Twilight trailer, a legújabb

Forever. StartsBegins. Now. Éljen. Telenyomták akcióval ezt az előzetest, pedig tippre nem az lesz előtérben. Mittudomén.

human
írta
2008. 10. 10. 01:30
megjelenés
43
hozzászolás


43 hozzászólás a “Twilight trailer, a legújabb” bejegyzéshez

  1. Starts helyett Begin.

    Ez a trailer engem még mindig nem győzött meg, de szerintem már nem is fog. Azon az almarugós jeleneten nevetnem kellett :P

  2. hol láttál itt akciót??? az, hogy ugrálnak össze-vissza, és dobálják egymást, meg almát rugdosnak az még nem akció

  3. Vámpíros pornó PG13-mal? :)
    Engem valahogy kiakasztanak a nappal mászkáló vérszopók, már a Moonlightban se jött be annyira. Ez vérgáz. Mikor csinálnak végre egy Interjú a vámpírral kaliberű vámpírmozit. Mert kb az volt az utolsó, amit értékelni tudtam. (na jó, csak halkan még a Penge első része bejött :))

  4. mivel a HP-t már senki se nézi, kell valami új az emoknak is… már látom is magam előtt ahogy a sok kis nemtelen vámpírfogakkal bohóckodik. aztán jól megcsapják őket a barnák :D

  5. A könyvet hol lehet beszerezni? Magyarra lefordították már? Igazából jobban érdekel, mint a film… :D

  6. hmmm Jacob Black lenne a szöszi srác ,akivel Edward harcolgat a trailer végén? Hát elég gyengus farkasembernek…majd meglátjuk ;)

  7. Na ez a trailer most meghozta a kedvem, igaz pár hete hallottam az egészről, de lehet hogy utánanézek a könyvnek is. Vagy több könyv is van? na mindjárt kiderül:P

  8. Izzy a végén a “szöszi srác” James, nem Jacob.
    Az előző trailer láttán féltem, de ez meg győzött. Akinek nem tetszik ne nézze! Ilyen egyszerű. (De biztosan nem véletlenül van akkora rajongó tábora odakint. Ezen gondolkozzatok.)

  9. A sok szar poszter után egészen pozitívan csalódtam a trailerben. Szóval ebből még egy jó film is lehet, persze nem egy fasza értelmes vámpírsztori, csak egy könnyed esti tinifilm.

  10. Semmi látvány, unalmas fightok amolyan tvfilm szag, milyen nagy látványosság hogy felaprítják a padlózatot? Ez 2008-as szint, hát nem .

  11. Úgy látom nagyon mennek a negatív kritikák a filmmel kapcsolatban…mindenkinek ajánlom a könyvet elolvasni!fantasztikus!!!!!Én személy szerint a filmet is várom,mert jónak ígérkezik!!!sajnálom,hogy nem fogott meg titeket!!!azért ne hadjátok ki!
    ♥TWILIGHT♥ :P :D

  12. Ígyvan kicsim mondd meg nekik..:D Twilight..(L):) Sajnos én nem vagyok kiválasztott.. hogy elolvashassam..:DD

  13. :$ ♥Nuníííí♥ hááát…:$ majd ha megveszem a könyveket elmesélem a többit is,hogy miről szólnak:P:$ és akkor már majdnem olyan,mintha kiválasztott lennél:P (L) nagyon szeretleeeek(L) MY BEST…:P:$ (L) és akkro idézzünk gey picit:$

    “Valahogy jó érzés volt a tudat, hogy így halok meg, valaki más házában, valakiében, akit szeretek. Már-már nemes dolog. Ez biztos számít valamit. Tudtam, hogyha soha nem jövök el Forks-ba, nem néznék most farkasszemet a halállal.

    Akármennyire is féltem, mégsem tudtam megbánni azt a döntést. Mikor az élet felajánl neked egy álmot, messze meghaladva minden elképzelésedet, semmi okod arra, hogy később bánd, hogy véget ér…” ♥♥♥ picit fanatikus lennék?:O :P :) (L) ááááh:P

  14. Rendben..:) Ííígyis van..:P Énis téged Pudingom..:)(L)Deháát úúúúgyis tudodd.. missz trááágőőődiiie..;):)(L) Who are u? just my life..;) szépszépszépszépszép..:) Kapja be mindenki akinek nem teccik a TwILIGHT..;):D

  15. Hát Tündiii, ez egy qrvára értelmes hozzászólás volt …

    …hadd döntsem már el én, hogy tetszik-e vagy sem, márpedig az eddig látottak alapján ez halálosan gázosnak tűnik. Őszintén szólva nem érdekel hogy a könyv milyen, én csak azt tudom, hogy ezt a filmet semmi pénzért nem fogom megnézni.

    És hogy a hasonlóan zárjam a hozzászólásomat:
    Kapja be mindenki, aki ok nélkül beszól annak, akinek NEM tetszik a Twilight.

  16. ezeket a kis szíveket hogy csináljátok? rózsaszínben nem menne, az lenne az igazán tünci. :)

  17. Mx: Keress új informátort, a Twilight tetralógia és romantikusnak romantikus, de erotikusnak kevésbé. A négyes könyvre már talán rá lehet fogni, de kevés dolog áll messzebb a pornótól mint a Twilight. Aki vámpír-pornót akar az olvasson Anita Blaket.

    peAr: November elején megjelenik magyarul a könyv.

    Tündi: Köszi, hogy reprezentáltad miért írtózkodnak sokan a sztoritól a rajongótábornak hála. :)

    Még mindig tartom magam ahhoz, hogy a Twilight rétegfilm lesz, amit nem fog mindenki szeretni, főként nem azok, akik eleve úgy állnak hozzá. Viszont amikor ennyi film van igazán mindenki nézheti a saját fogára valót figyelmen kívül hagyva a többit. Nem hiszem, hogy manapság már meg kell lepődni azon, ha valami “ostobaság” népszerű lesz, bár ez mindig relatív.
    Van, aki véresen szereti, van aki kevésbé.

  18. “Ugye tudjátok, hogy ez a twillight trillógia alapvetően egy erotikus-romantikus regény? :)”

    Látom, szereted az “l” betűt.. Honnan vetted ezt a baromságot? Mint a legtöbb szerelmi történetben, úgy ebben is van szex (nem az első részben!), de ettől ez még nem lesz erotikus. Ifjúsági regény..

    “Kapja be mindenki akinek nem teccik a TwILIGHT..;):D”

    Ezzel csak lealacsonyítod a Twilight-ot. Mindenki azt fogja gondolni, h ez egy Tünciknek való rózsaszín szar, pedig elárulom, nem.
    És nem is emo-knak való, most őszintén, ez honnan jött??

  19. Jajj, betettek egy drámai zenét, hát így már sokkal jobb film lesz. Pedig nem sokkal több egy YouTube-os sufnifilmnél. És micsoda színészek!

    A tündibündibüdi lányok által betett idézetek mehetnek a múltkori “a világ leggázosabb és leggiccsesebb idézetei” című poszthoz.

  20. én ezt a csajt már láttam két filmben(zathura;fierce people-kegyetlen faj;és elvileg a Jumperben is játszik),ott nem alakított lehengerlően(egyszerűen csak szép).Mindegy,mert úgy sem fogom megnézni ezt a filmer.

  21. A mostani trailerhez hozzászólva, eddig a legkomolyabb akció a végén lévő padlófeltörlés, ennek alapján nemigen fogom lerágni a körmömet izgalmamban. Őszintén szólva az előző bemutatókhoz viszonyítva szinte semmi újat nem mutatott. A fanoknak biztos sokat jelent ez a film, én továbbra is tartom magam, hogy megnézem (nem a mozikban), és a könyvet is elolvasom (ha hozzájutok), mert bírom a vámpíros témákat, de az elvárásaimat nagyon alacsony mércére teszem.

  22. Kiegészítés: A korábban “bemutatott” Let The Right One In film ígéretesebbnek tűnik a Twilight-nál.

  23. Igazából szerintem trailer alapján nem igazán lehet megítélni egy filmet. Láttam már ritka szar előzetest, amiből egy nagyon jó film lett, és fordítva. Persze mindenki magának dönti el. Engem mindenesetre érdekel. Nem vagyok se tünci-müncis, se emo. Sokat hallottam már a könyvekről is, mindhármat tegnap jegyeztettem elő megrendelésre az egyik internetes könyváruházban. Aztán majd meglátjuk. :)

  24. Na lehet, hogy jobb lesz mint az Elektra! (nekem az jutott eszembe mikor megjött a “család”)

  25. Inkább a True Blood-ot nézem. Abban aztán tévé sorozat létére bőven van utalás a szexre. :D
    Az Interjú a vámpírral örök klasszikus. A vége sok év elteltével is menő, ahogy Tom Cruise Lestat-ja “visszatér” az életbe és megszólal a Guns N’ Roses előadásában a Sympathy for the devil. :D Mindig feldob, pedig láttam már vagy 20x a filmet.
    Az Interjú a vámpírral akkor ment a moziban, amikor épp elhagytam a tinikort. Ha újra tini lennék, még mindig inkább Brad Pitt-et, Tom Cruise-t és Antonio Banderas-at választanám mint a takonypóc kölköt.
    Kisvárosi love story tini vámpírral(?) Ekkora agyhalált…
    Ciki.

  26. BaRan, a könyvek nem rosszak, de igazából a másodiktól lendül be a történet. Viszont aki “vámpíros” sztorit akar, amolyan véreset-izgalmasat, annak rossz választás. Az első könyv legalábbis. Az első inkább érzelgős, és az “én ördögi teremtmény vagyok” vonalat követi, persze nyilván úgy, hogy nem is…
    Szóval, nem hagyományos vámpírsztori, én néhány ötlet láttán csak a szemöldökömet meresztgettem, de maga a sztori nem rossz… már ha valakinek van ereje átrágni magát a “sok női lelkizésen”.

  27. Azért az csak nem lehet véletlen, hogy a MySpace-en már több, mint 5,2 millióan látták a trailert (és ez csak a HD változat)…
    Mellesleg én a könyveket imádtam, a filmről meg csak akkor tudok majd véleményt alkotni, ha már láttam.

  28. Amúgy az almás trükk utalás a könyv borítójára, de persze ez csak azoknak tűnhet fel, akik már olvasták (angolul) a könyvet.

  29. én olvastam a könyve/könyveket és nagyon is szeretem sőt nagy rajongó vok Twilight mindörökké

  30. azoknak, akik azon buknak ki, hogy gagyik az akciójelenetek, elmondanám (meg előttem már sokan el is mondták), hogy ez egy romantikus regény nem erotikus, ez messze nem egy Anita Blake vagy Buffy sztori. lelkizős és a végletekig romantikus. igen, női regény, ezt el kell ismerni, de ettől még nem kell rögtön lealázni.
    a trailer szerintem ígéretes, bár a színészek engem sem győztek meg. az előítéletekről meg mindenkinek megvan a maga véleménye, gondolom…

  31. Láttam csütörtökön a filmet és nekem nagyon tetszett!szerintem érdemes megnézni!A könyvre is nagyon kíváncsi vagyok! :)

  32. ,,Szerintem nem nézz ki olyan rossznak s egy próbát megér.Bár én eddig nem hallotta róla.De adok egy esélyt neki.:D

  33. Szerintem izgalmas én most olvasom könyvbe vagyis tegnap

    kaptam meg és nem bírom letenni… egyszerűen irtó jó! sztem

    érdemes lenne elolvasni!

  34. Én láttam a filmet és nagyon tetszik…a könyvet holnap kapom meg (remélem)és már nagyon izgulok hogy mien lesz…Am. ugye még csak az első van magyarul???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.