A Twilight ellenkampány!

Egy 21 éves csaj nézi a trailert. Akkor látja először és megfigyelhetjük a reakcióit.

human
írta
2008. 10. 30. 12:18
megjelenés
106
hozzászolás


106 hozzászólás a “A Twilight ellenkampány!” bejegyzéshez

  1. azért a watchmen első trailere még téged is megkapott tuti. ha nem is visongtál :)

    ellenben ő pedig tipikus tinilányos reakció, ami ugye sokaknak a trailer kapcsán is az első godnolata, hogy pont “ők” fognak rajongani érte, és többször is megfigyelhető, hogy Edward így-úgy.

  2. Én meg anno a Star Wars 3 trailere után egész nap levegő-fénykardoztam a szobámban, és mondogattam, hogy Learn to know the Dark side of the Force, stb. :D Mi ebben a gáz?

  3. Jézusom! Tipikus amerikai 120 kg-os tini. Tuti, hogy a video után magához nyúlt… (hányinger)

  4. Atyám, mentsen meg minket az Isten az ilyenektől. …..

    Érthető részbe ez az őrület hisz a Twilight Amerikában az könyvben és most már filmben mint EU-ban a Harry Potter. (bevételekben is nagy lesz Amcsiban tuti míg azon kívül kicsi, lásd HP-k csak fordítva eddig)

  5. Uhhh…jaj…Valami figyelmeztetés nem ártott volna a video megtekintése elé:S Ezt nem bírtam végignézni.

  6. elég gáz:-D de tuti siker lesz. Tőlem lehet, engem nem nagyon érdekel de aki akarja az ő dolga, más szórakozását nem rontom el:-D De hihetetlen mit esznek rajta, a trailerek nagyon gyengék mintha a film nyersanyag minőségén is spóroltak volna. Amúgy láttam egy szavazást ahol lehetett szavazni melyik novemberi (USA) premierre vagy a legkíváncsibb, egyértelműen 1. Quantum csendje 50% felett, utána meg csak lestem 2.Twilight 11% körül a többi meg csak már 5% alatt.

  7. OMFG. Ilyen tényleg létezik? Az elején azt hittem hogy valami fake dolog, de végig néztem és jézusom, ez nagyon durva.

  8. Uramisten de ronda bazmeg! Na ha értem ilyenek rajonganának, inkább nem filmeznék többet. Jó, hogy nem habzik a szája fojjjj ááá!

  9. Hát a nőszemrű képződményről nem írnék, magától értetődik:o)
    Hogy amerikai és hogy tini az is. Ettől elvonatkoztatva vannak trailerek amikkel egy “vérbeli” filmbuzi is így van. Csak mondjuk kultúráltabban és érettebb fejjel nem visítva nézi végig, de konkrétan a kezén feláll a szőr:o)
    Ezen múlik egy kampány. Mert a pénzt ez a réteg termeli.
    Ez már vetekszik egy Tokyo Hoteles tinivel……..
    Nálam, nálunk évente max 2 film üt így, illetve trailer.
    Én pl TDK jokeres trailert kb minden nap megnéztem miután kijött..:o) “Hit me!”
    Hogy a filmről is írjak, engem még mindig nem fogott meg, ugyan úgy ahogy eddig még a HP sem. Nem én vagyok a célközönség, eme videó még jobban megerősített ebben. Szóval human eltalálta az ellenkampány szót!

  10. Az elején nem említi valahol, hogy angol? Én úgy emléxem. Bocs, hogy nem ellenőrzöm vissza, de nincs erőm még 1x végig nézni :D az ahogy sivítva szuszog, na…

  11. Szánalmas zsírsertés. Nagy az isten állatkertje. Ilyen fejem lenne min. ki se mozdulnék otthonról. Nem ő kirakja youtube-ra hogy megmutassa a világnak 9perc alatt hány okádék mimikát tud képezni. Hányigger gyerekek, hányinger!

  12. human:
    Inkább a kislányból bukott ki, hogy milyen a mai tini kultúra. Lehet angol, amerikai, magyar…..
    Nem akarok itt tásadlomelmélkedni, mindenki érti mit mondok, aki 85 elött jött a napvilágra. Elég csak felszállni egy buszra és találni rajta 3 db mai gyereket. Na ott aztán van kultúra:o))) Én sem vagyok egy sznob, de így nem beszéltem visítottam semmiért, illetve semmitől. Hogy ez most pont egy trailernél jött elő a kislányból másodlagos. Ha meglát az utcán 3-ad magával együtt egy Edward Cullen stilusú “pasit” akkor ugyan ez lemenne szerintem.
    “Naon szercsizem a Twilight-ot, pedig nem vok emos. És Edward milyen cukeee XDXD” Na az ilyentől jön ki nálam a kultúra, vagy inkább a kapa a számon:o)

  13. 1 perc 48 másodperc, tovább nem ment. Wow, azt hittem idehányok. Szeretném átírni a horror kategóriás válaszomat!!!

  14. szegény, sajnálom, ilyen külsővel/belsővel(?)neki csak a filmek világa marad… Nem sok barátja lehet, fiúja főleg nem. De azért nem kellett volna feltennie magát a netre, hogy még többen röhögjenek rajta.

  15. Mostmár legalább értem miért támadta meg New Yorkot a Cloverfieldben… meg akarta találni a Twilight főszereplőjét.

  16. Oké, vagy ötödjére olvastam, hogy amerikai tini. Ha a brit akcentus nem is tűnt föl, akkor is ott van az, hogy az angol premierre akar elmenni decemberben, amit meg is említ.
    És akkor én csak annyit fűznék még hozzá, hogy ti tipikus magyarok (/tinik) vagytok, hogy nem tudtok angolul. No offense. :)

  17. Az a brit premier nekem is feltűnt, de gondoltam, hogy valamit meg akart magyarázni vele. De nem tudtam végighallgatni, mert kötelet kerestem.

  18. Szegény “lány”, biztos tudja milyen visszataszító a külseje, legalább ez az egy öröme legyen az életében. (és azok a szexi csoki zabáló kerekded fogak…:O, mindjárt hányok.)

  19. a sertés-e vagy sem kérdéskörre reagálva:
    0:52-nél azért elég meggyőző a visítás.

    valami pozitív is a hölgyről:
    meglepően kevés az OH-MY-GOD üvöltözés. vagy az a briteknél nem szokás?

  20. “És ha belegondoltok ilyen emberek élnek Amerikában ez szörnyű. Hova mutálódnak?????” – Ne aggódj, itthon, köztünk is él, nem kevés. Persze, mint látszik, internetparasztból is akad egy pár.

  21. 16 vagyok. lány. azért ne általánosítsunk gyerekek, annyira nem tipikus tinireakció, valami kis méltóságot hagyjatok már meg nekünk, ikúval felszerelt, magyarul beszélni is tudó embereknek x’D
    a videót pedig hát… 30 másodperc volt az, ahol beállt az agyhalál nálam, meg alapból az ilyen hozzátételek, mint a csaj… ilyen eshetőségekre kellene borotvapengét és/vagy kötelet tartani a gép közelében.
    meg alapból, mit lehet ennyire várni egy ilyen kommersz, élvezhető történetet enyhén nélkülöző, és még jó pasit sem felvonultató filmben? :S (mert ha a főszereplőcsávó jól néz ki, akkor én vagyok az Élien.)

  22. G@bee:D:D:D:D Azért a “Ketamint neki” beszólástól is behaltam!
    Plusz tetszik, hogy a csaj amiatt ideges az elején, hogy nem jól áll a haja vagy mi…

  23. és még azt hittem h én nem vagyok normális. Hát ehez képest…ez a lányka nagyon haragudhat mindenkire ha ilyeneket csinál.

  24. No meg is van a Kör3 főgonosza. Bár egy jó nagy plazmatévé kell majd, hogy ez kiférjen.

  25. “Bár egy jó nagy plazmatévé kell majd, hogy ez kiférjen.” – Válság van, kolléga!:-)

  26. Túlsúlyos ember nem ember?

    Inkább vállalja önmagát és élvezze az életet, minthogy depresszióba meneküljön a hozzátok hasonlóak miatt (kinek inge…).

    Ez a csaj fogalom a pro- és kontra-Twilight körökben. Nem tudom, mindegyik videója direkt olyan-e, amilyen, de maradandó.

    Képvisel egy korosztályt, amely egy… alternatív rózsaszín Univerzumban él, de ettől még koránt sem annyira szánalmas, mint néhány kommentelő, aki ide írt.

  27. “Túlsúlyos ember nem ember?” – Most őszintén…szerinted az? Linkeld be még a Dove-kampányt is, ok? Pff…

  28. újabb csalódás a kommentelők fejlettségi szintjében. Kösz srácok és lányok, ez szép volt.

  29. Human, milyen válaszokat vártál mikor úgy gondoltad, hogy bepostolod? Én csak azt nem hiszem el, hogy 21 éves, inkább 16-17nek néz ki.

  30. szerintem attól h külsöre ilyen nem kell elítélni, nem egy nőt láttam aki szerintem egyáltalán nem szép meg sulyos mégis volt pasija és teljes életet él , sőt az ilyen lányok jobban tele vannak vidámsággal .
    meg ki vagyok én h itéljek , lehet h tökéletes testem van (sőt tuti:D) mégis ez a nő vidámabb tőlem és ha ő boldog akár egy film miatt is mit röhögjem ki cserencsétlent:)?
    (amugy a The dark knigt trailer után én nelem is csurgott a nyálam:D)

  31. Cameron: nem az a gond, hogy milyen az adott külső, hanem, hogy pl. Te is reflektíve tipizálsz:
    “sőt az ilyen lányok jobban tele vannak vidámsággal” – Támaszd már ezt alá, kérlek! És ne a haveri köröddel gyere, hanem valós statofrásisokkal, adatokkal.
    /Amúgy meg, “tőlem” helyett ‘nálam’, de ez már csak mellékzöngeként./

  32. A csaj es viselkedese szerintem is ugy ahogy van rohejes, de ez nincs maskepp egy-ket hozzaszoloval…

    “Jézusom! Tipikus amerikai 120 kg-os tini.” Egy tipikus magyar, akinek nem tunt fel, hogy a csaj brit.

    “És ha belegondoltok ilyen emberek élnek Amerikában ez szörnyű. Hova mutálódnak?????” Abba meg szornyubb belegondolni, hogy milyen emberek elnek Magyarorszagon… Pl. olyanok, akik nem veszik eszre, hogy a leanyzo bizony nem az USA lakosa…

  33. “Human, milyen válaszokat vártál mikor úgy gondoltad, hogy bepostolod? Én csak azt nem hiszem el, hogy 21 éves, inkább 16-17nek néz ki.”

    A youtube oldala alapján 21, munkából ért haza a szöveg szerint, szóval nem tom mit kell ködösíteni. És nem, nem azt vártam hogy a kinézetén szörnyülködik mindenki olyan tahó módon, hogy az édesanyja szégyelli magát helyette.

  34. Kicsit álszent szagod van Human, de te tudod.
    Másrészt meg szerintem a normális, ösztönös reakció, ha ugye nem csak a tartalmon, hanem a csaj külsején, meg egészén röhögünk úgy általában. Túlélési verseny van baszki, a gyengét meg kell vetni, úgymond.
    Persze az értelmes ember utána belegondol a dolgokba, és egyetért ezzel: “Inkább vállalja önmagát és élvezze az életet, minthogy depresszióba meneküljön”. És főleg nem ír ilyen bálnás meg hasonló hozzászólásokat. Én legalábbis így csináltam. De sokszor a kommentelők nagy része bunkó majomparádé, ez az élet rendje.

  35. joh, ha a csajszi saját maga dobta fel a cuccot a netre, ráadásul nem is először, nos akkor pont, ennyi. vszeg röhög az ilyen hozzászolásokon. az már más kérdés, h tahó módon nyílvánulok e meg róla nyílvánosan, vagy sem.

    de azért uram bocsá’ ha egy ilyen kategóriájú vidit pakolok fel magamról (és most pont k*rvára mindegy, min pisálom össze magam, hány éves és milyen nemzetíségű vagyok) akkor azért nem biztos h sírnom kéne h ezekkel a reakciókkal találkozok.

    és ugyanez pepitában: ha nyílvánosan lépsz át egy pontot és leszel ultratahó akkor te is ugyanabban a szarban mászkálsz: viseld el ha kritizálnak. na innentől kezdve kezeljük a dolgokat a helyükön. kétszínűség NEM szuperbunkónak lenni? nem hiszem. mintahogy azt sem h ne lehetne kritizálni ezt a katasztrófát.

    részemről a szürreálfán-bálnababy két pillanatában komolyan megijedtem, de nem kicsit: 0:52 és 8:52. érdemes kikeresni, mestermunka!

  36. “Túlélési verseny van baszki, a gyengét meg kell vetni, úgymond.” na sztem meg innentől kezdve kéne picit többet gondolkodni tesó. mert ez a kijelentés már rég nem a csajról szól. így már nem is vicc. úgymond.

  37. Olvasván a hozzászólásaidat, Neked sem ártana némi gondolkodás, DelMare! Ja, és a helyesírásodon is csiszolhatnál egy cseppet, ha már kioktatod tulajdon bátyád!

  38. A reakció rosszabb sokkal, mint a kinézet szvsz.

    Heistmonkey:
    ” akkor én csak annyit fűznék még hozzá, hogy ti tipikus magyarok (/tinik) vagytok, hogy nem tudtok angolul. No offense. :)”

    Na,ja én nem angolon nőttem fel. Felirat nélkül nem megy:o)
    Németet tanultam, azt is használom a munkában, az angol csak a net miatt ragadt rám úgy-ahogy. Szóval én is “kikérem magamnak, hogy általánosítsunk”:o)))) Tini meg régen voltam sajnos.

    clio:
    Ez elismerésre méltó, de a nagyátlag sajnos nem rád hajaz ahogy azt én tapasztalom.

  39. köszönöm Effy, gondolkodtam :) lehet h túlzó voltam. lehet h nem kezdem mondataimat nagybetűvel, sőt az értelemszerű helyekre sem teszek mindig vesszőt. :) de kíváncsi lennék arra, h számodra egyszerűbb -e pályán kivűlről kioktatnod “testvéreidet”, mint állásfoglalni? merthogy pont azt nem tettél. písz.

  40. Elsősorban szerintem, maga a megnyílvánulása furcsa a lánynak, és nem a kinézete (bár persze az is elmarad a XXI.-ik században a média által súlykolt normáktól). Biztos vagyok benne, hogy valamelyik ingerületátvivő anyagból túl sok termelődött neki, és mint említettem, szerintem ezt ellensúlyozhatná valamelyik társadalmilag is elfogadott állatnyugtatóval.

  41. pánikbeteg, túlsúlyós, kismértékben retardált… furcsa humorérzéke van a természetnek, jól kibabrált vele. :(

  42. Demon, én is pont ugyanerre gondoltam. Jobban félnék tőle mint egy horrortól. És HeistMonkey beszólásán fetrengtem!!!

  43. “moziban de szar lehet mellette ülni” – én visszaváltanám a pénztárnál ezt a lánynak kinéző valamit, ha mellém merne leülni.

  44. az a szomorú, hogy youtube-on ilyenekkel van rogyásig:
    höhö kamera, látom magam, úúú deszép vagyok felveszem magam, mondok vmi nagyon okosat(saját felfogás szerint) vagy simán csak pofázok és kész. sztár. vmi 35.000-en nézték meg, volt vmelyik egomúvija amit 120.000-en láttak.

  45. Hogy Torgyán doktor szavaival éljek engedtessék már meg nekem, hogy kiröhögjek másokat. Ezzel szerintem nincs semmi baj, nyilván sokan engem is kiröhögnének, de kit érdekel. Ha ezt a “csajt” ennyire nem érdekli hogy néz ki, tekintve, hogy a youtubra több videóját is feltöltötte, akkor titeket miért bánt ha néhányan kiröhögjük, mert dagadt és csúnya. Attól még lehet egy rendes ember, de dagadt és csúnya marad.
    Az ahogy kinéz sztem ugyanúgy a modern társadalom “átka” mint az anorexiás topmodellek.
    Persze lehet, hogy genetikai okai is vannak, akkor nyilván sajnálatra méltó.De ha egész nap hambival meg sültkrumplival tömi magát, akkor szánalmas mintsem szerencsétlen.

  46. OMG!:D Direkt lehalkítottam a hangfalat, mert sejtettem, h sikongás lesz, de ilyen szintű hisztériára nem számítottam..:D Ha vki, akk én a véremet adnám Edward Cullenért, de azért nem volt orgazmusom a 3. trailer láttán..XD

  47. Hát.
    Mikor az amcsi premierrel egyidőben (vagy előtte) láttam a Dark Knigh-ot a müncheni Sneak-Preview vetítésen eleresztettem egy nagyon szolid: aztakurvát. Aztán meg ooo.
    De ennyi. Pedig én is legalább vártam annyira mint ez a luvnya. Na mindegy ennyi öröme legyen életében.

  48. lehet hogy én vagyok a perverz, de az az utolsó byee! azért aranyos volt.. ;-)
    egyébként meg nincs azzal semmi baj ha így rajong valamiért, amíg azt otthon teszi. ha a moziban mögöttem visong, azt nem értékelném.. :-)

  49. Majd én is jól lefilmezem magam valami trailer nézése közben. Szerintem nekem olyankor még a nyálam is kicsordul, ha akkorát üt a dolog.

  50. Még nem írtam be ide de mostmá muszáj vagyok.
    Sztem k****ra túlforogtátok a dolgot, végigolvasva ezt a sok kommentet rájöttem, h itt már rég nem a jány “fikázásáról van szó… értsétek ahogy akarjátok.
    A videó pojén, én személy szerint nem kaptam levegőt, tessék rajta vidulni v megbotránkozni v elgondolkodni!
    Ennyi.

  51. Tesza te egy állat vagy XD XD!!!

    10 perces magamaláXXX röhögéssel felkeltettem a szomszéd nyugdíjasklubbot.:) Kössz a kommentet, vidáman halok meg a nagymamák szatyrától.:)

  52. Néhány komment tubról hozzá:

    guitarj92:
    Kill it with fire.

    Kaneslick:
    my ears. they blead.

    Lexeyachan:
    man the harpoons!

    xWHARRGARBLx
    Whales with down syndrome can survive out of water?

  53. Csak, hogy tisztázzuk azok kedvéért akik a tipikus amerikai tinikről úgy beszélnek mint 200 kilós tehenekről, hogy honnan veszitek ezt? De komolyan? A filmekből???

    Mert aki nem ismer amerikaiakat, és nem is járt kinn annak nem kéne ilyeneket mondani…

    Én éltem kinn és higgyétek el több ember sportol ott mint Magyarországon, több a fitnesz és egészség üzlet. És hamburgerevő amerikai társadalom csak az ügyes marketingesek által kitalált imázs, hogy többen egyenek hamburgert az amcsikra hasonlítva.
    Szóval tényleg el kéne tekinteni az általánosítgatásoktól….

  54. Hát…most erre a videóra csak annyit,h végre találtam ellenfelet rajongásban!:D Hasonlóképp tudok reagálni dolgokra ha tetszik…sztem úgy jó vmit nézni,ha az ember bele is tudja magát élni,nemcsak bambul,hanem mind szellemileg,fizikailag is ott van…Aki mélyebb érzésü és nemcsak a felszines dolgokat szereti,az tudja h miről beszélek…sajna kevés az olyan ember aki beleborzong a rajongásba,vhogy kihalt az emberekből,pedig milyen jó érzés…feldobja azt az unalmas,és néha szar kis életünket…És lehet h én nem raknék fel magamról efféle videót,de ha vmi nagyon tetszik,azt nem kendőzöm el a haverok,család elől…Bár tény,néha nagyon nehéz rajongótársat találni,és rossz elfojtani azt a lángot,amit belül érzek,ami teljesen átjár…Az pedig h kis költségvetésű a film,sztem nem lényeges…a magyarok is kis pénzből hoztak össze filmeket,és mégis lehet élvezni…Az meg h a HP-re mennyit forditottak…ám legyen,de unalmassá vált,hiába a sok trükk,mindig ugyanaz a vége…Potter nyer,Potter a minden…úgymond kiszámítható…

  55. Human, igazad van, szerintem a Watchmen trailertől mindenki egy kicsit sokkot kapott, no azért reméljük csak nem így :P

    Amúgy ez az Twilight… Én vámpíros filmre ültem be, ehelyett valami naggyon csöpögős tinicuccot kaptam… blööö
    A képi világa azért jó volt, meg a zene is, de a film..

  56. Human! Számomra végül a kommenteket végigolvasva egy maradt a lényeg: “A Twilight ellenkampány” cím szerintem nagyon jó.:) (Megjegyzés: A csaj kinézetében nem találtam kivetnivalót,mert vannak “tökéletes” és messze nem tökéletes,sőt emiatt depressziós, avagy éppen boldog barátaim.Továbbá abban sem találtam semmi irritálót, hogy a csaj ilyen szinten rajong egy trailerért-filmért-könyvért.Hát neki akkor jó, nekünk meg mitől lenne rossz?!Az “ellenkampány” nekem azért tetszik, mert alapból olyan furcsa nekem ez a Twilight dolog, könyvet nem olvastam, de amit eddig belőle tapasztaltam, az egy k*rva jó marketinggel eladott B alá C fölé valami.És igen, Harry Potter jó könyvben, és filmben is nézhető.Valószínű, azért nézem majd meg a Twilight-ot, hogy racionális véleményt nyílváníthassak róla. Vajon ekkor a kisebbsgéghez tartozom majd, vagy a többséghez? :))

  57. Rajongás 1 dolog, de az ilyeneket le kellene lőni valami nagy kaliberű vadászpuskával, jó közelről, nehogy el tudjon ugrani és legalább egy sorozatot, hogy biztosan elpatkoljon. Ennyi

  58. Nagyon tsunya joszag, nemis birtam vegignezni, mert mar az elejen kivantam a fobeloveset kozvetlen kozelrol, scud raketaval.

  59. Ok…. El sem hiszem… Létezik, h vki ennyire “rajong” ???!
    Ez tuti, h csak a színművészetire felvételi anyag! :D Mert ez már beteg..

  60. Kedves Nondy!
    Köszönöm feltételezésed, hogy mert képes vagyok nyugodtan végignézni egy trailert, felszínes vagyok, és nincsenek mély érzéseim. Attól még, hogy nem visítok hangosan, vagy nem teszem ki a netre a reakcióimat, lehet, hogy nagyon is tetszik, vagy felkelti az érdeklődésemet egy előzetes, de ennyi. Nem fogok olyasmiért rajongani amiből csak egy max. 2-3 perces összevágott részt láttam, mert még azt sem tudom, milyen a film. (Ez tapasztalat.) Ez egy jó film volt /szerintem/, de attól még nem kell hangosan visítani. Anélkül, hogy kimutatnánk is lehetnek mély érzéseink, az csak önkontroll kérdése ki mennyire tartja magában.

    Én is azon filóztam, hogy vajon tényleg komolyan gondolta-e a lány, hogy ilyet kitesz a youtube-ra; és még mindig reménykedek, hogy ez valamiféle irónia. De ha nem, akkor ha kitette a netre, akkor szabad utat adott nekünk a véleménynyilvánításra. De nem a külsejére vonatkozólag, mert esetleg az is előfordulhat, hogy erről nem tehet. Mondjuk, ha bevállalta…

    Itt írogattok a Watchmen trailerről, meg a The Dark Knight trailerről. Hát mind a kettőt megnéztem, és semmiféle katarzis, vagy sokk nem ért. Lehet, hogy ez azért van, mert a film nem az én stílusom, de akkor meg ti, akik ezekért rajongtok, fogadjátok el azt, hogy másoknak meg ez tetszik, akiknek ez áll közelebb a szívéhez. Mindenesetre érdekesek voltak azok az előzetesek is.

  61. ez a csaj a világ szégyenei közé tartozik….ha én így néznék ki akkor én is sikítozni kezdenék, ha meglátnám magamat a monitorban…már boccs…nemazér de az egy dolog h hogy néz ki, de legalább ne égesse magát…nem azt mondom, hogy tökéletes vagyok, mert nem…de ez azér sok egy picit…

  62. Szánalmas!
    Akit egy filmtrailer ennyire begerjeszt, annak nemsok boldogsága lehet a való életbem.
    …mondjuk Fióna esetében ez érthető…

  63. Húú! Ha a trailernek így örül, akkor szerintem a filmet nem bírja végignézni élve.

  64. Te jó ég! 2 percnél nem bírtam tovább nézni. Ijesztő!!! Számomra ez a megfelelő jelző, még a gépem közeléből is eltoltam magam, nehogy történjen velem vmi.. Pedig bevallom szeretem a könyveket..de ez

  65. én csak azt nem értem, hogy ezt miért kellett nyilvánosságra hozni..? Örüljön azt kész, de hogy ezt ő még felveszi videóra…? meg kilöki youtube-ra.. mondjuk lehet vmelik haverja volt, de… mindegy..nem értem:D
    De am tényleg..van benne vmi Jack Bleckes :D

  66. ez vagy túl játssza vagy szegéény…

    Mi lesz vele, ha megnézi a filmet? Tuti szívinfarktus…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.