22 hozzászólás a “MacHEADS: Dokufilm macbuzikról” bejegyzéshez

  1. újabb olyan dolog, amit csak úgy szoktam jellemezni:
    STUPID AMERICANS (nyolcvan felkiáltójellel)
    és még filmet is forgatnak önnön baromságukról.
    Egyetlen nemzet sem tudja eladni a saját idiotizmusát úgy mint az usa
    Big up for them, hell yeah!

  2. milo: az is hülye aki mondat végére 1nél több felkiáltót rak :P

    + itthon i vannak ilyen macbuzik

  3. human, egyet sem raktam ;) :))
    itthon is vannak, de azért hogy vele alszom, és megváltoztatta az életemet, ezentúl nem pc-nek, hanem tüncibüncikének fogom hívni, és a szomszédnak csak magáznia szabad, az azért csak az usákoknál pálya

    (human, kicsi OFF, de ma nézem majd meg a Zuhanást, a véleményedet pedig nagyon várom már ;) )
    na, bekk tu vörk

  4. “Amit birtokolsz, az birtokba vesz”
    Ezt a fajta fanatizmust sose értettem. Minden gép (legyen az PC vagy Mac) csak egy eszköz, amivel valamilyen feladatot végre lehet hajtani. Valakinek megfelel az előbbi, valaki meg csak az utóbbira esküszik. De hogy ebből ilyen mértékű elvakultságot kreálni? Sose láttam pl. egy tampon-usert nyilvános fórumon leordibálni egy betét-usert, és viszont.

  5. Wow. Egy 90 perces reklám a Macintoshnak. Nem rossz. Sose voltam Mac fan, iPodot kifejezetten rühellem, de azért nem fogok valakit lenézni mert ő ilyet vesz. =/ Hülyeség. Mondjuk az érdekelne, mennyire lesz egyoldalú a film, gondolom végig a Microsoft a gonosz, Macintosh a megváltó, Linuxról szó se essék. Jah és a csaj? ” I’ve never knowingly slept with a windows user. Ever. ” Hát ahogy kinéz sztem Mac userrel se nagyon.

  6. Javítsatok ki, ha tévedek, de a MS sztem úgy istenigazából sose basztatta az Apple-t. Nekem inkább tűnik úgy, hogy az utóbbi a hangos, agresszív kisebbség.
    Innentől kezdve én se fekszek le nem-PC-s nővel. (Ami itt Európában gyakorlatilag cölibátus. :D )

  7. Heist, ezzel vitatkoznék:) Bill Gates nyíltan bevallotta már nem egyszer, hogy az egész ötletet Jobstól lopta (az aztán már más kérdés persze, hogy sokkal megfizethetőbbé tette; de ettől még persze a mac a jobb:D)

  8. De én arra akarok ezzel rávilágítani, hogy az Apple mindig a PC ellen kampányol, a MS meg tudtommal nem kampányol az Apple ellen.

  9. Én imádom az Apple-t és szélsőségesen fogalmazva szerelmes vagyok a macbookomba (nem, azért én sem alszom vele), de ennek a trailernek a szereplői miatt már én érzem magam cikinek…

    A Microsoft meg minek kampányoljon, uralják a világpiacot, a vindóz különböző verziói még a saját többi verzióikkal sem kompatibilisek, nemhogy a machintosh-sal, nehogy megkönnyítsék a user dolgát, szóval… :) (Ehhez képest a mac egyre vindózkompatibilisebb.)

  10. De mindez mellékes, a lényeg, hogy a MS nem szapulja a makkot, de az Apple szapulja a PC-t. És ne értsük félre a hangnemet, a windows néha kaka, ez tény, és itt most nem erről van szó, hanem az Apple imidzséről. Úgy vettem észre, hogy az Apple kicsit el van szállva, közben egyre azt hangsúlyozza, hogy milyen underground, szekta-jellegű elit felhasználóbázisa van, közben meg már évek óta hasonlóan megalomán cégszörny, mint a MS. Attól persze lehetnek minőségi termékeik, sőt lehetnek jobbak a MS-nél (ezt nem tudom), de ez így nekem kicsit hipokratikusnak jön le.

  11. Huh ez de jól meg lett aszondva. Valahova tetszés szerint képzeljetek egy pontot a tagmondatok közé. :D Pedig még csak háromnegyed 11.

  12. Az a hipokrita.

    Így: “…de ez így nekem hipokrita hozzáállásnak/viselkedésnek tűnik.”

  13. Látom, van aki nagyon oda van az MS-ért: jaj, az a csúnya gonosz Apple hogy szapulja azt az aranyos ártatlan mindenki kedvence MS-t… :-P
    Elmondom Neked barátom, hogy az MS épp olyan reklámokat gyárt az utóbbi időben, amelyekben az Apple termékeit szapulja – válaszul az Apple “I’m a Mac, I’m a PC” reklámjaira (az Apple oldalán megnézheted a szériát, ha nem ismernéd, szórakoztató, de igaz.) Valószínűleg érzik már a vesztüket…
    Ja, persze én is Mac bolond vagyok, sőt immár iPhone bolond is :-P Bár azt még a párom sem mondaná rám, hogy olyan vagyok, mint a filmbeli amcsik, biztos a hasát fogja csapkodni a nevetéstől, ha megmutatom neki a filmet.
    De képzeld, amíg nem volt macim, épp elég volt a melóhelyen nyomni a pécét egész nap, otthon már a hátam közepére sem kívántam. Most meg szívesen kapcsolom be az otthoni gépet. És míg a döglődő Nokia 6310i-mtől herótom volt már, az iPhone-t is örömmel veszem kézbe. Mindezt csak azért, mert olyan jó érzés használni őket (legyen az munka, vagy szórakozás).
    Amúgy meg szerintem annyi fanatikus él a Földön, hogy ha megszámolnád őket, magad is meglepődnél. Ezek az Apple buzik csak cseppek a tengerben… (nagyon hülyét minden sarkon lehet találni).

  14. iRon, szerinted mi a Mac, ha nem egy PC, csak kicsit másként becsomagolva? Pontosan ugyanolyan, mint mondjuk egy Dell vagy HP gép, csak talán szebb (ez ugye erősen szubjektív) és adnak hozzá egy “saját” (UNIX alapú) operációs rendszert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.