Bride Wars trailer

Hát, hiába bírtam a Get Smartban Anne Hathawayt, ez a film egyelőre baromi messzire elkerülős fajtának néz ki. Hú, összevesznek a legjobb barátok csak mert a kedvenc helyükön egyszerre lenne az esküvő. Végén összeborulás és egymás után megesküvés helyszínen?

human
írta
2008. 09. 25. 12:38
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Bride Wars trailer” bejegyzéshez

  1. A barátnőmnek a cím láttán már fülig ért a szája, és ez a szájméret folyamatosan nőtt kb 1 centit minden 30 másodpercben. Nekem meg az előzetes alatt elkezdett hullani a hajam…

  2. Az a helyzet, hogy ma hajnalban az Ördög Pradat visel címü filmre ébredtem (ment éjjel a tv)és rájöttem, hogy legújabb üdvöském Anne Hathaway. Jól írtam ? Annyira új, hogy még nem vagyok tisztában vele, hogy hogyan kell leírni.
    A film tipikusan vasárnap az hbo-n belefutok mert nem bírok felkelni az ágyból. Nem túl ötletes, bugyuta poénos. Miért kell szájbarágósan előadni az a “my hair blue” jelenetet ? Értjük ! Stílusosabb megoldás kellett volna.

  3. Úgy tűnik ez is olyan film lesz mint a Baby Mama. Csajoknak talán tetszik, mert csajos együgyü poénokat raknak bele “mély érzelmekkel” megspékelve, de én ezen is be fogok aludni, a trailerből ez jön le.

  4. Trib, sztem ez a csajoknak sem tetszik. A két színésznő bájos és..és..azt hiszem, ennyi. Ha vmikor (még ebben az évtizedben) leadja az RTL vagy a Tv2, akk megnézem, de h beüljek miatta a moziba..! A-a.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.