24 hozzászólás a “Lekapta a maszkot Jason” bejegyzéshez

  1. sztem ugyis viszont lattad volna egy trailerben kesobb
    amugy nem rossz, bar kicsit felek, hogy ez sem fog lekotni engem :/

  2. Na, így munka előtt.
    Láttam már jobb jason-t is, mármint maszk nélkül, de azért egész tűrhető, a filmet nagyon várom, gondolom itthon csak DvD megjelenést várhatunk.

  3. Ez egy újabb Jason film lesz? Most biztosan sokan megdobáltok kővel, de elmesélné valaki mitől számítanak ezek horror-klasszikusnak? Egyet nem tudtam végignézni. Freddy-ből is csak a gyermekdal maradt meg.

  4. ezek a filmek nem azert kultak, mert meg most is parazol toluk, hanem mert lazan ujra es ujra nezed, mert nehol annyira vicces, Freddy meg nagy arc, a beszolasai nagyon utnek (-segiteni akarunk -segits magadon, faszfej!)
    de hadd ne magyarazzam, h neked miert nem tetszett…

  5. A filmet Mo-n is fogják adni a moziba!február 13.-án lesz amerikába de szerintem kifogják ugy hozni,hogy Mo-n is akkor játszák de játszani fogják a magyar mozik!

  6. Joker ezt honnan veszed? Mondjuk az Ómen 666-ot is 2006.06.06-án adták nálunk is, lehet hogy ezt reklámból megint meglépik?

  7. Ez akkor nem egy Friday the 13th remake lesz ? mert ha az akkor Jason-on miért van hokis maszk, azt csak a későbbi részekben kapta meg ha jól tudom

  8. Jól van már, csak kérdeztem. Mert már régóta vannak róla fennt hírek más külföldi lapokon is és ott is mindenhol azt írják, hogy ez remake, bár akkor is lehet remake, ha nem ugyan az van benne mint az eredeti filmben, csak a címe ugyan az ( az is egy fajta remake )

  9. Én szívesen nézném moziban is, de szerintem erre nem sok esély van. A Freddy vs. Jasont se adták a mozik.

  10. nincs mit, csak maskor keress utanna a blogon, es hamarabb megkapod a valaszt a kommentekben a friday13th posztokban…

  11. Nekem tetszik a feje :D
    Amúgy Remake-nek (és remélem remeknek is :)) készül a dolog, bár nem a szó hagyományos értelmében kicsit megmagyarázós, tisztábbanlátós filmet szeretnének, az első 3 filmből gyűjtve az alapgondolatokat. Jómagam is a Jason, Feddy karaktereken nőttem fel – Leatherfaceről már nem is szólva – bízom benne hogy nem barmolják el a szériát és legalább olyan jó lesz az “újítás” mint az a texasi láncfűrészes esetén volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.