Benjamin 1 percben

Engem nem érdekel, hoyg azt pletykálják túl hosszú a film, és a stúdió vágni akart még rajta, de Fincher beintett (övé volt a final cut jog?). Egyszerűen azon kívül semmi nem érdekel, hogy végre láthassam. Ez az 1 perces TV-spot is gyönyörű.

9 hozzászólás a “Benjamin 1 percben” bejegyzéshez

  1. Nagyszerű történetnek igérkezik… Cate Blanchett és Brad Pitt a Bábelben is nagyon nagyot alakitottak együtt szerintem.
    Egy ilyen történetnél én nem bánom, ha hosszú, csak legyen végig valami dinamika…ez majd úgyis csak a megjelenése után derül ki :)

  2. hát ez engem nagyon megragadott. bár elsőre furcsa volt h Fincher csinálja, de biztos h zseniális lesz.

  3. Ha már a Bábel szintjét hozza, nekem nagyon megfelel. Egyébként várom, mert elég jónak tűnik. :)

  4. Én nagyon várom, trailerek meg ez a spot is megerősít ebben.
    A hangulat nagyon üt, a képi világ is, casting jó, a történet érdekes. Mondjuk Swinton kisasszonyért nem repesek, de majd meglátjuk.
    Az eredeti novellát olvasta valaki? Nem hosszú, csak én nem tudok angolul ennyire sem, pedig bevállalnám film előtt. Vagy nem kéne?! Nem linkelek. Imdb-ről könnyen megtalálni az eredetit.
    Mit takar a túl hosszú, lehet ezt tudni?

  5. Kíváncsi vagyok. Nagyon. Könnyfakasztónak ígérkezik. Kell már egy film amin megalkuvások nélkül tudok sírdogálni kicsit.

  6. Nincs igazság a Földön, hogy ez csak Amerikában jön karácsonykor… Európai, angliai, magyar premier dátum a kanyarban sincs :( Akarom. Most…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.