Race to Witch Mountain trailer

The Rock taxisofőrnek állt és idegeneket kell fuvaroznia kicsit. Amúgy meg a Disney idei gyerekkalandfilmjének az előzetesét nézhetjük meg, és csodálkozhatunk arra, hogy Rock mennyire nem akar akcióhős lenni. Bár a The Game vagy mi, amiben a kevéséves lányát tutujgatta sem volt semmi (persze kasszasiker), most pedig megint egy családi kalandfilmben mozgatja a lábát. A yahooonál HD.

9 hozzászólás a “Race to Witch Mountain trailer” bejegyzéshez

  1. Én bírom Rock-ot, a Be Cool-ban oltári volt. Aztán ott van még a csaj a Terabithiából, no meg Carla Gugino, meg az öreg csóka a Miss Pettirgrewból, jó lesz ez!

  2. Rock utoljára az Amazonas Kincsében akciózott, nem? Jól állt neki a szerep, kár hogy kicsit leragadt az ilyesmi filmeknél (no persze, ez is lehet jó).

  3. Hmm… kisgyerekek tömeg mészárolják a kommandósokat, ilyet még csak animékben láttam, ígéretesnek tűnik…

    …Najó hazudtam, egy klisés vacak lesz debil poénokkal, mint a Disney összes akció-gyerekfilmje :/

  4. Már látom magam előtt a Magyar címet: – Földöntúli fuvar – esetleg – Idegenek a taxiban – vagy – Földönkívüliek kik megmentik megint a bolygónkat egy taxisofőr segítségével.

  5. Most mért?XD A földöntúli fuvar még jól is hangzikXD Am szép látványosnak tűnik a film de olyanhogyismondjam. Hancock is szép volt csak hát a maga a film…:D Rock meg jöhet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.