Ki fogja megnézni a Milket?

Ha jól látom a filmnek egész pozitív visszhangja van, ütős szerpelőgádája, viszont nekem például Sean Penn nemhogy eladja a filmet, hanem pont ellenkezőleg: tehetséges, de nem bírom a fejét, így ez a jóllakott ovis mosoly sem győzöt meg. Meg igazából a trailer sem.

Milk poszter

human
írta
2008. 09. 09. 14:03
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Ki fogja megnézni a Milket?” bejegyzéshez

 1. En meg mindig nem tudom, sztem egyszer valamikor biztos.
  A Nevem Sam tetszett, de ezzel most nekem is felemas erzeseim akadtak…

 2. jó, lehet h sean penn tevékenysége mostanság olyan kirohanásos-idegesítő jellegűek, de én pl. nagyon szeretem, jó színész ő nagyon.

 3. meg fogom nézni, egyszer… bírom a faszit, máig majdnem pon úgy néz ki, mint 20-25 éve. ráadásul szerintem kurvajó színész.

 4. Én is megnézem valszeg, de amiért az nem más mint a szereplőgárda. Nem tartom magam homofóbnak egyszerűen a történet nem nagyon keltette fel az érdeklődésem.

 5. Én is megnézem! :) Szeretem Sean Penn-t, de elsősorban nem miatta, hanem Emile Hirsch miatt csekkolom! :-))

 6. En is biztosan megnezem. Mondjuk Sean Penn velem is megutaltatta mar magat rendesen, de amit a Mystic Riverben alakitott…szoval jo szinesz na:)

 7. Biztos megnézem. SP-t tehetségesnek (mint színész és mint rendező) tartom, még a feje sem zavar :), és a film trailere is tetszett.

 8. Ki nézi meg ??? Például én tutira :) ….

  A trailer engem tökéletesen meggyőzött, Sean Penn most is fantasztikusan játszik (már ami a trailerből átjött …), és a többi szereplő neve is bíztató : Hirsch, Brolin, Franco …és talán még Luna is :P

  Nem vagyok elájulva a politikai filmektől (a film másik témájáról nem is beszélve …de ebbe most ne menjünk bele), de ez kifejezetten tetszik ! Én bízok Gus van Sant-ban

 9. áj hét san penn :) – szóval én nem fogom megnézni, ha csak nem lesz rá valami különleges okom…

 10. Na ezt a filmet tuti nem nézem meg. Penn-t sem bírom igazán, elég ellenszenves, erőszakos köcsög feje van! – Szerintem…

 11. sok okos ember…
  a világ második legjobb gitárosa, 21 gramm, carlito útja…
  mostanában mindenki csak balere, heathre meg robert downeyra tud izgulni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.