9 hozzászólás a “Péntek 13, még mindig teaser” bejegyzéshez

  1. egy Péntek 13 részt láttam. istenem de jó volt :)… jót aludtam rajta. ez viszont tetszetős volt, ha nem is moziban, de dvd-n tuti megnézem.

  2. Nem is tudom. Az eredeti Friday the 13th-filmeket nagyon csípem, és ez sem néz ki rossznak, de akkor is…Megint egy remake. Lehidalok…Minek? Mármint…Miért nem csinálnak folytatást? Miért kezdik újra? Basszus. Ja, és ez még hagyján. De azt hiszem a legjobban az borít ki hogy Jason fut!!! Könyörgök…Ez kiakasztó. Csak azért hogy még fenyegetőbb legyen és izgalmasabb. Basszus…A régi filmekben pont azt imádtam benne hogy olyan lomhán mozgott mint egy jóllakott óvodás.:)) Most meg fut? Ehhh…Mindegy…Mondjuk ahogy magamat ismerem, még akár az is előfordulhat hogy imádni fogom a filmet. :))

  3. Ha remake akkor melyik résznek? mert az biztos hoyg nem a legelső Péntek 13-nak mivel abban még Jason anyja Mrs.Vorhies volt a gyilkos a táborban! de végülis ez mindegy ha remake ha nem,tökmindegy! viszont össz vissz egy csaj és egy csávó lesz benne?! nem sok trancsír lesz! de szerintem nézős mivel Michael Bay a producer és a 2003-as Texasi láncfűrészest is tök jól feltámasztották! úgyhogy go mozi…jövőre egy péntek 13. napon:)

  4. Jason sose fut…
    Jason egy nagydarab féregrágta élőholt (ebbe meg úgy néz ki mint egy csöves aki 1 hete nem evett)
    Jason azt hiszem ezzel a mozival nem újraéled, hanem örökre elássák…sajnos!
    Ettől függetlenül megnézem, de azt hiszem ez a Péntek se lesz a régi!Sikerült ezt is egy gagyi tinihorrorrá alakítani!Gratulálok a készítőknek…

  5. Az eddigi részek is tinihorrorok voltak.
    Egyébként még mindig azon megy a vita, hogy remake-e? Még az e havi Vox-ban is remake-nek írják, de nem az lesz. Valahol a 3. és a 4. rész között fog játszódni.
    Érdekes, hogy Jason most fut. Bár a régi részekben azon röhögtek az emberek, hogy csak sétál és így is mindenkit utolér… Plusz kicsit véznának tűnik nekem ez az új Jason, de én bízom egy jó filmben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.