És Ausztrália trailer

Hugh Jackman és Nicole Kidman örökre megváltoztatnak mindent. Szólnak az égi robbanások (végre jó trailerzene választás), néha random felvillan egy gyerek (wtf) és epikus az egész.

human
írta
2008. 09. 29. 13:25
megjelenés
32
hozzászolás


32 hozzászólás a “És Ausztrália trailer” bejegyzéshez

  1. Sajnos ettől a rendezőtől még nem láttam semmit (össz-vissz 3 filmje van), de ez szerintem moziban nézős lesz mindenképp. Magyar premier: dec. 11.
    Remélem az arányokat jól eltalálják, nem úgy mint pl. a Pearl Harbor-ben.

  2. elfújta a szél 2, titanic 2! De mint férfi mondom, kíváncsian várom! Amúgy nekem az előző trailer zene jobban tetszett. Oscar gyanús film?:-D

  3. A rendező eddigi munkái kivétel nélkü bejöttek, uhogy ez is tuti nézős! Hugh Jackman miatt meg főleg! :)

  4. “…néha random felvillan egy gyerek (wtf)”
    Na igen.

    “ööö, csak én nem látom mitől is lesz ez olyan jó?”
    Ezt a véleményt is osztom.

  5. attól lesz jó készítőknek, mint a titanicnál+az elfújta a szélnél :-D, sok lóvét hoz majd a készítőknek+Oscart, a sok hölgyemény ezerrel megy majd a filmre. A nők a kasszánnál tolongnak, sokat számítanak a bevételeknél. Pl:TDK(gondolom H.L.halála végett), Mamma Mia, SZésNY stb.
    Amúgy számomra azért várós mert folyásom van már a sok …man-től, végre egy kicsit más!

  6. Érdekesek az eddigi kommentek. Nekem egy dolog villant be a trailer láttán: EZ LESZ ÁM A MOZI! Így, csupa nagybetűvel.
    Nem szeretem a rendező eddigi munkáit és nem azért, mert nem jók, egyszerúen nagyon messze áll tőlem az a filmstílus. De ez most más lesz, ez látszik: reálisabb, emberibb, jobban megfogható. Vannak olyan filmek amikről keveset hallok, amikből kevés előzmény jut el hozzám, és ezek szoktak lenni a kellemes meglepetések. Talán ez is az lesz. Lehet oscar gyanús, de olyan szemszögből mutatja be a világot, amiből még nem nagyon készült film, nem sablon, nem utánzat, ez bizony mozi…

  7. @sandor8206: LOL
    Tied a pont! Szivemböl szoltal.

    En sem latom mitöl ütös ez. Nekem inkabb hidegrazasom volt ettöl a trailertöl, pedig szeretem a romantikus filmeket, de ez olyan patoszos szarnak tünik.

    Ki a rendezö es milyen filmjei voltak?

  8. Baz Luhrmann
    Kötelező táncok
    Rómeo+Julia
    Moulin Rouge!
    Szóval elég ritkán készít filmet, gondolom a minőség érdekli nem a mennyiség:-D

  9. A rendező Baz Luhrmann, ő dobta össze a Kötelező táncokat, a DiCaprio-féle Rómeó és Júliát, valamint a Moulin Rogue-t. Egyik film sem a kedvencem, nem kívánom félévente újranézni őket (toooooo much mindhárom), de el kell ismernem, hogy baromira egyediek, hatásosak, és egyes jeleneteik egyszerűen beleégtek az agyamba. Valamit tud ez a fickó.

    A trailer láttán nekem elsősorban Távol Afrikától, Indokína és Elfújta a szél utánérzésem volt, de ha sokáig kotlanék rajta, akkor biztos eszembe jutna még néhány vászont felperzselő, hektoliternyi rózsaszín lütyőt ömlesztő epikus mű. Gazdag úrihölgy a távoli, egzotikus pusztába költözik, találkozik egy érdes modorú dögös pasassal, idővel betoppan a románc is, aztán a nyakukba szakad a háború, tragédiák tömkelege, könnyzápor mindenki nagyon-nagyon hősies és gerinces, a férfi nagy eséllyel elpatkol… Láttunk/olvastunk már jópár ehhez hasonlót, de az a nagy büdös helyzet, hogy legyenek bármennyire is kiszámíthatóak, szeretem az ilyen műveket. Abban bízom, hogy Luhrmann a maga sajátos ábrázolásmódjával feldobja a filmet, kicsit megbolondítja a bevált sablonokat, kábé úgy, mint a Moulin Rogue esetében, amelynél az ember gyomra könnyedén bevette a leggiccsesebb nagyjelenetet is.

    (Rajongólyányos megjegyzés: Mr. Jackman tőlem a körmeit is festegetheti két órán keresztül, arra is vevő lennék. :-))

  10. amúgy nem tudom miért mondjátok a biztos sikert, amikor Kidman neve absz nem garancia, meg az sem hoyg grandiózusnak forgatták.

    Mondjuk én tuti megnézem, csak mert nagy célokat tűzött ki a rendező még nem kell zsigerből utálni, vagyis majd kinövitek.

  11. human, szerintem siker lesz:-D még a férfiak is megnézik, a pi.a nagy úr, a nők úgy is látni akarják! Pont az lényeg, hogy lényegtelen ki van benne, lásd Titanic! Nem szeretem az ilyen eposz+szerelmes filmeket, de erre valahogy kíváncsi vagyok.

  12. juj, kár hogy a szokásos luhrmann féle porgés és kellemes túlzás ezúttal elmarad… hát az én gyomrom ezt sajna nem veszi be :-( pedig eddig nagy rajongója voltam a rendezonek

  13. Nem szeretem az ilyen filmeket, de a két zenét istentelenül eltalálták. Hihetetlen, hogy a számomra érdektelen filmeket is meg szoktam nézni a zenék miatt. Kivert a libabőr…

  14. Valaki tudja, honnan lehetne ezt a számot megszerezni? Eddig sehol nem találtam… amúgy sztem nem lesz rossz film…

  15. A R+J-t nem komáztam (Leo-undor), de a Moulin Rouge kifejezetten tetszett! Ezt a filmet pedig már régóta várom, és ez a trailer csak megerősített abban, hogy nem szabad kihagyni. Most már csak az kérdés, hogy melyik főszereplő hal meg a végén? Remélem a csaj! :)

  16. A trailert látva nekem a Pearl Harbour és egy a közelmúltban látott szörnyűség a Nouvelle-Új Franciaország jutott eszembe.
    De mivel H.J-től eddig rossz filmet nem láttam a neve szinte garanciának számít.
    A random gyerek nyílván valamiféle benszülött törzsből fogadott közös gyerek lesz akire vigyázni kellene a háború forgatagában…sztem.

  17. Nekem nagyon felkeltette az érdeklődésem ez a trailer, szerintem nagyot fog szólni a film, pont azért, mert tele van olyan giccses dolgokkal, mint a szerelem…
    Nem tudom, hogy más, hogy van vele, de én szeretem, ha egy film kikapcsol, ha más világba visz, ahol esetleg nem a “valós” élet gondjai vannak a mindennapi terítéken.

    Szóval kiváncsi vagyok Mr. Luhrmann legújabb munkájára, mégha tele is van rózsaszín, adok-kapok, marcangolós-lángolós romantikával. Ennyi kell :)

  18. Jó pasi, borzongató zene, gyönyörű hátterek- hát ezt nagyon el kell rontani hogy ne nézzem meg!!
    Moulin Rouge-ról meg ne is beszéljünk!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.