Transformers 2 forgatás hivatalosan

Kijött egy olyan forgatási videó, amit már profik készítettek, nem pedig átlagos emberek az utcán távolról, mint az eddigiek. Magát a mestert, Michael “awesome” Bay-t is láthatjuk munka közben, ugye milyen jó? És más meglepetés is van a tovább mögött.

A további cucc epdig egy ILM által készített videó, amiben az általuk készített trükkökkel hülyülnek (amikor a robot darabokra esik az kurvajó) picit.

17 hozzászólás a “Transformers 2 forgatás hivatalosan” bejegyzéshez

  1. Nah, ez az a videó, aminek marhára nem látom az értelmét.. oké oké elvannak a srácok, de ennyire?

  2. Ez a Bayos meg Bayhem dolog elég gáz. Meg neki a Nike custom cipőt gyárt, én meg egy rohadt Air Force 1-t nem tudok venni ebben az országban, legalábbis olyat, ami tetszene színileg! :D

  3. tök laza munka lehet az ilm-nél dolgozni! Olyan átlátható, egyszerű, és felszínes munka az egész…

  4. Én már azt a forgatási videót várom amiben azt mondják “ez volt az utolsó forgatási nap” :)

  5. Persze, tök egyszerű meló ez a CG. Van egy csomó kamu button a Mayában, de mindenki csak a “Make Awesome” buttont nyomogatja valójában, a nap többi részében meg kávézik és cigizik.

  6. Az ILM-hez bárki bekerülhet akiben van annyi ambíció hogy a 3D Studio-val elbasszon 1-2 évet hogy rendesen kitanulja. + nem árt egy kis grafikai érzék, hogy a 3D modellezésnél az emberekből ne bohócokat gyártsunk le. :)
    Van olyan ismerősöm aki a 20th Century Foxnak dolgozik és még együtt tanultuk a dolgot 0-ról kezdve, úgyh. nem lehetetlen, csak sokat kell szórakozni vele.

  7. 1-2 év után nem nagyon fogsz bekerülni az ILM-hez. Tapasztalat kell hozzá, és azt egy év alatt nem nagyon szerzel. Persze ha vannak jó referenciáid akkor esély van arra hogy felvesznek, de a kérdés csak az hogy meddig maradsz ott.

  8. Van magyar srác az ILM-nél, Szingapúrban, az első Transformersen is dolgozott. Pogonyi Zoltánnak hívják.
    Meg van egy csomó magyar szétszórva a világ VFX stúdióiban, van aki az Avataron dolgozik a Wetánál, csomóan vannak Londonban az MPC-nél és Framestore-nál is (Narnia meg gondolom most az új Potter), egy haverom Kanadában a Franticnél, és még a fene tudja hányan.

    Egyikük se csak 1-2 év “elbaszásával” került oda mondjuk…

  9. ütősek a videók :D valamit már lehet tudni a story-ról?? hm….vagy csak én vagyok lemaradva :)

  10. Még semmi biztos, egyedül a címből lehet következtetni. Human egy egész yo kis lehetséges történetet hozott ki belőle.

  11. A legnagyobb az, amikor egy képként összerakják a 4 fázisban lévő trükköt. Nagyon komoly sztem :)

  12. R8? Úgy látszik az audi már nem csak, a transporterbe akar bekerülni. főleg az első rész után fura, amiben csak amerikai autó volt (meg optimus), európai csak egy bömcsi, amit valamelyik álca szét is zúzott.

  13. 3dsMax-ot ipari meretekben nem hasznaljak, nem lehet annyira customra faragni. Maya mar annal inkabb meno…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.