Elpusztítja ezt a TV-Spotot

Jött a Punisher: War Zone-hoz egy trailerhangos, komolydumás, akciós TV-spot, csekkoljátok már le, hogy mi a fene lesz itt. Pusztítás?

human
írta
2008. 11. 12. 11:55
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Elpusztítja ezt a TV-Spotot” bejegyzéshez

  1. Picit gagyinak tűnik a monológ, de reménykedni kell, mert a Marvel a király és a Punisher az egyik ütője!
    Rájöttem, hogy engem nem is zavar a karakterváltás meg rendezőváltás, mert amikor képregényezek, ott is sokszor más rajzol/ír/találja ki a történetet és ezért van az, hogy egy karakter csak közepes, de ha profi művészek kezébe kerül akkor TOP1 lesz a listán!
    És a Punisher is ilyen, már 20 féle különböző ábrázolásban olvastam és mindegyikben van valami ami megfogja az embert!

  2. Ez az előzetes nudli. Azt nézzétek meg ami fenn van a honlapon. Asszem music video a címe vagy vmi ilyesmi. Ott van a videók között. Na azalapján egy rohadtul badasskurvabrutálszarráalázószékklábatszembebaszó akció lesz. Ja és a szám alatta, Ramallah – Days Of Revenge pedig odavág. Ez kell ide. Nem holmi epic lófasz.

  3. Ja és elnézést a káromkodásért, de kb egy hete olyan bősz vagyok arra a videóra amit írtam, mint állat. Csak jönne moziba. Ezt a hentelést bizony ott kéne megnézni.

  4. Akkor bocsi human afelett átsiklottam. De ez a film akkor is csúnyán várólistás. Először nem akartam kibékülni a szereplő váltással, de azóta, mióta láttam azt a trailer-t erősen megfordult a véleményem! :)

  5. Édekes, hogy újrakezdik a történetet, és nem az előzőt folytatják (már ha jól értelmezem a trailerekből). Nekem az is bejött. Így ránézésre, tuti hogy keményebb lesz. De tény, hogy Travolta és Romijn-Stamos nélkül más :)
    De talán így lesz jobb… :)

  6. Altalaban optimista tipus vagyok de ez a spot pont azt mutatja ahogy az erdekes, verfroccsenos, zuzos reszeket kivagtak, BAR ha meg esszeruen gondolkodom akkor TV spotba amugy sem raknanak bele olyat.. Na akkor ezt nem tudom. Azert varjuk.
    Human – ev vegen egy olyan post hogy a 2008as kinalatbol ki mit vart nagyon es mi lett pozitiv es negativ csalodas, esetleg…

  7. Elég gagyesz maga a film.. nincs az a nagy mozifilm filingje inkább b-s, vagy ha csak dvd-re szánnák.
    Érdekes

  8. December, mikulas, szeretett, boldogsag, kedvesseg, es Punisher. Nem illik ossze. Decemberben az ilyen filmek bukknak. Annyi pelda volt mar, ra, de annyi … Miert nem tanul hollywood?

  9. CsMisi: erről van valami konkrét adat? (engem érdekelne)
    Amúgy nekem mindegy, hogy december meg karácsony, akkor nézem meg a Punishert amikor kijön, és lehet sok ember nem szerelmecske/tralalala filmet akar csak látni karácsonykor hanem valami ütőset, de majd meglátjuk!

  10. csak a tisztánlátás végett, akkor most marad a véres, darabolós változat, vagy visszaminősítik pistike13-ra?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.