34 hozzászólás a “Ééés ennyi” bejegyzéshez

  1. nemtom, én valahogy az elsőt se éreztem, és nem igazán látom, hogy mi újat hozhat egy második rész, nem gondolom, hogy lenne potenciál a sztoriban… de ne legyen igazam.

  2. komolyan ezt a negativitást kell erőltetni rögtön? szomorú

    első részről kritikai komment=del.

    És igen, inkább legyen itt összesen 5 komment mint hogy megint ugyanaz a vita ehh, FLAME menjen ami kb eddig mindegyik transformers hírnél volt. Jaj unalmas, Jaj csak CGI, JAJ nem is várom.

    Annyira nem várjátok, hogy ezt mindig az első között be kell írni. Elég. És ezt úgy modnom, hogy szerintem sem akkora ász az első rész, de a kritikámnál bővebben olvasható miért nem.

  3. Szerintem is csúcs volt az első! :)
    A második részt is nagyon várom, jöhetne egy teaser már! Kíváncsi vagyok az új robikra, meg, hogy Megatron, hogy tér vissza! Sztem elég hamar befejezték a forgatást…

  4. Én már nagyon várom. Hatalmas robotok amortizálják egymást és a környezetüket. Most komolyan, kell ennél több?:D

  5. Nekem nincs bajom Bay-el. A korábbi filmjei is tetszettek egytől egyig. A Szikla és az Armageddon pedig külön kiemelendők 3 a Transformers.

  6. Mivan veled human? Én eddig értelmesebb embernek ismeretlek. Újabban minden hírben a lol,geekz,happy,és mindenféle egyéb teljesen felesleges internetes szlengek bukkannak fel, mintha csak odavetnéd a postot.

  7. hö? az említett szavakból egyik sem szerepel itt. És amúgy is, általános kommentet levélben mert itt off

  8. A happy internetes szleng? Aszittem, az egy angol szó. Mindig tanul az ember.

    Egyébként bunyózó gecinagy robotok jöhetnek ezerrel. Akkor is, ha Bay csinájja.

  9. Szivesen megneznek egy Transformers-verziot egy kevesbe latvanyorult es megaloman rendezotol. Egy Burton-fele vizio pl. kifejezetten erdekes lenne imo. Annak ellenere, h az elso nem tetszett, egy mozi vagy r5 (majd meglatom epp milyen anyagi helyzetben leszek) erejeig adok neki eselyt, hatha Bay ismet ossze tud rakni legalabb egy olyan kozepesen jo filmet, mint az volt a BB1 v a Szikla.

  10. azt nem is értem miért reklámozza mindenki, hogy milyen warezt tölt. Itt az a lényeg h láttad vagy nem, alavetően érdektelen, hogy ügyesen kivárta az r5 verziót. nem oszt nem szoroz.

  11. Elvileg a Quantum of solace előtt lesz trailer a Star Trekével együtt. Ráadásul rögtön rendes trailer nem teaser (elvileg)

  12. Tim Burton kétlem, hogy a nevét adná egy Transformershez. Annyira idegen tőle minden ilyen mainstream kultúrszülemény, hogy el nem tudom képzelni, hogy megrendezné a filmet. Persze, ha úgy érted, hogy kíváncsi vagy, ő mit hozna ki a filmből egy “Rendezzünk Transformerst” rendezői versenyen úgy én is megnézném, mit hoz ki a dologból:)

  13. Sztem Süci kár várnod Megatronra, mert nem szerepel a 2. részben. Persze javítson ki valaki ha tévedek, de az IMDB-n sincs a szereplők között és ha jól emlékszem szétkapták a száját az 1 rész végén. :)

    Azért mondjuk érdekes lehet ez a CGI meló. Itt ez a hülye aki ijedt fejet vág és menekül. Akkor montírozzunk mögé egy bazinagy Robotot, hogy legyen értelme az egésznek. :) Én biztos szarráröhögném magam a készítés közben!XD

    Ez a Burton Transformers meg megint egy olyan csodálatos ötlet! Gratulálok annak aki kitalálta! Kívánom hogy a kedvenc filmjét rendezze a delikvensnek Uwe Boll! :D

  14. “Azért mondjuk érdekes lehet ez a CGI meló. Itt ez a hülye aki ijedt fejet vág és menekül. Akkor montírozzunk mögé egy bazinagy Robotot, hogy legyen értelme az egésznek. :) Én biztos szarráröhögném magam a készítés közben!XD”

    Kivéve, hogy az első felvett képkocka előtt ki van dolgozva minden, meg van rajzolva mi hol lesz, így simán tudják mi hova kerül és mikor. Nem úgy megy, hogy Bay forgat valamit aztán igyekeznek odatenni jól a robotot a kész anyagba…

  15. úgy néz ki a dolog, hogy Megatron visszatér, ráadásul valami hiper-tank alakban (ha minden igaz Soundwave támasztja fel, vagy vmi ilyesmi, de ez egyáltalán nem biztos)

  16. Így van, Megatron “feltámad” és vmi tankként…asszem még itt a filmbuzin is írták..Sztem ezt hülyeség, én azt hittem Starscream lesz az új főmufti, hülyeség volt egy ilyet csinálni, h föltámasztjuk a világ legmélyére süllyesztett robotot…de majd meglátjuk..vhogy csak megoldják :)

    MOGYI!!!!
    Ilyen híreket honnan szerzel, h melyik film előtt milyen trailerek lesznek? engem is érdekelnének az ilyenek..előre is köszi a segítséget:)

  17. Mondjanak bármit, Bay jó rendező. Ha beülsz egy filmre amit ő rendezett, akkor azt kapod amit vársz. Oké, vannak nyálas pillanatai, de ki csinál manapság 2 és fél órás akciófilmet? Kiváncsi vagyok hogy lehet überelni az első rész autós, tankos, helikopteres, repülős, robotos, városos jeleneteit?

  18. Nekem egy No.1 film volt a Transformers mind hang és mind látvány világában . Sohasem fogom elefelejteni azt a jelenetet a film elején amikor jön a jó öreg Blackout leszáll az USA bázison , majd miután tüzet nyitnak rá átalakul és egy eszméletlenül klassz hangrobbanást tol a védekező katonákra (ki is rázott a hideg). Eszméletlenül szeretem ! Már nagyon várom a 2. részt .
    Amúgy én specielle minden általam jónak tartott filmet megveszek eredetiben mert úgyérzem ennyivel tartozom a filmkészítőknek , hogy ne töltsem le + az is egy jó érzés amikor jönnek hozzám és látják mennyi origi dvd sorakozik a polcon . Transformers véletlenül 2x is meg van :)

    +egy észrevézel :
    Elkezdtem olvasni egy csomó kommentet és mit látok : “így szar úgy szar , ez nem jó az nem jó ”
    Emberek ! Mi a szarért kell ennyire negatívan nézni mindent ?! Mindenhol csak a hibát keresitek így már lassan meg is feletkeztek arról , hogy miért is ültök a moziban és a sok hibakeresés következtében már átsiklotok azokon a dolgokon amiket pozitívumként lehetne említeni egy filmnél . Bocs az offért de ez most jött ki .

    U.i: Joker 4ever ‘

  19. nekem is nagyon bejott a Transformers – szerintem nagyon is rendjen van a CGI es mar rohadtul varom a filmet az uj akciojelenetek vegett :D szowal kerjuk a trailert legalabb – de minel hamarabb :)

    ui: jo lesz ez majd meglatjatok :)

  20. a folytatást is valószínűleg csak DVD-n fogom megnézni, mert abban biztos vagyok, hogy a CGI megint elsőosztályú lesz. nem vagyok egy Michael Bay fanatikus, nem is nagyon vagyok oda az újjabb filmjeiért, az utolsó filmje ami tetszett az a Bad Boys 2 volt (de az nagyon bejött :D), de azért természetesen én is kíváncsi vok a folytatásra.

    Burton mint a Transformers rendezője??? ha-ha-ha Teljesen más kaliberű rendező, és amúgy sem szerepel benne Johnny Depp. ha-ha-ha

  21. “igazat adok dimitrijnek:)”

    nem azt írtam, hogy szar za első, hanem azt, hogy nem látom a második részben a potenciált.

  22. nos ki lett tárgyalva tényleg az, amit már többször kitárgyaltatok “A t1 szar, csakcgi, nemár, a második sem érdekel ezért írom oda MINDEN transformers hírhez hogy az 1 szar”. És mivel még minimum 10-20 írás lesz a Tranformersről a premier előtt, így még annyiszor ki fogtok. Ismétlés a tudás anyja, tudom én.

    És ez úgy idegesít, hogy egyetértek veletek, nekem az is a véleményem, olvastátok az írásom, buta film. Ezt azoknak mondom, akik szerint csak velem egyetértő kommenteket hagyok meg, pedig most töröltem csomó olyat akik azt mondták amit én gondolok a T1-ről.

  23. Burtont azert mertem megemliteni dragaim, mert o volt eddig szamomra az egyetlen aki normalis comic-filmet tudott csinalni. Nyilvan egy Batman meg egy Transformers mas kategoria, de en csak annyit mondtam erdekelne. Csokolom.

  24. “Kivéve, hogy az első felvett képkocka előtt ki van dolgozva minden, meg van rajzolva mi hol lesz, így simán tudják mi hova kerül és mikor. Nem úgy megy, hogy Bay forgat valamit aztán igyekeznek odatenni jól a robotot a kész anyagba…’

    & végülis én nem állítottam hogy nincs kidolgozva semmi. Csak azt hogy vicces lehet utólag rádolgozni és látni úgyis a dolgokat hogy nincs ott 1 bazinagy robot, a színészek meg össze vissza ugrálnak és kiáltoznak. De azért örülök hogy megint belekötsz valamibe tök értelmetlenül.

  25. Remelem lesz olyan jo a zene mint az elso reszben, mert azt nagyon birtam.
    En varom a filmet, jot szorakoztam, nem erdekel ki mit mond.

  26. “De azért örülök hogy megint belekötsz valamibe tök értelmetlenül.”

    Mondod te aki épp két posztnál kötözködött rögtön? Ne vicceüljünk már.

  27. már 5 hónapja forgatják, ez nem olyan rövid idő.. ahhoz képest, h még csak az emberek voltak soron.

  28. DeluksZ: burton-től “idegen minden ilyen mainstream kultúrszülemény”

    akkor a batman az mi volt, dogma? : DD
    kevés bevétellel, kicsi reklámmal.. jah.

  29. Végre, végre! Ezután akkor jöhetnek a tényleges, minden kacsát nélkülöző hírmorzsák, képek, bemutatók, minden, ami közelebb visz az első – itthoni – vetítés időpontjáig.
    Human mit gondolsz továbbra is álhírekkel fogják bombázni a hírre éhes rajongókat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.