Van remény a Háborús övezetben?

Hahh, nem tudom a stúdió harcol-e még majd ellene, de R besorolást kapott a Punisher: War Zone. Ha emlékszünk a videóra, akkor elképzelhető, hogy egyszerűen nem tudják kidfriendly-re maszkírozni, de valószínűleg ez lesz az utolsó R Marvel film egy jó darabig, kivéve ha kicseszett sokat kaszál a pénztáraknál.

human
írta
2008. 10. 03. 01:16
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Van remény a Háborús övezetben?” bejegyzéshez

  1. hát legyen is kemény a punishernek már a nevében is benne van h kegyetlen én olyasmit várok mint a golyózápor volt… nah az tetszett:D

  2. A trailer alapján nem úgy tűnik mintha nagyon be akarnának kerülni a PG13as besorolásba. Sokkal inkább mintha próbafilm lenne hogy van-e lehetőség a kőkemény, hentelős ámde R besorolású akciófilmekben.

  3. Az ilyen filmeknél én személy szerint azt várom, hogy odalépjen a faszi szélben lobogó ballonkabátban az utcán térdelő bocsánatért esedező fószerhoz és egy szó nélkül fejbelője. Kész. Utálom azokat a filmeket, amikben:”állj, kezeket fel! Dobja el a fegyvert!” kezudetű mondatokat használnak és a gyilkos lelő még 5 ártatlan embert. Odalép a Megtorló, lazán céloz és lő. Ez meg nem fér bele a PG 13 ba.

  4. haggyuk már a golyózáport, az nagy rakás tos, mert az, semmi köze 1 igazi vérbeli akcióhoz, röhgni lehetett rajta max, de vígjátéknak sem mondanám, mert annak is gyenge volt agyon hajszolt klisék stb…..
    Ez már kicsit más kategória, engem már félig megvett, de majd megátjuk, a zene viszont odab*sz

  5. És akkor most az alap R filmet tolják a moziba vagy amit megvágtak? Logikus az lenne hogy akkor nem variálnának hanem menne az eredeti. De nem értek a filmesek üzletpolitikájához, ezért kérdem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.