Az új Enterprise

A rajongók megnyugodhatnak, mert normálisan néz ki? Én nem vagyok akkora Sta Trek fan, csak a filmeket láttam többnyire, de ez a hajó egészen az emlékeimre hasonlít. Bár ha jól látom nem annyira boldogok a trekiek.

human
írta
2008. 11. 12. 01:57
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Az új Enterprise” bejegyzéshez

  1. nem vagyok egy StarTrek-fan, de ez most mozgat. bár hozzá kell tennem ennek a képnek ölég műanyag szaga van. (bocs a fanoktól előre is)

  2. Szerintem nem baj, hogy egy kicsit frissítették a kinézetet, a TOS-beli Enterprise – főleg az ENT után – kicsit röhejes lett volna. A tányéron mondjuk még dolgozhattak volna, eléggé eltér a többi rész “űr-Caddilac” designjától.

  3. Már alig vártam, hogy a “fan”-ok mikor kezdenek el sírni valami miatt. Asszem képtelenség felfogni, hogy már eltelt több mint 40 év az első Trek sorozat óta, de legalábbis 30 az első mozifilm óta. Szerintem teljesen rendben van ez a kép és ez a hajó így. Gondolom az a fajta gagyulást is elvárják a “fan”-ok, ami az első sorozatban és filmekben volt, amikor hipersebességgel megy a hajó, akkor szivárvány csíkokat húz maga után.

  4. ST rajongóként én annyit mondhatok, hogy szerintem nagyon jó lett!
    Nem gondolom azt, hogy ugyan úgy kell kinéznie mint az eredetinek, főleg mivel ez egy újragondolása, felfrissítése lesz remélhetőleg az eredeti sorozatnak és nem ugyanazt akarják folytatni amit anno az ősök elkezdtek.
    Mellesleg a szereplők sem úgy fognak kinézni mint a régiben, a híd is más lesz, az egyenruhák is kicsit korszerűsítve lettek (sajnos nem eléggé :) ), szóval a hajó is nyugodtan lehet kicsit más… szvsz…

  5. Nekem bejön, pedig gondolhatjátok mennyire vagyok elborult, ha azért mentem fizikusnak, hogy hiperhajtóművet építsek :) A gondolák kicsit tényleg furák, talán aránytalanul nagyok a megszokotthoz képest, de ez nem gáz.

  6. Én elég nagy ST fan vagyok, de nekem totál bejön! A gondolák kicsit tényleg nagyok, de nem zavar. Nekem inkább a deflektor tányér nem jön be, szerintem nagyon csupasznak néz ki. Nálam nagyon várós a film.

  7. Érdekes ez a retro is meg nem is, modern is meg nem is design az űrhajókkal meg jelmezekkel. Az biztosnak látszik azért, hogy a film végletes reakciókat fog majd kiváltani, imádat/gyűlölet…

  8. na erre már vártam :D
    Szerintem teljességgel rendben van ez a “rozoga teknő” XD
    Na de viccet félretéve, ha jól megnézitek ezt legalább két hajóból gyúrták össze.
    A hajótest meg a tányér ugye az a Motion Picture kicsit átgondolt frissítése, a gondolákat meg a TOS-ból veték át, ezt is kicsit felfrissítve.
    Szerintem jó lett.
    Amúgy a deflektor is teljesen korrekt szerintem, mert a Motion Picture-ben is hasonló volt az újáépített Enterprise-on.
    Én kissé féltem, hogy vmi teljesen radikális változtatásokat fognak csinálni, de megnyugodtam. :D
    Teljes mértékben tetszik, egyre várósabb a film nálam.
    Már jöhetne egy használható trailer is belőle :D

  9. na, még egy pirospont. megvettem ezt is, meg az előző két feketefehér karakterképet. zsír, várom.

  10. Hát szerintem a Nemezistől, csak jobb lehet…
    Reménykedem benne, hogy összehoznak végre egy fasza kis velős Star Trek sztorit, látvánnyal meg karakterekkel együtt :D

  11. hát bokesz, elvileg karácsonykor lett volna a bemutató, de a stúdió annyira meg volt elégedve a látottakkal, hogy inkább benyomta nyárra a blockbuster szezonra, szóval én valami nagyon jó filmre számítók.

  12. remélem, hogy igazunk lesz, jólenne már tényleg egy jókis NAGY film az utóbbiak után…
    Amúgy ZaHaDuM szerintem baromira nem a régi kommunikátorok lesznek, max vmi hasonló, hát nézdd meg a hajót, nézdd meg a parancsnoki hidat (már, amennyit látni lehet belőle) meg nézd meg az egész dizájnt úgy, ahogy van.
    Azért nemhinném, hogy ilyen régi “kacatokkal” játszadoznának ;)

  13. Ja. XD
    Elképzelem a jelenetet, a csapat lentvan vmi szuper High-Tech felszereltségű bolygon, erre Kirk előkapja a régi kommunikátorát, felcsapja (csipogó hang XD) és megszólal:
    – Mr. Scott!
    – Igen kapitány?
    – Felsugárzás!
    Na azért kissé furcsán érezném magam :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.