32 hozzászólás a “Iron Man tervek” bejegyzéshez

  1. Vasember az egyik legjobban sikerült szuperhősös film volt az utóbbbi időben, Hellboy 2-t simán verte, de Batmantől sem maradt le sokkal! Én már a dvd megjelenést várom. Nekem a lopakodós ruci is bejön. Kár hogy a filmbe végül nem került bele.

  2. van köztük 1-2, amit jobban el tudtam volna képzelni Vasmanus páncéljának, és van köztük 1-2, amit el tudnék képzelni Gépágyú páncéljának :D
    Remélem beleszövik a 2. részbe meg persze, hogy már benne lesz az Avengers filmben is :D

  3. A konceptekből sokat Adi Granov készített, aki számos Iron Man képregényborító elkövetője is. Nagyon helyes döntés volt őt választani. Ha tetszenek a képek, a ConceptArt.com-on is fenn vannak, nagyobb méretben. Vagy itt:
    http://href.hu/x/7169
    Brekicc, milyen lopakodós rucira gondolsz?

  4. Nem is rossz. Még a búvár szerkós páncél is ott van. Ha az Ironman 2-ben nem is, de az Avengers-ben tuti benne lesz a War machine.

  5. Human csalódtam benned, majdnem lemaradtam a moziünnepről, azt hittem majd írsz róla valamit. Ha haverom nem szól akkor most kihagytam volna ezt a nagyszerű lehetőséget.

  6. Human ez nagyon rendes dolog volt tőled! Köszönöm!

    Brekicc szívemből szóltál, nekem is ott szerepel az év hősei között Tony. Ahhoz képest, hogy milyen keveset vártam tőle, rendesen belopta magát a szívembe a karakter.

  7. Tony alapból a Marvelek között az egyik legérdekesebb karakter, ami azért megdobta eleve a film történetét, hiszen neki nem kell lila gatyóban ugrálni és összesen 3 mondatot mondani (de hulk is jól sikerült)

    A képek jók, de mintha már be lettek volna 1szer linkelve még fél éve.

  8. bárcsak így tudnék rajzolni:-D elvileg a War Mashineos páncél benne van a filmben is, mikor Terrence Howard ránéz “majd legközelebb”, egyértelműen látszik szerintem, hogy nem Vasember páncélja, kicsit másképp nézz ki, persze a következő részekben változhat a koncepció+színesben biztos egész más. Bár nem tudom, hogy lelőtték volna-e előre a poént! Concept artok nagyon jók, elfogadnék egy-két darabot poszterként:-)

  9. “majd legközelebb” – az a “régi” páncél amivel lezuhant Tony:)A képregényben a csokicsávónak is van páncélja és néha besegít, vagy mi:) Annyira nem ismerem ezt a sorozatot.

  10. “egyértelműen látszik szerintem, hogy nem Vasember páncélja, kicsit másképp nézz ki”

    ezzel így nem teljesen értek egyet…
    Ugyanis épp ma néztem meg újra a Vasembert és, amire Rhody azt mondja, hogy “Legközelebb komám – Next Time, Baby!”
    az Vasember páncélja méghozzá az, amit előszőr használ az éles repüléshez, ami aztán végül jól el is jegesedik neki…
    Teljesen ugyanaz, mint a késobbi arany-piros színű páncélja, csak a festés hiánya miatt tűnik másnak…
    Amúgymeg azért is nem bújt bele Rhody, mert biztos emlékszel/tudod, hogy hogyan is béz ki Gépágyú páncélja, ezüst-fekete, jobb vállán rakéta vető ballon pedig (találóan, amiből gondolom a magyar neve is ered :D) egy gépágyú (pedig mennyivel faszább lett volna szerintem a Hadigépezet név :D).
    Mindenesetre remélem, hogy a 2-ban legalább felvezetik vagy ilyesmi, hogy aztán az Avengersben nagyobb szerepet kapjon…
    Amúgy tudom, hogy ez gyakorlatilag lehetetlen, de én ürölnék, ha az Avengersben az eddig filmrevitt összes Marvel hős szerepet kapna :D

  11. kobesz: Az bizony lehetettlen. Milyen hosszú film lenne már az? Ha csak mindenki 5 percet kapna, még akkor is a történetről már ne is beszéljünk, ááá káosz.
    Inkább majd a Marvel Zombies ;)

  12. nekem a maszkja másnak tűnt! De legyen igazatok, ez legyen a legkisebb gond:-D
    Seraphin”Egy éve még azt se tudtam mi az. Szükséges?” ez mit jelent, fordítsd már le magyarra légyszíves.

  13. Seraphin”Egy éve még azt se tudtam mi az. Szükséges?”
    Én ezt úgy értelmezem, hogy aztsem tudta, hogy létezik egy ilyen nevű szuperhős karakter…
    Csak azt tudnám, hogy akkor az ilyenek minek verik a nyálukat meg faszkodnak, mint egy hülye… (bocs Human)
    Tartsa meg magának a véleményét, ha nem tetszik neki valami…

  14. skati, neked van igazad :D
    azt kifelejtettem, a színes páncél már arany-titán ötvözet, valami műholdból…
    ezért volt arany, amire Tony még rádobatott egykis pirosat, amin Jarvis még élcelődik is, hogy úgy kicsit sem lesz feltűnő :D
    Mindent összevetve formára teljesen megegyezik, csak anyakra és színre más :D
    (remélem most semmi sem maradt ki XD )
    ÍAmúgy meg sztem az X-Men stílusnál fognak maradni és Iron Man 2. lesz a címe…
    Hulkal max. az Avengersben fog szerepelni, ahogy azt a Hulk végén fel is vezette, hogy “Csapatot toborzunk…”
    Nagyon várom már azt a filmet :D

  15. Különben nem tudom ki ismeri azt a legalapabb elképzelést, miszerint a Vasembernek nem csak 1, hanem több féle páncélja is van különböző célokból… 1 mélytengeri merüléshez, 1 vulkánokhoz, 1 föld alá…. stb :) Na ezt kijátszhatnák a vasember többi részében sztem :D Meg Rhody is kaphatna igazán tényleg egy olyat mint a képregényben :) És ha lesz Avengers, arra kiváncsi leszek. Mert ott eredetileg a Vasember mindig is kívülállóként dolgozott… Nem komálja a többieket annyira.. :D

  16. én a köv. részbe bele tudnám képzelni a lopakodó páncélt :D
    Nekem az eredeti után mindig az volt a 2. kedvencem (a rajzfilm sorozatban…)
    Nemtudom, hogy az Ultimate Avengers – Rise of The Panther-t látta-e vki, de ott pl. még Rhody nem szerepel, mert Tony miután szétvágják a páncélját frissen próbálja ki az új gépágyú páncélt.
    Jarvis még élcelődik is egy kicsit mikor Tony megy vissza és mondja, hogy “Ez volt a kedvenc páncélom…” Jarvis meg rávágja “ÍEgykor mind a kedvencei voltak…” és egy terem körbe vagy 10 emelet magasan vasember páncélokkal van megtőltve…
    Szal kíváncsi leszek, hogy ezt hogyan fogják megoldani…

  17. Ezt nem tudom hogy van-e neki, de az elobb neztem a Hulkot és a végén van egy érdekes rész, mikor megjelenik Tony Stark, és azt mondja “összeállítunk egy csapatot”. Na ha ez nem utalás egy Hulk VS. Vasember-re? Én örülnék, meglenne a Vasember 2. része és a Hulk se lenne elhanyagolva. Szerintetek?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.