Vége a Terminátor 4 forgatásának

McG büszke az eddigi munkára, Balenek és Worthingtonnak is tetszik. Most jöhet az utómunka, de azért olyat elejtette, hogy valami eddig még nem látott különleges trükk lesz benne. Meg sokat helyszínen csináltak meg, nem hagyták a CGI-re. Ez jó hír ugye. A sztori elvileg a karakterekre helyezi a súlyt, az lesz a lényeg, nem a harc. Ez miafene. Epic lesz?

15 hozzászólás a “Vége a Terminátor 4 forgatásának” bejegyzéshez

  1. az a spéci trükk valszeg Arnold fiatalított karakterének vászonrahozása. Ergó fogják a Kickinger csávó (vagy hogy írják) testét és Arnie régi arcát teszik rá 3D-ben. Majd Arnie szinkronizálja. Sokat emlegették hogy ezt fogják tenni. De valószínüleg csak pár snitt erejéig várható ez.

  2. Remélem nem is kicsit lesz a hangsúly a karaktereken. Hogy egy jó filmet hozzanak össze (a harmadik rész szánalmassága után) mindenképpen kellett egy váltás, és ez a lehető legokosabb amit tehettek, hogy a műfaját egyszerű akcióról eltolták a dráma irányába. Már nagyon várom. Bízom benne, hogy meg fog felelni a most már egyre magasabb elvárásaimnak.

  3. Szerencsére van mérce: minimum Batman szintű legyen a minőségjavulás, mint film. Az effektek pedig kreatívak legyenek, ne látványosak, mert a jó effekt még tíz év után is vállalható, amikor a látvány már azért a gagyit súrolja.

  4. Én azért remélem hogy az egész nem csak párbeszédekből fog állni, aztán a végén majd jön a Swájcinéger és felrobbantja a Bunkert. Kis akcijó sosem árt. :)

  5. elég nyugodt vagyok, ha csak párbeszédeket akart volna belerakni ez az McG gyerek, akkor valzeg színpadra írja, és valami off-bradway színházban adja elő. :) viccet félretéve, a Charlie angyalait sem az erős párbeszédek jellemezték. ha csak azt a szintet hozzák, amit az új Batmanek a korábbihoz képest ,már boldogok lehetünk, szerintem.

  6. mostanában már kezdett eléggé hanyatlani az érdeklődésem a film iránt, de most végre egy új hír (sem nem mondó)
    de legalább hallok a film felöl
    még egy fél év és ‘meglátjuk’

  7. McG-nek ez egy nagyon jó lehetőség a bizonyításra. Bízom benne, hogy élni fog vele. Christian Bale jelenléte csak megerősíti ezt…

  8. “A sztori elvileg a karakterekre helyezi a súlyt, az lesz a lényeg, nem a harc.”? Most komolyan?! Az igaz, hogy a harmadik rész egy kicsit már elcsépelte az akkor még frissen született trilógia hangulatát de azért az sem lett olyan gány mint amilyennek mondják sokan. Ehez az új részhez pedig sok reményt fűztem és még fűzök is de azért nagyon remélem, hogy megtalálták a készítők a kellő egyensúlyt az akció és a karakter jellemek között. Mert akárki akármit is mond a Terminator filmek velejárója a sok akció,a sok “BUMMM”.
    Mellesleg remélem, hogy most már elkezdik a történetet a háborúban folytatni. Amikor igazi, nagy csatákat láthatunk gép és ember között. Mert amondó vagyok hogy inkább film vásznon ,mint élőben. :)

  9. A 3 tényleg nagyon siralmas lett sajnos. A 2. rész, lehet hogy csak az én véleményem, de szerintem a filmtörténelem egyik nagyja, főleg néhány jelenet (pl Linda Hamilton/Sarah Conor rémülete a szanatóriumban, amikor megjelenik a Terminátos stb…). Remélem a 4. rész végre visszatér a normál kerékvágásba, legyen dráma stb, de legyen smash is, mert az kell valjuk be. Amúgy szerintem ilyen szereplőkkel, pl Christian szerintem nagyon nem tudnak félrenyúlni.

  10. Én nagyon magasra teszem ennél a filmnél a lécet. A T2 nálam mai napig az abszolút etalon, amikor megtudtam, hogy nem James Cameron csinálja a 3-at tudtam, hogy Arnie ellenére is szar lesz. A helyzet most is ugyan az. Bár tuti hogy nagyon látványos lesz, de azt a színvonalat elég nehéz lesz hozni, mert James egy nagyon egyedi világot teremtett és egyedi módon is tárta azt elénk. De ha csak a közelébe sikerül érni ennek a szintnek akkor már pozitív csalódás lesz számomra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.