13 hozzászólás a “Még mindig csak Star Trek képek” bejegyzéshez

  1. ha fikázol legalább tedd már azt ésszel:
    Mark Twain könyvének címe “Huckleberry Finn”

    jöhetne már még egy trailer
    mozgóképen is kiváncsi lennék milyen az új legénység

  2. Zack nagyon jo Spocknak. Tenyleg tetszik. De kepek alapjan kb ennyi jo lesz a filmben. Persze alap hogy nezos, majd utana kritzalunk. :D

  3. Ez a film ütni fog, van egy olyan érzésem. Amúgy elvileg a Quantum Of Solace előtt lesz az előzetes. Én ezt olvastam legutóbb…Tehát már nem kell olyan sokat aludni. :)))

  4. Mint már többi Star Trek-es kommentemben is írtam, sajnos tényleg a metro, vagy inkább a homosexuális vonal felé közelít, az összes kép egy kis United Color of Benetton hangulattal.

  5. “..metro, vagy inkább a homosexuális vonal felé közelít..”

    már miért? kiváncsi lennék, hogy miképp lehetséges egyszerre két egymástól teljesen eltérő sexuális attitűd jelenéte. fejtsd ki egy kicsit bővebben kérlek, hogy miből szűrted le ezt.

  6. Nem értem, minek néhány kép alapján ennyire leírni. Az meg, hogy “buzis”, hát lol. Nézz már meg egy TOSt, meg ott Kirk ruháját, a kis “férfiideál” hacukát :D
    Nekem nagyon tetszik az előző képcsomag alapján, bár lehet bukta lesz, de elsőre jó benyomást tett. Vérfrissítéssel próbálkoznak, mert nagyon ráfér már a STre, és eddig számomra sikeresen.

  7. “Ezerszer inkább ez, mint a képregényes fosok..”

    hét vicce gyanús :-)

    ez a star trek (sorozat) is kb. olyan mint az összes CSI (vagy fordítva): bármikor kapcsolsz oda, mindig ugyanazt látod. állnak a hídon oszt beszélnek, egy sci-fiben! vagy a filmekben történik is valami? tényleg kíváncsi vagyok erre, mert még ami beugrik nekem a star trekről az a két fizikus gyerek a south parkból akik nem tudták eldönteni hogy hány részes a star trek és ezen csunyán össze is vesztek :D

  8. Jaj, beszélnek egy filmben, ami scifi, úristen. Ez azért hét vicce gyanús.

    A filmeket meg te is meg tudod nézni, komolyan, és után látod hogy tényleg csak beszélnek-e. Ami valószínű amúgy, hiszen minden filmben sok a duma, tudod, a scifi nem a ticsüng.

  9. “..vagy a filmekben történik is valami? tényleg kíváncsi vagyok erre..”

    ha nem láttad, akkor miért próbálod degradálni? na ez a hét vicce.. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.