24 hozzászólás a “Húú, Fully Awesome” bejegyzéshez

  1. Ha a trailereknek, meg a mozis 3D-s bemutatónak lehet hinni, akkor csak a kis beszéló patkány fog érni vmit az egész filmben.

  2. Én meg úgy halottam, hogy Egyszer volt, hogy nem Bolt lesz az címe. Persze kamu, zakkant gondolat a fejemből..

  3. Hova süllyedtél Travolta? Csöngess inkább Tarantinónál, hátha akad neked valami a Inglorious Bastards-ben.

  4. emlékeim szerint a magyar neve VOLT lesz… mivel ugye a kutyán is ilyen villám logó van meg ilyen cuccok, meg ugye “thuderbolt” a gömbvillám szal… na mind1 lehet nem.

    egyébként 3D szal tuti nézős, persze az eddigi 2 filmben is csalódtam (Beowulf,UtazásAFöld) de nemérdekel mert 3D

  5. na tehát, a “de ki a f*szom is az Miley Cirus” kérdésre az alábbi válaszok érkeztek játékosainktól:

    BIO
    1, “Miley igazi neve Destiny Hope, mert a szülei azt gondolták, hogy az életben sokra viszi majd…” tessék, már plakáton is van. a neve.

    2, “Becenevét onnan, kapta, hogy sokat mosolygott, így a Smiley szóból lett a Miley. Keresztmamája Dolly Parton, híres country énekes.” a három állatból kettő vigyorog, így érthető. lehet h meglepetésszerűen Travolta lesz a macska.

    3, “Jó barátságban van a Hannah Montana beli színésztársaival, Emily Osmenttel és Mitchel Mussoval. Gyakran sms-eznek és telefonálnak egymásnak, ha nem tudnak találkozni.” róluk nincs adat. de legalább ezekszerint nincs 1edűl.

    KARRIER
    4, “Még csak 12 éves volt, amikor először énekelt apukájával a színpadon. Aztán jött a nagy áttörés, a Hannah Montana (Disney).” a HM egy sori, most már értem winnie honnan ismeri.

    5, “A Disney piacra dobott Hannah Montana ruhákat, és kiegészítőket, amiknek a tervezésében Cyrus is közreműködött. Szerinte ezek, nem nevetséges jelmezek lettek, hanem olyan ruhák, amiket Hannah és a barátai is szívesen hordanak.” nyílván nem. én is biztos veszek.

    6, “Önálló albuma július 22-én jelent meg, ami Miley elmondása szerint megmutatja az igazi érzéseit a zene iránt.” hurrá. remélem együtt énekeljük vele a stáblistát a film végén a moziban.

    DÍJAK

    7, “2007: Teen Choice Awards – Kedvenc nyári előadó / 2008: Nickelodeon Kids’ Choice Awards – Kedvenc TV-s színésznő” szégyenlem maga h olyan lánnyal viccelődök akit a nickelodeonnál kedvenc tv-s színésznőnek választottak.

    így a végére tényleg tök lelkiismeretfúrdalásom van, de most komolyan: ez a csaj kint tényleg ekkor sztár, vagy a plakátkészítők sem tudtak már mást tenni Travolta mellé??

  6. mondjuk akármennyire is béna a dolog, de ez is hozzátartozik…:

    “Az elmúlt egy évben Miley Cyrus volt a legjobban kereső sztár Amerikában – a húsz alattiak körében. Tévés sorozatszerepléssel és énekléssel 25 millió dollárt keresett ugyanis egyetlen esztendő alatt, pedig még csak 15 éves.” nem, ezt nem akarom kommentálni.

    naennyi. ;)

  7. ahogy mondani szokták, van az a pénz amiért korpásodik az ember haja… hát Travolta is villant egyet egy Disney mesében, bumm, nincs vége a világnak

  8. Na,akkor jöjjön 1 pozitív komment: sztem halál aranyos a kutya, sőt a cica is, a hörcsög (ha rálépek szörcsög) sztem undorító és még hülye is, d nézős m 3D. 2D lenne, inkább letölteném.

  9. ja igen ez nekem is megütötte a fülem a szinkes trailerben hogy a magyar neve VOLT lesz…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.