TMNT-t újraélesztik, rebootolják (persze a Dark Knight sikerén felbuzdulva lol), méghozzá nem is CGi módiban, hanem élőszereplős film változatban. A helyetekben még nem ugrálnék az örömtűz körül, de ha összejön az mindenképp érdekes lesz.

Lefújták!

human
írta
2008. 09. 03. 03:06
megjelenés
38
hozzászolás


38 hozzászólás a “TMNT reboot UPDATE” bejegyzéshez

  1. Human, lécci ne vedd evidesnek, hogy mindenki minden rövidítést és geek szót tud. :)
    Nem ez az első eset, hogy az egyszeri netező nem tudja miről beszélsz…

    [akkor nyilván nem neki szól a hír, mert nem érdeklik a teknőcök – a szerk.]

    köszi!

  2. Nemrég (1-2-3 éve?) volt az az animációs belőle. Akkora siker let volna, hogy érdemes újra előrángatni őket?

  3. Nem lesz belőle világsiker, max. az USA-ban megy el rá néhány fan. Szerintem új bőrt már nem tudnak lehúzni róla, a figurákat nem tudják sokkal jobban megcsinálni, értelmes sztorit nem tudnak ugráló, kardozó stb. teknősbékák köré összehozni – már ha a képregényekből indulok ki. Szerintem eleve bukás, de hátha még meggondolják magukat (lehet, hogy a hírrel csak tesztelni akarnak…)

  4. Szerintem az animacios film meglepoen jol sikerult, de az eloszereploset nem eroltetnem… Inkabb folytatast az animaciosnak.

  5. Tök Jó, hogy Batman miatt már mindent fel lehet újítani. De élő teknőcfilmet?!? A mese még okés volt, de szerintem CGI nélkül halott lesz.

  6. Nekem speciel abszolút bejött a CGI film, nem értem minek rebootolni, pláne, hogy be volt lengetve Shredder (nem ugrik be a magyar név) felélesztése, ami igencsak érdekene.

  7. Hát nemtom. Nekem az animációs film nem nagyon jött át, pedig a nagyonrégi rajzfilmnek nagy rajongója vagyok. Remélem azért ebbe lessz Zúzó meg Krang, mert azokkal az igazi.

  8. Jah, nekem speciel nagyon teccett a CGI változat, ui úgy láttam, h még az eredeti Eastmen & Lard’s sorozat vonalát követte, h mi történt a teknőcökkel miután kinyírták Shreddert, ugyanígy széthullott benne a csapat, csakhát vmi “a gonosz világhatalomra tör” cuccost muszáj volt beletenni, most más szelek fújnak azért mint a 80as években amikor ez a rész képregényben volt.
    d most vissza a gumiruhához? még ha ríl környezetbe, ríl emberek közé tennének halál élethű cgi figurákat, arra azt mondom h talán az árát visszahozza. d h a XXI. században senki nem fog elmenni 1 gumimaszkos filmre (max persze néhány fan geek) az hótziher.

  9. Őszintén bevallom, hogy nem láttam végig egyetlen élőszereplős tinininja filmet sem, de a rajzfilmsorozat az gyerekkorom meghatározó emléke/élménye volt. Most őszintén ha már ott tartunk, hogy egy kardozó verekedő teknősbékákról szóló film gagyi, akkor ezekszerint gagyi egy gumidenevérruhába öltözött vagy egy nagy zöld spenótszínű szarkupacra hasonlító izének a története is? Nemhiszem. Ez fantasy, a lényeg, hogy jól legyen megcsinálva. Nekem ezzel kapcsolatban is csak az a bajom, hogy a faszér nincsenek kreatív producerek, akik inkbb valami újat tennének le az asztalra, ne pedig valami kibaszott feldolgozást vagy x edik folytatást.

  10. Nagy rajongója voltam a régi animációs sorozatnak, és az élőszereplős filmet is szerettem gyerekként, de teljesen egyetértek azokkal, akik azt mondják, hogy nem kéne ebből remake-et csinálni…

  11. ez jóó!
    az eredeti élőszereplős filmek (az első kettő) nagy kedvenceim voltak. a régi rajzfilmsorozattal, és a képregénnyel együtt… helyes, legyen csak jelmez a színészeken, ne CGI-ből rakják össze a figurákat, mert az már előre unalmas.
    azt sztem pedig lehet borítékolni, h ha lesz ilyen film, akkor tuti, h pg13-at kap – és ez egyértelmű is, hisz nem épp a sötét/brutális/véres képregények/sorozatok közé tartozott)

  12. OFF

    eszembe jutott h régen nem tudtam kimondani a címet és mindig tini nindzsa harci kesznőcsök voltak:)

    ON

    nem kéne…. az animációs tetszett de ez nem kéne…

  13. Nem olcastam az előző hsz- okat, de lehet, hogy inkább a Hellboy ihlette meg az alkotókat.
    Talán.

  14. hellboy? a hellboy-t nemhogy nem újrabootolták, hanem egyáltalán most forgattak először belőle bármit is (már h nem most, hanem a 2. rész előtt) ennyi erővel a ghostrider is ihlette volna őket, nem? : P

  15. animációs filmecske tetszett, a filmet majd meglátjuk. Azt azért bírom, hogy egy filmet előre “NEEEE, meg minek stb..” kifejezésekkel illetnek, mintha az ő pénzükből csinálnák, akit nem érdekel, vagy hülyeségnek tartja legfeljebb nem nézi meg, lehet én se, nem nagyon csigázott fel a hír, lehet bukó lesz, lehet siker, tőlem aztán azt csinálnak amit akarnak. Amúgy azzal a hsz-szel értek egyet, hogy ugyanolyan “gagyi” mint egy denevérruhás fószer, vagy egy muti akinek a szeméből lézer jön, vagy lehetne sorolni egész nap…..
    Amúgy az első rész “hatalmas” siker volt, szóval értem a producereket miért látnak benne fantáziát, főleg az animációs film sikere után.

  16. Bocs, lehet, hogy félreérthető volt.
    Én a Hellboyra olyan vonatkozásban gondoltam, hogy ott a teremtmények nagy részét nem CGI- al, hanem maszkokkal oldották meg.
    Talán a teknősök reboot- olásánál azért gondoltak emellett, mert talán nagyobb respektje lesz ha így teszenek és jól is sikerül.
    Mint a Hellboynál. Mindenki meg volt örülve, hogy milyen jók a maszkok így talán nem a Batman- hez hasonlítanám ilyen téren.

  17. Balee, a szívemből szóltál, 100%-ig egyetértünk :),
    bár azt én sem hiszem, h egy élőszereplős Tini Ninja-t meglehetne úgy csinálni, h a tíz évnél idősebb korosztály (ami azért elég nagy) is élvezze. Én legalábbis úgy tapasztaltam, az ilyesmik rohadt szánalmasra szoktak sikeredni.

  18. nekem az első teknőcös film nagyon bejött. annyira nem ismerem a képregényt de mennyire lehetne ebből egy új/jó sztorit kihozni? belerakják zúzónak a rinocéroszait?:)

  19. Akik panaszkodnak a bábok miatt: az elmúlt 18 évben nem csak a CG fejlődött ám baromi sokat! + az első élőszereplős film 13 millióból készült ami akkor se volt túl sok pénz(1990), ahhoz képest viszont a Henson Shop lényei nagyon komolyak voltak, szerintem még ma se néznek ki rosszul, ellemben nagyon sok régebbi CG cuccal (BTW valaki soroljon már fel digitális stúdiókat az ILM-en a Wetán és a Tippett stúdión kívül aki tényleg tud olyan CG lényt alkotni akivel még azonosulni is lehet(talán még a Digital Domin (I Robot), de még ők is kérdésesek)). Szal’jöjjön csak a live action, és legyen olyan sötét és cinikus mint az első képregény széria v. az Image kiadások, a feel good rajzfilmeket, képregényeket és az igazán ciki élőszereplős sorozatot meg felejtsék el(szerintem szokat mi is:))! :)

  20. Bizonyám, a maszktechnika rengeteget fejlődött, könnyebb és jobban formálható anyagok, számítógépről vezérelt animatronika a drótos-karos megoldások helyett, utólagos CGI javítások a hiányosságok eltűntetésére. Azt például tudtátok, hogy a magyar Cube Effects stúdió csinálta a Hellboy2-ben Abe Sapien összes pislogását, meg leszedték a ráncolódásokat a gumiruhákról meg ilyenek?

    Bár szerintem a “reboot” jó lehetőség lenne a sokéves design teljes átalakítására, a fejek mindig is idétlenül mutattak és a teknőtől eltekintve teljesen emberi testalkaton is túl lehetne lépni. TMNT rajongó 3D grafikusok csináltak már mindenféle változatokat, megpróbálok belinkelni párat a következő hozzászólásomba.

  21. OFF-Cube Effects rulllaaa!!! :) Abe pislogása nálam mindent vitt!!! Baromira sok plusz érzelmet adott a figurához!-OFF

    Témához: ha a költségvetés engedi és olyan cégeknek adják a teknöcöket, mint mondjuk a Stan Winston Studios (ill. szép lassan The Winston Effects Group:( ) v. a Spectral Motion, stb. nem lesz a kinézetükkel és a szinészi teljesítményükkel semmi baj. Onnantól kezdve már csak a rendezőn és a forgatókönyvön múlik minden.

  22. NEEEEEEE, ekkora gagyit régóta láttam. Kicsi voltam az elsőnél, de azóta sem büszkélkedem senkinek, hogy láttam. Már az ötlet is szar, nemhogy ezt még filmre is viszik. Sírok, hogy ez valakit megkap. Komolyan. Valaki megnézi és felvállalja, hogy a másik szemébe mondja, hogy tetszett neki ez a baromság? Huhhhhh….

  23. jansey, most erre mit mondjak? Ugyanolyan gagyi mint bármi más “fantasy”film! És félreértés ne essék, nem vagyok teknős párti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.