Rég volt Spirit frissülés

Gondolom a Comic Con-fiaskó után elgondolkoztak kicsit hogy élesszék újra a hypeot. Merthogy ott a rajongók előtt befürdött Frank Miller, akármilyen követői bázist is alakított ki előtte a Spirit trailerekkel.

Spirit poszterek

human
írta
2008. 09. 20. 00:20
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Rég volt Spirit frissülés” bejegyzéshez

  1. Én továbbra is kíváncsi vagyok rá, de azért óvatos leszek majd a megnézésével, előbb mindenképp megnézem pár oldalon majd hogy milyen lesz a fogadtatás.

  2. Én továbbra is ugyanolyan kíváncsisággal és rajongással várom, mint az első hír óta.
    Röviden ennyi a történet:
    “A film főszereplője egy nyomozó, aki halálos ellenfelének elpusztítása érdekében megrendezi saját halálát és így Lélekként harcol Central City legfőbb bűnözője ellen. Octopus célja kiírtani az egész várost. A Lélek sikeresen harcol ellene, ám egy nap összefut egy gyönyörű nővel, aki egyszerre akarja megölni, szeretni és elcsábítani főhősünket.”

  3. Akartam is hozzáfűzni hogy egy keménnyvonalas rajongó kiborulása ne mfeltétlenül alap, úgy értem ők sokkal több elvárással vannak a film után mint azok, akik nem ismerik a képregényt, és főleg képregény rajongóknál nem lehet mindenkit kielégiteni, mivel az egyiknek ez astiklije a másiknak meg az, ezzel nem lehet mit csinálni.

  4. Igen, és ez már off téma, hogy a film meg a könyv, vagy képregény két különböző dolog, és sohasem lehet visszaadni egy könyvet vagy regényt a túlságosan szubjektív élmények miatt, hiszen mindenki máshogy éli meg. A kettő teljesen más múfaj, hasonló de különböző. Az viszont kellemes amikor egy adaptációt néz az ember, és az ismerős jelenetek láttán elhangzik a gondolatbeli mondtat, hogy “ezt így képzeltem el”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.