15 hozzászólás a “Hivatalosan is Kick-Ass” bejegyzéshez

  1. Filmen kurva gagyi lesz ez a ruha, remélem kezdenek még vele valamit. Egy pizsamás kölyköt elég nehéz lesz komolyan venni. Amúgy várós a film.

  2. Lehet nem lesz majd olyan gagyi a filmben a karakter, ha 1 üyéssel agyvelőket üt ki 200 kilós izomemberekből. Én várom!

  3. “Filmen kurva gagyi lesz ez a ruha, remélem kezdenek még vele valamit. Egy pizsamás kölyköt elég nehéz lesz komolyan venni.”

    hm, nyilván te é a többiek sem vágják a képregény lényegét

  4. mint laikus mondom, amki nem ismeri a film vagy a képregény sztoriját, sztem ez inkább tűnik egy hihető ruhának, amit otthon megcsinálsz, vagy a szomszéd varrónénivel, mint mondjuk a Pókemberé… mert hogy Bruce Wayne megoldja, hogy legyen jelmeze, azt a Beginsben elég jól elmesélték, és hihető… de hogy Peter Parker honnan szedte a ruciját, az nekem a filmből nem jött át, képregényt meg nem olvastam, lehet hogy ez az én bajom.

  5. Peter Parker is az első filmben először egy házilag összeszabott hacukában ment el bunyózni. Nem érdekel, hogy az a ruha a reálisabb, mert arról el lehet hinni, hogy tényleg ő készítette. Akkor is szarul néz ki, és kész.
    Nem akarok én erről vitát kirobbantani, csak leírtam a véleményemet.

  6. Ha! Előre mondtam, mikor kijöttek a képek a bajszos N.Cage-ről, hogy egyből le fog oltani mindenkit.
    Szerintem marha jó a ruha… persze ha nem tudnám miről szól, akkor lehet én is kissé szkeptikus lennék.

  7. Igen, egy afféle ironikus képregény az alapja. A srác direkt béna szereléses, mert ő csinálta maga. Ez afféle fricska, amolyan szatíra lesz, ha minden jól megy: a film nem pókemberxmenféle dolog lesz, de nem is a leslienielsenes baromkodás.

  8. Bárki bármit mond, rettenetesen néz ki, főleg az a mosogatókesztyű. Bemegy egy military boltba és 20-szor jobb ruhát rak össze.
    A pókembert meg egyszerűen nem lehet komolyan venni, főleg a szerencsétlen főszereplőválasztás miatt de ez off ide.

  9. ez a képregény adaptáció ugye a Wanted írójától van???:) város , számitók egy kis kill bill vérengzésre

  10. Aki érteni akarja az anyagot, jobb lesz Mark Millar-ral megismerkednie. Jelenleg a képregény-ipar egyik frankócsávója, aki néhány korábbi művével jó nevet szerzett magának, azóta meg abból él hogy ő írja a leghatásvadászabb, de néha legvacakabb történeteket a világon. Közben meg-megvillan a régi zsenije, ennek egyik manifesztációja a Kick-Ass. Nagyon modern (inkább poszt) történet arról, hogy mivé fajulhat a média hatása a hétköznapjainkra, gyerekeinkre, és hogy a brutalitásnak tényleg nincs szélső értéke. Olyan történet, ahol mindent ezerrel kell osztani, és az eremény szép kerek lesz. A ruha simán belefél ebbe a koncepcióba. Nagyon jó hír az independencia, mivel egy nagyobb stúdió simán trutykót csinált volna belőle. Nic Cage meg ilyen vagy olyan, de hivatásos képregény-fan, akinek erős befolyása van hálivódban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.