Funny People poszter

Apatow újra rendez. Amit a plakátra írtak az igaz, és mégis durva mennyi apatow film van a köztudatban, pedig a többségnél csak producer, mivel a harverjait is felfuttatta.

Mint látjuk a Fnny People-ben egy régi és nagyobb név lesz a főszereplő, de gondolom mellékben ott lesznek azért a Freaks and Geeks és Undeclared arcok.

Funny People poszter

19 hozzászólás a “Funny People poszter” bejegyzéshez

 1. Nem tudom, nekem előző filmjei is olyan, “egyszer láttam DVDn elment” kategória. Moziba nem megyek érte szerintem.
  Ha nem lenne benne Seth Rogen, én azon csodálkoznék:o)

 2. amiben nem will smith játszik abban seth rogen fog? vagy most ez hogy megy? nem értem hálivúdot mostanában… hol a válltozatosság?
  hol van jack nicholson, hol van al pacino?
  jah tényleg ők nem vállalnak el minden szart..

 3. Bobby haha! Igaz, nagyon igaz! Szóval ez az amit nagyon nehéz elviselni szerintem, két évvel ezelőtt még senki sem tudta ki az a Seth Rogen! Most meg minden vígjátékban ami kijön játszik! És itt nem arról van szó, hogy nem örülök a sikereinek, vagy útálom! De ennyit szerintem nem ér az egész fickó. Mi az ami jobban csinál mint a többiek, mitől kükönlegesebb? Semmitől….lehet, hogy pont ezért.

 4. Sandler humorát nem szeretem. Rogenét még kevésbé. A csajt viszont megkedveltem a felkoppintvában (ami alapvetően tetszett). Leszedjük, megnézzük, a mozijegy erre viszont drága.

 5. Kb ugyanezt akartam írni SRogennel kapcsolatban, már nekem is sok a srác, plusz, hogy haverjai is minden évben kidobnak pár filmet.
  De ha azt nézem Sandlersnek is volt jónéhány vígjátéka amiket csak most szedtem össze mikor utánanéztem és csak csodálkoztam, hogy ilyen sokról lemaradtam. Csak az a különbség, hogy Rogen filmek általába moziba mennek, csak max egy PineApple express bukta után majd nem rakják az összes filmjét premierre.

 6. látom a kommentem nem jutott el az agyakig, de ha ti csak 10 filmet néztetek eddig idén akkro megértem a sirámot tulajdonképpen, hiszen akkor tényleg soknak tűnhet. (A pineapple meg kurvára nem bukás, csak itthon, de itthon amúgy sem volt premier – nehéz utánanézni.)

  Itt akkor elég is ebből, mert ez már a könyökömön jön ki, és 10* elsírtátok. Jaj A Seth Rogen, szerepelni mert 3 filmben idén és ugyanannyiban tavaly. Úristen.

  Nem kell megnézni a filmet, áttekerni azt a 25 posztot amiben szerepel az idei eddigi 900-ból és nyugodtan tudtok aludni máris.

 7. human nuygodtan lazíthatnál kicsit, vagy ne engedélyezz kommentelési lehetőséget. Nagyon sokszor beleköt a bejegyzéseket kommentelőkbe, nem is értem miért van mindig annyi vállalkozó kedvű ember, ha folyton leteremted őket.

  Nem véletlen, hogy kialakult ez a kép a fószerral kapcsolatban. Függetlenül attól, hány filmben szerepelt. Ha 10 emberből 9 szerint sok a gyerek mostanság akkor annak oka van és ezt nem feltétlenül az egységnyi idő alatt bemutatott filmekben fellelhető előfordulási arányra kell érteni. Ennyi. Ha megint lesz Rogenes poszt megint sokan meg fogják jegyezni, hogy sok a srácból. Ezzel semmi baj nincs… nem értem téged miért zavar ennyire (mert láthatóan zavar). Hagyd figyelmen kívül és kész.

 8. hallgattassek meg a masik oldal is…

  ahogy human figyelmen kivul hagyhatja a kommenteket, a kommentelo is figyelmen kivul hagyhatja a postot…ketton all a vasar :P

  egyebkent engem Rogen nem zavar; lehet hogy en vagyok az egyetlen aki egy filmjet sem latta? =)

 9. noigen, Adam Sandlertől már megszoktuk az évi 1, max 2 filmet, nincs ezzel baj. Seth Rogen nem akkora arc, erőltetett figurának tűnik, nehéz lenyelni.

 10. Humannak igaza van, 3 film egy év alatt nem sok. Ennek ellenére egyböl az jutott eszembe, hogy “Már megint Seth Rogen?” Lehet a cameok miatt van. Pedig tetszenek a filmjei.

 11. smore, nem te vagy az egyetlen :) habár én ezt a dolgot a Pineapple Express-szel akarom megtörni…majd egyszer…ha úgy alakul

 12. Nem tudum mirol fog szolni, de ket ilyen nevvel nagyon varom. Seth Rogenbol pedig nem sok, eddig (szerintem) csak jo filmje volt, ugyh miert lenne sok. Szamomra garancia, h rengeteget fogok nevetni!

 13. (na most akkor lesz lázadás Human zsarnoksága ellen?)
  Pineapple alatt a magyar buktát értettem (aka te írásod), de én is láttam a filmet és egynek elment. De még most sem szeretem Seth-et.

 14. smore, petke, már legalább 3-an vagyunk. Egyébként a kommentekben én sokkal szívesebben olvasnék még a filmre vonatkozó, értelmes plusz infókat, mint hogy azt, hogy az emberek össze vissza beszélnek mindenről, ami csak távolról, vagy sehogy nem kapcsolódik a konkrét filmhez, leírják ugyanazt 500-szor más szavakkal, helyeselnek egymásnak, vagy vitatkoznak. Szerintem véleményt lehet írni, nem feltétlenül kell azt megcáfolni majd megvédeni majd megcáfolni blabla…

  Bocsi az offért, pont az ilyen kommenteket nem szeretem olvasni, mint amit én írtam (hiszen a bejegyzéshez semmi köze), de úgy érzem, veszett a fejsze nyele, jelen esetben +- egy nem számít. Bocs ha ezzel valakit zavartam…

 15. pl Val Kilmer-nek 2009-ben 7 filmjét fogják bemutatni…. de nálam is az volt a reakció, hogy “már megint Seth Rogen”
  Knocked Up nekem tetszett, vele sem volt bajom, inkább a Superbad gyerekfigurája (akit a filmben Seth-nek hívtak és Seth Rogen volt az egyik forgatókönyvíró) után voltam úgy, hogy szívesen megkérdeztem volna tőle “te Seth figyelj, te kölyökkorodban tényleg ekkora nagy f@$z voltál??!!!!”, a többi filmben sem volt annyira szimpatikus, Sandler humorától én is a falra mászok, de Apatow rendezői posztja miatt várom ezt a filmet

 16. a 40 éves szűz nagyon fasza film volt, a Felkoppintvát nagyon elb*szta, seth rogen meg még a cipőfűzőjét se köthetné be Adam Sandlernek! :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.