Icc The Flash! NOT

Bár csak kamerás, de The Flash teaser trailer! Oké, nem nagyon várt itthon egy Flash film valószínűleg, mondjuk 90%-a a képregényrajongóknak tojik rá, de ez az 1 perc tetszett.

update: Nos, úgy néz ki, hogy egyik oldalról jön a fake duma, ami viszont akkor derék a fakelő részéről, mert teljesen hihető kamerás cucc szerintem, legalábbis ezzel a körítéssel én bekajáltam, nem szépítem.

Daprince találata, kösz!

human
írta
2008. 10. 23. 00:18
megjelenés
30
hozzászolás


30 hozzászólás a “Icc The Flash! NOT” bejegyzéshez

  1. Most olvasom, hogy ez test-footage, azaz csak egy kis összedobott jelenetsor, hogy felmérjék mekkora az igény rá. Ezért ment a Watchmen előrehozott vetítése előtt. Persze ettől még lehet, valódi…Minden esetre nagyon bejött valamiért. Nem tudom pontosan mi vett meg, de bejött.

  2. hogyezdeszar

    lehet, hogy nem kellene minden szuperhosrol mozifilmet csinalni. most oszinten. oke, hogy teaser, es annyira friss a cucc, hogy meg annyi sincs fent az IMDB-n, hogy mi ez(akar fake is lehet azt nezve, hogy a justice league filmrol legalabb mar egy picit odaboffentettek)

  3. “Most olvasom, hogy ez test-footage”

    Azért elég traileresre van vágva. Meg erős a pletyka is a Flash filmről. Ez sztem marhajó kezdet lenne, mint a Cloverfield ugye, azt is kamerás videón láttuk elsőnek.

  4. Tőlem, jöhet! Lustice L. is, de sokkal jobban kí
    váncsi vagyok az Avengers mozira. Azt baromira várom! :))

  5. Az IMDb-n is meg lehet találni, csak kicsit kell keresgélni :). Én a wikipédián keresztül akadtam rá. 2010-re ígérik, az író-rendező gáléri pedig teljesen ismeretlen számomra.

  6. Rajtam kívül senki sem vár filmeket? Olyanokat amikben hús-vér emberek szerepelnek nem pedig zöld háttér. Minden esetre röhejes ez a piros elhomályosított fénycsík 2008 vége felé.

  7. nekem az egyik kedvenc képregénykarakterem flash, remélem jobb lesz a flm mint amilyennek ez alapján tűnik

  8. Ebből bármi jó is lehetne:) Annó az 1990-es sorozat, tv filmek is jók voltak szerintem. Mark Hamill-es gonoszkodásos, meg retro trükkös hangulattal:) Annó a magas költségvetés miatt szakadt félbe.

  9. Azt mondja “én vagyok a leggyorsabb élő ember” ami igaz is meg nem is. 47 alkalommal néztem meg ezt a teaze-pre-footaget és méréseim szerint Superman 47 kms-al gyorsabb. Ez elég pontos adat, bár Superman nem ember. Akkor meg miért “man”?

  10. dotoil: Superman nevében a “MAN” a férfit jelöli…nem pedig azt hogy “HUMAN” tehát ember. így lehet földönkívüli és lehet a neve Superman :)

  11. Nekem ezekrol a kepsorokrol a regi Flash film jutott az eszembe…marmint a sorozat pilotja, amit meg anno videon lattam.

  12. Wow, ez a reggeli tökönütésem! Ez szerintem is kacsa, nagyon gagyinak tűnik, de kitudja?!!?!

  13. Mégvalami!
    Volt ez a hír, hogy majd Ryan Reynolds fogja Flasht játszani ha lesz JLA film, és megnézve a trailert a hangja baromira hasonlít!
    (de akkor is Deadpool Bitches!)

  14. Batman után Flash az egyik kedvenc karakterem a DC-ből. Remélem lessz belőle valami kis ütős film.

  15. hát én nemtudom, elvileg még pont egy hete volt superherohype-on meg úgy nagyjából mindenfelé, hogy még el sem kezdődött a forgatás, sőt még csak a rendező volt biztos, és ezt mind a producer (Dark Knight producere is egyben) mondta. Sőt tovább megyek, azt állította, hogy Flash nem mozdul semerre. Irónikusan a Villám a leglassabban előremozduló karakter filmügyileg… tény.pont.

  16. Áh, a DC univerzumból Flash a kedvencem, nagy vágyam teljesülne ha kijönne egy Flash film (Másik nagy vágyam egy Justice League film). Nekem fiatalabb koromból rémlik, hogy nagyon szerettem egy Flash filmet, de sajnos megszerezni nem sikerült sehonnan se. IMDB alapján se sikerült beazonosítanom, hogy mi is volt az a film.

  17. a végén milyen vicces az a tűz(?)csík a betonon, mintha bevágtak volna egy back to the future jelenetet. :D

  18. Emlékszem az HBO-n ment délutánonként a sorozat és tök imádtam! most már gagyinak tűnik az egész de akkor jó volt! és ha Ryan Reynolds játszaná az tényleg állat karaj lenne!:) szerintem ki lehet hozni jó filmet ebből is, csak okosan kell megoldani! de a karakter elég ütős és szerettem a képregényt is!
    http://www.youtube.com/watch?v=br2hXBhgLVY
    itt egy kis ízelítő hogy milyen jó is volt ez a 90’es években!

  19. dotoil : Flesh gyorsabban fut Supermannél.Volt egy képregényem és abban versengőztek.A táv a föld 1xi megkerülése.Na Flesh egy testhosszal ugyan de gyorsabb volt.(emléxem futottak az oceánon :S )

  20. Glarion, itthon régen tényleg ment sokszor az a FLash film, de az IMDBn rajta van, 1990, John Wesley Shipp-el, aki iszonyat izmos Flash ruhát visel (wow.) Azt a filmet én is keresem.
    Weyuzg: És Luthor lopta az energiát amit a karszalagjuk generált? Jól emlékszem?
    És Reynoldsot Flashnek, de ez a trailer akkor is kacsa, egy commodorral is szebben meg tudták volna csinálni.

  21. Trib: sajna nem emléxem.Annyi van meg ,h utközben ellenfelek mentek rájuk és egymást segítették.Persze volt egy valaki még(talán Lex ?)aki benne volt és ő küldte a rosszaságokat.
    Az egész egy stadionban kezdődött-végződött.

  22. flash a legcoolabb dc karakter, uberelhetetlen dumaja van.

    két veglet van csak: v total elkurjak buta parbeszedekkel es idetlen catchphrasekkel v uj ikon szuletik.

  23. Mit kell a ’90-es években készült Flash-en annyit keresni?:)..1 teljes évadot megélt,torrenten rákeresni dvdripre és leszedni..annyit bőven megér,a srác,John Wesley Ship nagyon is jó volt a szerepre…de itt jól hallottam,Wally West alteregó volt és nem Barry Allen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.