Pirates 4 is a go

Depp bácsi aláírt A Karib-tenger kalózai negyedik részébe. Ennyi, jön a folytatás. Nem mintha nem lett volna várható. Még nem kalózkodott össze elég pénzt, kell egy kisebb összeg mielőtt eláshatja valami lakatlan szigeten.

human
írta
2008. 09. 25. 15:46
megjelenés
29
hozzászolás


29 hozzászólás a “Pirates 4 is a go” bejegyzéshez

  1. A határtalan pénzről nem is beszélve! ;) De hát ha egyszer annyit hoz a dolog, mint a szemét, akkor legalább kap belőle bőven ő is! :)
    Egyébként a harmadik részt nem láttam még, a második nem volt nagy szám már…

  2. Még réggebben vqlahol olvastam, hogy 6 részt terveztek a filmnek, de az is lehet keverem valamivel.
    Vszont a 3.-on sokat ásítoztam a moziban. De biztos megnézem, ha kijön.

  3. én úgy tudom, régen úgy tervezték, h a 4. egy különálló sparrow-film lenne. eszerint sem a kíra, sem az a bárgyú blúm nem lenne (halleluja) benne. viszont a dzsoffri az igen. na kíváncsi vagyok.

  4. passerby: IQ sörösüvegbedobás a tömegbe!

    Szeretnék elsőként gratulálni!

    Miért is “kurva”? Mert nem 10 dollárt kér egy filmért?
    Vagy esetleg Sparrow karaktere miatt?

    Nézd már meg milyen filmekbe játszik.

    Ilyen alapon a kinti filmiparban mindenki volt kurva egyszer…

  5. ALIEN, nem a pokemberrel kevered? arrol hallatszott, hogy 6 resz keszul belole. de lehet nem kevered semmivel, elkepzelheto, hogy ha 3 resznel nem allnak meg a kalozkodassal, akkor siman mennek 6ig…

  6. Azt tom, hogy a pókmanó 6 részere van tervezve, viszont abban nem vagyok biztos, hogy ehhez is azt olvastam e. Gondolom, míg megtérülnek a ráfordított dollár milliók, addig folytatják…

  7. első kérdés: MINEK? Mit lehet még kihozni a filmből? vagy porneszt akarnak abból, ahogy orlándó_blúmi vissza-visszajár egyet reszelni kijerával?
    Btw a harmadik szerintem a triológiából a legjobbnak, legmozgalmasabbnak, legizgalmasabbnak, és a Score-ral talán a leginkább összhangba helyezhetőnek mondható, de jó volt, vége volt.
    Igazából nem csodálkoznék, ha Depp kaparta volna ki a gesztenyét, emlékezzünk csak mennyire szerette a 3 forgatását… (gyermeteg volt az a sok időhúzás…)

  8. Az első rész nagyon jó volt, a második szódával elment, a harmadikban meg a látvány és a szálak kavarása miatt egy igencsak gyengus rész került a vászonra.

    Azért a “kissebb” nekem is fájt – egyébként átírhatnák a címet A Karib-tenger Jack Sparrowjára ;)

  9. “Azt tom, hogy a pókmanó 6 részere van tervezve”

    Egyelőre 5-re, ezeket az azt olvastam meg úgy hallottam baromságokat meg a többiek nyugodtan bejfezhetnék. Semmi konkrét infó nicns, szal a pletykákat terjesztitek feleslegesen ami idegesítő

  10. Sztem felesleges folytatni!
    Az első rész jó volt, a második tetszett nekem a legjobban, a harmadik gyengébb lett, de az is jó azért!
    4. hát megnézem, lehet jó lesz, de sztem akkor is felesleges!

  11. Hmmm. Az utóbbi évek egyik legfaszább karaktere visszatér és még ez sem elég sokaknak? Sok Depp, meg Barbossa, egy kis kincs, kaland, humor, visszafogott látvány és monumentaláitás és ebből kijöhet egy 1. rész szintű rész.

  12. pletyka igen, néha be-be csúszik az ilyen a naív olvasónál, néha csak idővel megkopik.. amire ti emlékezhettek hogy 6 rész az annyi, hogy az At World’s End után Depp apó annyit mondott: “Szívesen csinálnék egy újabb TRILÓGIÁT, ha van egy jó szkript”, namármost úgy tűnik van, de csak 1 résznyire, a többit meglátjuk. És ez nem pletyka, ez tény bárhol rá lehet keresni. Depp meg “kurva” lenne? hmm.. pont Terry Gilliam új filmjében Colin Farrellel, Jude Law-al “beugrottak” Heath Ledger szerepére és a gázsijukat Ledger gyerekének ajánlották, plusz elkezdődnek az Alice forgatásai, ahol sztem szintén nem fog nagy gázsit kapni. Azért a Public Enemiesről is jöhetnének már újabb infók (mondjuk egy trailer) mert nekem az a legjobban várt esemény a 2009-es évről.. Mann, Depp és Bale? kell ennél több?

  13. Hát…Jónak indult, de valahol elveszett ez a sorozat a második és harmadik rész között…azért még reménykedek. :)
    De azért kalózfilmet akkor nézek legközelebb moziban, ha Guybrush Threepwood kalandjait dolgozza fel…:D

  14. Sztem ez a film csak ott van elrontva hogy a Disney pénzeli és így a nagyon ijesztőnél nem mehet messzebb benne a rendező.

    Depp elkurvulása pedig ilyen so-so dolog lehetne, de nagyon nincs alapja, mert Depp csak azokat a szerepeket vállalja el, amik tetszenek neki és ebben a karakterben nagyon megtalálta magát, tehát nem a nagy delláért vállalja el a dolgot, hanem azért mert szereti ezt a karaktert. Persze, egy ilyen presztízsű színészt meg kell fizetni és a Disney nem hiszem hogy belerokkan ebbe. :) Azért ne felejtsük el, hogy Depp nemrég Sweeney Todd-ot játszott és nem azokat a 100 Db egy tucat Rob Coen akciókat vállalta be inkább a delláért, mint az ultratehetséges Vin Diesel és társai.

  15. nem szoktam pletykákat terjeszteni, csak valami rémlett zeele kapcsolatban… na mind1.
    Depp meg legalább 2 pontot dob a film értékelésénél, nélküle nálam harmat gyenge film lenne.

  16. Végül is a 3ban benne volt a folytatás lehetősége a végén…
    De én úgy gondoltam h azzal h Jack úgy hajózik el, ahogy anno az elsőben megjelent (kis vacak csónak) azzal keretet adtak az egésznek és lezárták.

  17. Amugy nem pletyka egy riportban mondták hogy ugyanugy mint a 2-3 részt, most is a 4-5. részt egyben forgatják emiatt valszeg összefügg a 2 rész ( mármint szorosabban )

  18. Sztem nagyon jólesz a 4! A 3 is kva nagy királyság volt, az volt a legjobb rész eddig, Johnny-nak meg respekt és tisztelet. Én majdnem az összes filmjét láttam, ő a legjobb!!!

  19. A harmadik részt ott zárták le, hogy az örök élet után kezdtek el hajózni a főbb szereplők. Jack Sparrow is arra vágyott, de csak azért, h megmentse Bloom életét, általa döfte át a szivet és nem önmagáért. Így a 4. részben vélhetően az örökélet titkáért fog menni a haddelhadd, továbbá vélhetően Bloom-ot is ki akarják szedni a “rabságából”. Szerintem jó lesz.

  20. Biztos ütős lesz és látványos. Ettől nem kell tartani.
    Mindent belefognak adni amit lehet. gigia látvány je.
    na majd megnézzük, csak csinálják…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.