Star Trek trailer

A kamerás változatát már rongyosra néztük, itt az idő HD-ben is megcsodálni mit varázsolt JJ Abrams a jövő májusi vászonra nekünk. Jelentem engem megvettek (már a kamerással is).

Star Trek trailer Screenshot

human
írta
2008. 11. 17. 21:38
megjelenés
66
hozzászolás


66 hozzászólás a “Star Trek trailer” bejegyzéshez

  1. na, meglestem hd-ben is, ütős volt nagyon. ha nem lett volna ilyen komoly, akkor is néztem volna, végtére is ST fan lennék, de így pláne. :) erős tavaszunk, meg nyarunk lesz.

  2. Nahát, milyen kellemes meglepetés. Nem vagyok ST fan, egyedül a Voyagert néztem, de ez iszonyat meg fogom nézni!!! Nagyon jó lett.

  3. Jaj dejó, hogy megint kezd hódítani az űrben játszódó sci-fi. 2009 jó kis év lesz. Star Trek majd James Cameron Avatarja jövő év végén, ami szintén az űrben és idegen bolygókon játszódik.Igen!

  4. Soha nem szerettem, talán egy részt ha láttam teljesen belőle…de ez után a trailer után , totálisan várólistára került!

  5. Mondjuk nekem a HD trailereknél a másodikra kattintva az első indult el, az elsőre kattintva pedig a Cloverfield előzetese. Tapasztalt még valaki ilyet? :)

  6. Látvány ma már kötelezően 10/10. Amennyiben Abrams a sztorit is olyan ésszel dolgozza meg, mint a Lost esetében, akkor van miért reménykednünk.

  7. Hm…. Remélem azért a híd megint minden lövés után rázkódni meg szikrázni fog:)

  8. mindig is egy gagyi sw utánzatnak tartottam a star treket (tudom, az régebbi,de vhogy akkor is), de ez (főleg a “drágalátos” ep I-II-III után) teljesen átformálja a véleményemet a filmmel kapcsolatban (csak ezzel, a szériát nem bírnám megnézni:D). a látványon és a várhatóan ütős sztorin kívül természetesen simon pegg a legnagyobb motivátor (bár remélem, folytatva a párhuzamot, nem ő lesz az új jar-jar)

  9. Soha nem voltam Star Trek rajongó, kb. ismerem benne 2 karakter nevét de ez kötelező néznivaló lesz:)

  10. Örülnék ha Spock végig ilyen köcsög lenne, nem tudom elképzelni azt a színészt jó szereplőként.

  11. Mózes

    Ne haragudj, de a tájékozatlanságodra nem kéne ennyire büszkének lenned. Tény, hogy a mozifilmekben inkább az akcióra mentek rá (volt amikor sikerrel, a First Contact teljesen jó letT) – de a Star Trek tévésorozatok rendkívül jó scifi történeteket is tartalmaztak, messze túl a Star Wars űropera színvonalán. Asimov meg Clarke kaliberre gondolj, nekem néha nehezemre is esett elhinni hogy amerikai tévésorozatot látok.
    Persze volt közte gagyi is bőven, meg az akciók egy része ma már nevetséges, de összességében akkor is megkerülhetetlen mérföldkő a scifiben.

  12. jézusom nem mondjátok hogy a 24ből az a CTU-s nyomottfejü gyerek lesz Spock :D

    tuti olyan ügynöke van mint Ari Gold ( Entourage ) minimum

    mellesleg JJ Abrams nem sokat agyalt a Lost sztoriján szerintem , pláne hogy az Carlton Cuse és Damon Lindelof-hoz köthető

  13. A heroesból lesz a nyomifejú, de jézusom. most így majdnem 1 évvel ennek a kiderülése után eszmélsz rá? Vagy csak flamelni akarsz picit? Not cool.

  14. Lehet, hogy csak egy jól összevágott kedvcsinálóval van dolgunk, de én túlságosan soknak érzem benne az akciót – persze a mai csökkentértelmű generáció másképp nem nézné meg – de a ST filmek ennél jóval többről szólnak. Ezek a babaarcok se nagyon jönnek be, így az előzetes alapján kevés komolyságot sugallnak a karakterek.
    Összességében elég vegyesek az érzéseim, egyrészről örülök, hogy végre ismét ST filmet láthatok, de másrészről meg nem épp ilyen feldolgozásra vágytam.
    Hozzáteszem mindezt csak a trailer alapján írom, lehet, hogy a film nagyon jó lesz és akkor megváltozik a véleményem! :P

  15. egy full ST-dilettánsnak valaki leírná pár mondatban, hogy mi a sztori? A földön kezdődik? Az ST univerzumban volt Föld külön, vagy olyan ‘kitudjahonnanjöttünkmár’ féle rakás bolygó van? és miafasz, ez a film az első nagy űrhajó elkészítésétől indul? tehát most lesz az első kontakt az idegenekkel? de akkormeg wtf, a spock az nem idegen faj? vagy mi, android?
    SEMMIT NEM TUDOK, úgyhogy igen, ejnye-bejnye, de azért valaki világosítson már fel:)

  16. Eric Bana-t nem szeretem villain szerepben látni, főleg mivel ebben a filmben valószínű abszolúte minor szerepe lesz! Mindenesetre tetszik a látvány, és hát JJ a Mission Impossible-ből is kihozott egy rendes 3.-ik részt, szóval várós!

  17. Finey, nézd meg a wikin, magyarul is egészen korrektül és részletesen szerepel a ST történelem.

    Az előzetes pedig elképesztő, igaz, hogy furcsa ekkora csillaghajót a földön felállványozva látni, de akkor is az a kedvenc részem. Kimerevítettem a képet, nagyon durván részletes a hajó.

  18. vargatom:
    Azért az “Asimov meg Clarke kaliber” mérföldekre van a Star Trektől is, nem egy űrméretet jelentenek :). A Star Trek gyakorlatilg 45 perces, áltudománnyal megerőszakolt űrhajósdis tanmesékből áll. Trekkerek előszeretettel érvelnek – főleg SW ellenében – hogy ennek mély értelme van, ami részben igaz is, de te elsőszámú érvnek kevés. Másrészt meg is nagyon összehasonlítható a kettő, akárhogy erőlködnek.

  19. Jani
    Szerintem igenis voltak kiemelkedő ST epizódok, bár ezek gyakran pont nem a fő cselekményszálra meg a szereplők jellemére építettek :) Ott volt pl. a “The Inner Light”, vagy “Tapestry” vagy “All good things” a TNG-ben.

    Azt mondjuk aláírom, hogy a DS9-ből akciósorozatot csináltak, a Voyager meg még ennyire se jutott…

  20. “Azért az “Asimov meg Clarke kaliber” mérföldekre van a Star Trektől is”

    ez mondjuk tény, csak nehéz lenne mondjuk egy Alapítvány ciklusból filmet csinálni, nem nagyon kajálnák a népek. :(

  21. vargatom:
    “Szerintem igenis voltak kiemelkedő ST epizódok”. Persze, hogy vannak. Nekem a “The Best of Both Worlds” és a “Unification” ugrik be elsőnek, de az általad említett “All good things” is átlagon felüli minőséggel bíró rész, finálénak meg egyenesen tökéletes. A DS9-t én szeretem, legnagyobb előnye a “sötétsége”, a másság ténye az addigi ST sorozatokkal kapcsolatban, meg a háború, amelynek leginkább a befejezése tetszett. A Voy nekem sosem jött be, valahogy képtelen volt konstans minőséget nyújtani, állandóan a hangját kereste, ami azért ennyi évadon át elég gáz. De ott is volt egy-két kiemelkedő rész.

    A filmmel kapcsolatban: a trailert nézve megdöbbentő, milyen jól hozták Kirk karakterének hátterét, és milyen ügyesen bővítették úgy, hogy az a régebbi rajongók számára is plusz élvezetet hoz. És csodálkozom, hogy nem kötnek bele a masszív feketeöves rajongók az autóba :)

  22. The World is Over! :D
    Ne aggódjatok, gyorsan itt lesz a film :D
    Nagyon fasza lesz ez a film :D
    És még el kell telnie egy fél iskolaévnek :'( XD
    A legjobban az elején az üldözéses jelenet tetszik, amikor Kirk úgy ugrik ki a kocsiból, mint ahogy Batman szokott leugrálni a háztetőkről :D
    Ami engem is kicsit frusztrál talán, ha mondhatom így, az a felálványozott csillaghajó :D
    Nemtudom, hogy hogy a bánatba fogják ezt megoldani.
    Pláne úgy,h ogy ez már az ENT sorozat után játszódik sé már az NX-01-est is űrdockban építették…
    Na mind1, akciók jók, karakterek a helyükön vannak, várós a film :D

  23. Hát a trailer ütött:) én sem voltam eddig nagy fan , csak Voyager jött be, de ez tuti nézős.
    Valaki esetleg nem tudja zene mi volt a trailerben?:) Az akciódúsabb részeknél.
    köszi előre is

  24. nagyon állat lett a 2. trailer HD-ben majd lefordultam a székről! Karl Urban Bones-ként “perfect”! amúgyis bírom a búráját, Zachary Quinto is ötös, a többeik majd meglátjuk…

    TOS,TNG,DS9 az abszolút favorit sorozataim
    a VOY az nagyon nem jött be, az ENT-et meg hát annyit mondok, hogy Scott Bakula miatt néztem :-)

    vargatom és jani! mindkettőtökkel egyet értek!

  25. Én szeretem a Star Treket – TOS, Next Generation, Voyager – mindent bírom, nem vagyok Treekie inkább csak kezdő rajongó de ez senkit nem érdekel a lényeg hogy ez lehet az utobbi évek legjobb Sci-fi-je.

  26. vargatom, igazad van, nem fogalmaztam teljesen körültekintően, mivel a történeteket nem ismerem teljeskörűen, csak annyit akartam mondani, hogy valahányszor belenéztem egy ST-be, mindig a star warshoz hasonlítottam (azzal találkoztam előbb, ezért vszeg ez elkerülhetetlen volt) és arra jutottam hogy (hangsúlyozom akciókban) eléggé le van maradva lucas filmjeihez képest. történetben biztosan úgy van, ahogy mondod, hiszen tényleg mérföldkő ebből a szempontból (amúgy ha jól tudom ez volt az igazi első nagy sci-fi sorozat is, az orion űrhajót most ne számítsuk ide:)) nem akartam én megsérteni senkit:)

  27. “mellesleg JJ Abrams nem sokat agyalt a Lost sztoriján szerintem , pláne hogy az Carlton Cuse és Damon Lindelof-hoz köthető”

    utóbbi szintén a producerek közt van. Amikor a kapcsolatfelvételt vártam, akkor volt ilyen jó előérzetem, időutazás, borg, trek, föld, és kapcsolatfelvétel, csak jó lehet, és az is volt:)

    jelenleg lost a kedvenc, jj is főleg cloverfield után, meg lindelof a lost után, szóval ez is nagyon várós, jól a “jelek”:)

  28. Pár dolog:

    Aki csinálja a trükköket: Indrustial Light And Magic (SW);

    Szereplők: Eric Bana Nero-t az uj enemy-t játsza, Pegg main cha., Winona Ryder (kevés jelenttel Spock ember anyját játsza majd, Karl Urban (Gyűrűk Ura Rohírok ura) ő main cha.

    Írók: Kurtzman akinek a Transformerst köszönhetjük, és az IM:3-at, és többek között Daemon Lindelof és JJ vel közösen 3 sorozatot készítettek: Lost, Alias, Fringe…

    A trailer alapján várós!!!

  29. Obi1, ekkor: 2008. 11. 18. 22:03

    “The World is Over! :D”
    Az inkább The wait is over..

    Jajj Istenem félreértettem!
    Szentségtörés! Kötelet a nyakamba! Négyeljenek fel! Húzzanak karóba vááááázzzz’!
    (ja, és ez cinizmus akart lenni, bocs ;)

  30. narem: és felbukkan benne a régi Spock (Nimoy), a tréler egyik jelenetében úgy láttam éppen Winona Ryder-rel.

  31. a zsaru robot állat lett az elején, én sose bírtam a treket de megfogom nézni, ezek után meg pláne.

  32. copass, szerintem az nem robot, hanem egy ember, csak ilyen hülye ruciban :D
    Meg olyan Darth Vader szerű maszkja van, azért hangzik olyannak a hangja :D

  33. Engem még mindig a tejfeles szájú legénység zavar. A trailer tetszik, szép látványos, de hát melyik nem az. Minden esetre meg fogom nézni a filmet, mert olyan ritka a sci-fi a moziban, hogy vétek lenne kihagyni. Az űrhajó építése a sivatagban nekem olyan, mint Noé bárkájának az építés, valahogy nem elég sci-fis. Ekkora teknőket tessék űrdokkban csinálni.

  34. már csak arra leszek kíváncsi, hogy hogyan a fenébe fogják elvinni onnan ki az űrbe, amikor az Enterprise soha nem volt képes a helyből történő fel/le szállásokra…
    (legalábbis az én emlékeim szerint..
    Majd rákötik egy repülő Delorien-ra aztán kivontatják mi? XD

  35. Annyira nem vagyok otthon ST-ben, de én úgy emlékszek, hogy az Enterprise túl nagy volt már egy felszíni landoláshoz, míg a jóval kisebb Voyagernek még ment az ilyesmi. Mondjuk ez is csak nézőpont kérdése, mert a sokkal nagyobb Venatorok a Star Warsban simán landoltak egy-egy bolygón. Igaz, hogy abban az univerzumban a méret nem számít.:)

  36. na jó, de akkor is helyből kéne neki felszállni/landolni…
    Mert még, ha az impulzushajtóművekkel indul is, az is előrefele lendíti meg.
    Tehát, ha a földön áll, akkor maximum úgy tudom elképzelni a landolást, hogy valami dokk félébe előremenetbe beáll, és az alja nem ér le, mert akkor szarrámenne…
    De ehez viszont mesterséges sújtalanság kellene, ami fenntartja miután elindul impulzussal, mert azzal nemtud elsőre olyan sebességet elérni, hogy ne zuhanjon le rögtön.
    Szal érted az okfejtésemet…
    Tehát sztem mindenképpen vmi vontatásos eljárással fogják onnan kihúzni.

  37. nem pörgök, csak furcsa egy kicsit, és kíváncsi vagyok már rá, hogy hogyan fogják megoldani :D

  38. Életemben nem féltem még így:)
    A földön építésről pedig:
    Űrdokkban készült, és punktum. Ahogy a száz évvel korábbi NX-01es is, de az a méreténél (10ed ekkora) fogva képes volt légkörbe is berepülni, de le és felszállni nem. A constitution osztályú (ez) Enterprisenak meg kifejezetten nem tesz jót :) Az, hogy a filmen felvontatják, léggömböket kötöznek rá, bebikázzák, tökmindegy.
    A Star Trek filmekben valamennyire mindig elfogadott volt a canonikus
    univerzumtól való elszakadás, értsd: a hatás, és a látvány kedvéért hülyeség. Viszont ezt illik kompenzálni megfelelő történettel. Lásd a Hazatérés mozit, a bazinagy bálnahívó-tengerforraló hengerrel :) amit viszont simán elvitt a sztori. De ha a hülyeséghalom mellé egy modern és akciódús, értsd: fostalicska forgatókönyvet kapunk, akkor borzalom. Hiába lesz blockbuster, ha nem Star Trek. Pont, mint az új Bond-mozi.
    Reménykedjünk. \\//_ mindenkinek.

  39. hát Warp ez egy jó okfejtés volt :D
    amúgy ezzel vitatkoznék, mert a TOS-ban is volt olyan, hogy az enterprise bőven a légkörben repült, de ettől függetlenül teljesen igazad van :D
    De én a látottak alapján azért reménykedem, hogy kapunk egy jól megkomponált mozit belőle :D
    Már csak azért is várom, mert ez lesz az első Star Trek film, amit moziban is megtudok nézni :D

  40. Eddig egyetlen Star Trek filmet se láttam, de azt hiszem itt az ideje, h elkezdjem. A trailer nagyon ütős lett, csak aztán film is ilyen legyen.

  41. Hát… sok benne a robbantás. Remélem, cselekmény is lesz, mert amúgy szeretem a fandomot.

    Remélem, hogy ez az ifjú Kirk-Spock páros is kitesz magáért, mert ha nincs meg köztük az a bizonyos “valami”, az a “chemistry”, amitől szikrázik köztük a levegő, akkor az nem Kirk/Spock.

  42. Hát ez nagyot fog ütni ;)

    Én mint régi Star Trek fan, kb 8x megnéztem már a trailert és nagyon faja ! :D

    Amúgy a többi Star Trek is jó , érdemes megnézni mind a 10et, főleg a története miatt… akciódús kis filmek sztem,.. főleg az utsó pár, ahol már az effectecre is odatettek… de ez az új film még azokat is verni fogja , ahogy eddig én látom !

    Az ST sorozatok is jók ám ;)

    Remélem ez kellőképpen feléleszti a Trekket a mostani mélypontról, ráfér… és ezután jön még ki a Star Trek Online PC Game is xDD

    üdv

  43. Helo!
    Már én is alig várom a filmet és reménykedek benne, hogy az itthoni mozik is adni fogják!
    A földi felállványozott Enterprise-t én sem tudom hova tenni…

  44. Hát, ha ez alapján csinálnak új sorozatot, akkor inkább köszönöm, de nem…

    Látványos, ok, de ez nem Star Trek. Borzalmas a dizájn. Ez a Kirk meg… Persze, megnézem majd, de főleg az öreg Spock miatt, rajongóként szomorú, hogy ez lett a franchise-ból.

    Inkább csinálnának már végre egy filmet a Deep Space Nine-ból, akár DVD-s filmnek is nagyon örülnék, az eredeti színészekkel persze. Illetve folytathatnák az Enterprise-t is, mindenki elérhető és a Romulan háborút fantasztikus lenne látni.

    Játékok terén meg egy valódi szerepjátéknak vagy akció-szerepjátéknak (belső nézettel) jobban örülnék, mint egy gagyi MMO-nak…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.