Heti mozibemutatók: november 6.

A madagaszkár 2 annyira durva, hogy nem mertek semmi komolyat tenni ellene?

  • Anna bekattanva (Caótica Ana) – spanyol romantikus dráma, nézhető?
  • A csíkos pizsamás fiú (The Boy in the Striped Pyjamas) – ennek láttam a trailerét, de nem győött meg, főleg arórl nem, hogy moziban kéne nézni.
  • Jules és Jim – ez már döfi premier, egy moziban játsszák naponta egy időpontban ezt a Truffaut filmet, 46 év után végre. Vagy premier volt akkoriban is?
  • Madagaszkár 2 – a pingvinek viszatérnek, de sajnos a többiek is.
  • Márió, a varázsló – magyar-olasz filmdráma? Kösszi, csak ez nem kellett.
  • A szerelem határai (The Edge of Love) – Kaira Knightly és a második világháború.
human
írta
2008. 11. 06. 13:59
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: november 6.” bejegyzéshez

  1. Úgy érzem, a héten nem megyek moziba.
    Madagaszkár majd jó lesz hideg téli napon délutáni időtöltésnek DVD-n.

  2. A Jules et Jim című filmet láttam egyszer 2 éve, a barátnőm elrángatott rá. Hát mit mondjak egy idő után nem igazán tudtam hogy merre forduljak kínomban azt a rétes tészta hosszúságúra nyújtott szar kavarást nehéz volt végignézni.
    Persze lehet hogy jó film csak nem az én izlésemnek.

  3. Nem egy erős hét, Madagaszkár az egyik legnagyobb filmes csalódásom volt annó, szóval a 2 is kihagyós.

  4. Caótica Ana is jo, illetve a Mario, a varazslo is eleg jo film lett. A Madagaszkarbol meg mar az 1 sem kellett volna, mindenki jobban jart volna. :(
    A Jules et Jim pedig a francia ujhullam alapmuve, akit kicsit is erdekel a francia film mint olyan (mittomen latta mondjuk a Kifulladasig c. Godard filmet es tetszett neki), annak erosen ajanlott, viszont aki kifejezetten viszolyog a szerzoi filmektol az jobb ha elkeruli, nem neki valo.
    Szoval nem olyan rossz het ez szereny szemelyes velemenyem alapjan szerint szerintem.

  5. Truffaut-tól a Négyszáz csapást jobban szeretem, de a Jules és Jim is alap. Csatlakozom az előttem szólóhoz, miszerint bárki aki egy kis affinitást érez a szerzői filmek iránt az bróbálja be, főleg mivel a francia újhullámon belül az egyik legkönnyebben fogyasztható film. (nem egy Godard Bolond Pierrot például)

  6. volt szerencsém tegnap este a díszbemutatón megnézni a “the boy in the striped pyjamas” címűt…. nézhető, szerencsére nem túl hosszú és érdekes a gyerekek szemszögéből látni ezt a dolgot. itthon forgatták az egészet, volt szerencsém dolgozni benne—- az több élvezetet nyújtott. és még pénzt is kaptam érte:)

  7. Edge of Love – feliratos?
    úgy hallottam Knightley és Miller egy pár jó :) jelenetben lesz majd látható a ffi főszereplővel
    (kevés ruhát tartalmazó jelenetek)
    bár nem feltétlenl emiatt érdemes megnézni gondolom :)

  8. kicsit bárgyú ugyan a madagaszkár, de a pingvinek elviszik a hátukon, szerintem, elsőt is, talán ezt is… Reviczky majdnem olyan jó szinkronhang volt, mint Bodrogi Maxipocakként a Macskafogóban. :)

  9. erről a Jules és Jim vetítésről csak annyit mondanék, hogy amikor én megnéztem 1 hónapja a Kino-ban, akkor DVD-ről vetítették. ezt csak azért mondom, mert én nagyot csalódtam a mozi vezetőségében. tudom, hogy sznob vagyok, de moziba a 35mm-ért (is) megyek. ettől függetlenül nézzétek meg, aki még nem látta!

  10. Tegnap megnéztem a Madagscar-t a barátőmmel. A pingvinek megint taroltak. Lehetett volna egy kicsit több szerepük a filmben. Talán lesz egy külön rész nekik is külön. :D

    Egyébként a film jó volt. (persze egy rajzfilmhez? képest) Volt benne egy két odabasz poén , ahol a térdem csapkodtam.

    2 jegyet és popcornt megért. Jobb volt mint a HSM3

  11. Nekem is és a barátnőmnek is bejött a Madagaszkár 2. Tökéletes kikapcsolódás volt estére.

  12. Buffybot! A Thomas Mann-féle Márió és a varázslónak úgy tudom, h semmi köze a Márió, a varázsló c. magyar filmhez.

  13. Ma láttam a Madagaszkárt, szerintem rémes volt. Még a pingvinek is alig tudtak szépíteni.:( Persze a barátnőm és a kilencéves húga ilyen sorrendben értékelte jobbra.

  14. The Edge Of Love-t ma este néztem meg. Érdekes egy film, jó értelemben. Kicsit más mint a többi hasonló dráma, de nekem tetszett. Fura érzelmeket látni benne, ami nekem kicsit idegen is volt.

  15. Madagaszkár 2: Nekem az elso bejott bar anno emlexem majdnem kikapcsoltam mikor enkelgetni kezdett alex. no mind1. Tegnap megneztem este es csalodtam. Marhara rovid volt eloszor is. Plussz gyakorlatilag a visszatekintest leszamitva az elso 10-15 perc volt a legjobb es utan mar szepen egyre jobban leult a mese. Nem is emlexem, hogy felnevvetem volna utan mar max egy mosoly. Kar…pedig vartam ezt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.