The Unborn trailer

David Goyer új filmje, aki íróként elfogadható és jó keverékének tűnik, viszont rendezőként eddig nem remekelt, elég csak felidézni a Blade: Trinitit vagy a fantasztikátlan Láthatatlant.

Eddig annyi látszik, hogy a Cloverfieldes csaj néha random levetkőzik, meg van valami furcsa lény meg rémisztő kisfiú. Ez utóbbi főleg kell ám, hiszen horror (Dexter faterja, és a buddhista is feltűnik ugyanonnan).

human
írta
2008. 10. 13. 02:13
megjelenés
28
hozzászolás


28 hozzászólás a “The Unborn trailer” bejegyzéshez

  1. Huu ez így hajnalban ütött :P

    Nem tűnik olyan rossznak, bár már kicsit uncsi, hogy mindig van egy félelmetes kisgyerek…

  2. A félelmetes kisgyerekekkel alapvetően nincs baj, csak amikor annyira klisés a dolog, hogy az már fizikai fájdalmat okoz.

    Nem hallottam még erről a filmről, de baszni fog az biztos. Tipikusan az a fajta, amit ha megnézel moziba, lehetsz akármilyen fasza gyerek, 15-20 alkalommal biztosan felugrassz a székedről, mert egyszerűen úgy van megcsinálva, hogy időről időre beszarj.

    Hosszú idő óta (Kör 1) az első olyan alkotásnak néz ki, aminél lehet, hogy néha bekötöm a cipőmet, mikor nézem:) Jah, így hajnalban tényleg kicsit sok volt:D

  3. Minden film klisékből építkezik csak valamelyiknél jobban, valamelyiknél kevésbé látszik. Ennél kurvára látszik, kb lehet tudni hogy éppen mitől ijedünk meg, de mégis megijedünk…
    ezért jó?

  4. Hát eddig ő az egyetlen pozitív dolog a filmben…

    Jól értem, hogy a csajnak van egy ikertestvére aki a másvilágra született? Mennyire ostoba képtelen logikátlan marhaság ez?

  5. Nekem egy japán horrorba oltott (Stephen King) Halálos árnyéknak tűnik. Japán horrort nem szeretem, Halálos árnyékot láttam/olvastam. Elég látványosnak néz ki, de nem tom megnézem-e

  6. Ezek a fehérre mázolt Michael Jackson-szerű gyerekek már tényleg unalmasak. Sajnos nem sok eredeti ötlet születik mostanában (nem csak a horror műfajban).

  7. amikor lehet tudni hogy mitől fogsz megijedni, mégis megijedsz, az a 300%-os hangerejű hangeffekteknek köszönhető…
    mostanában már csak arra alapoznak, legalábbis nagyon ritkán ijedek meg mástól a mostani “horrorokban”

  8. Itt nem az a baj.
    Alapvetően direkt összecsinálósan néz ki a film, de ahogy Romeuald írta, csak akkor, ha moziba, vagy ha 5.1-el nézed max hangerővel.
    Ebben a rövid filmben a frankó álarcos kutyán kívűl, az összes Ring, Eye, Átok, Tudom mit tettél…, és a Silent Hillen kívűl mindent fel lehetett fedezni.

  9. Ezkell a népnek. Végre valami kultúrfilm a démonos témából. Barátnőt vinni kell a moziba erre XD.

  10. Hát, ha nem olvasom az elején, hogy a csaj a Cloverfieldből van, akkor azt sem tudom, hogy láttam már valahol. Ennyire nulla benyomást tett rám az a film és a benne szereplők. Ez a film első blikkre nem tűnik rossznak, de majd meglátjuk. Engem hidegen hagy az, hogy klisékből építkezik, ha az jól van összerakva. A horror műfajában is nagyon-nagyon nehéz bármi újat alkotni. Persze nem lehetetlen, de azt majd inkább valami indie, zéró marketinges filmben fogjuk látni, mint amilyen a sci-fi műfajában a Man from the earth volt. (Tényleg! Azt nem akarják nálunk legalább DVD-n kiadni?)

  11. Teljesen egyetértek MuChy47 hozzászólásával. Őszintén szólva, én ezektől az ezerszer látott, mindenhonnan összelopkodott, “húdefélelmetes” dolgoktól már nem tudok megijedni.
    Elégge fantáziátlan az alapötlet, és egy tehetségtelen rendezővel ez csak szar lehet. Gary Oldman az egyetlen pozitívum, de még miatta sem fogom megnézni ezt a tucathorrort… még DVD-n sem.

  12. Lehet, hogy bennem van a hiba, de én már egyáltalán nem tudok izgulni/megijedni az ilyen filmeken. Már a Kör sem tett rám mély benyomást, egyedül Naomi Watts látványa feledtette velem a film álmosító hatását.
    Persze egy esélyt ennek is adok, hátha jó lesz. De nem vagyok optimista e tekintetben + rémisző kisgyerek?? Muhahaha.

  13. Érdekesnek tűnik, nézős lesz. De tényleg, ki a fene néz horrort moziban? Otthon, éjszaka, egyedül az igazi. Persze, hogy a fene se ijed meg ha közben 200an ülnek körülötte a moziban. :)

  14. Dvd-n mindenképp nézős. Megvalósítás csillagos ötös, a story már nem. Meglátjuk mi sül ki belőle.

  15. ez így egy semmi. klisék, összelopott japán és usa horrorelemek, hanghatások az ijedtség kedvéért, plusz egy húzónév bedobása. engem edd ne mgyőztek meg, hogy látnom kellene ezt a filmet. sajnálatosan.

  16. Ezek a gülüszemű, fehérre mázolt arcú kiskölkök inkább röhejesek, mint ijesztőek. Úgy vágnám nyakon, hogy a takony menetet vágna rajta. :D Ettől függetlenül még akár jó is lehet ez a film, de nem így a trailer alapján nem biztos, hogy megéri a mozijegy árát. Inkább majd otthon letöltöm, akkorom mondani kiveszem DVD-n a tékából. Amúgyis jobb az ilyen filmeket otthon, nyugiban megnázni, mert a horror filmekkel az a baj moziban, hogy mindig akad egy két kisgyerek, aki a feszültséget röhögcséléssel próbálja palástolni.

  17. Ez nem egy Thi film feldolgozás? Asszem annak Alone a címe.. az is ilyen h ikrek születtek de 1ik meghalt kiskorába azt kisért..

  18. ha ikrek tema, akkor Takashi Miike es az Imprint, annak otletesebb a sztorija, mint amennyit idaig ebbol levagtam, de nem mondanam, hogy rossz lesz, csak mar egy ideje azt vallom, hogy a jo horrorra francia rendezo a garancia :)

  19. “a horror filmekkel az a baj moziban, hogy mindig akad egy két kisgyerek, aki a feszültséget röhögcséléssel próbálja palástolni.”

    Igaz, tegnap néztem meg a mirrors-t és hát töredelmesen bevallom, hogy néha nagyon befostam,pedig az sem mentes kliséktől.Viszont hálistennek nem voltak kisgyerekek.

  20. SquareWire
    asszem alatamasztod azt, amit feletted irtam :D
    bar a Mirrors-ra amugy is kivancsi leszek, mert a magasfeszultseg es a hills have size…eyes ota aja bennevan a top10 rendezom kozt

  21. Na ez tetszett. Bár kicsit sablonosnak tűnik igen, sz.tem a démonűzés témával és a látott speckó effekteknek ill. maszkoknak köszönhetően hatásos is lesz :)

  22. Én szeretem a horrorfilmeket és gyakorlatilag már mindentől és mindenkitől megijedek. Főleg a barátnőm ugrálásaitól a filmek alatt. (ebbe még a rajzfilmek is beletartoznak)
    Szerintem ezt a filmet nem vele kéne megnéznem.

  23. “a horror filmekkel az a baj moziban, hogy mindig akad egy két kisgyerek, aki a feszültséget röhögcséléssel próbálja palástolni.”

    off: van rosszabb is. a silent hill alkalmával fogtam ki egy triót, nagydumás dagadt csaj, még két bőgatyás-baseballsapis szintén nagydumás csakker, negyed óra alatt annyit dumáltak, hogy botrány lett belőle. nem fogták az igen direkt kérést, hogy ne pofázzanak…

  24. Na nem eleg, hogy mar a japan kisgyerekektol felek, ez is jon. Bar azt az ordoguzo csoportot otletesnek talaltam, remelem jo lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.