19 hozzászólás a “Bejmain Button karakterposzterek” bejegyzéshez

 1. hm.. nem lehet, h inkább szándékosan nem hypolják túl?
  nagyon-nagyon várom, poszterek amúgy semmi különös, oké. lehetne még vmi darkosabb, jelképesebb, elvontabb máskép is.

 2. attól, hogy jól kiretusálták a posztert, még látszik, hogy öregszik. engem abszolút nem érdekel.

 3. Az lett volna picit extrább, ha a fél arca öregebb, mint a másik, vagy valami átmenet, vagy valami. Mert a felirat tükrözése kevés. Szerintem. Brad Pitt pedig jó színész. Hetedik. Harcosok klubja. 12 Majom. Kinek mi a kedvence, de ebbe ne menjünk bele.

 4. azért blackmask ez így komoly volt.. mondjuk ha legalább fognád, hogy miről szól a film, s úgy próbálnál valami relevánsat hozzászólni… N3O-nak pedig absz. igaza van, de eszembe jut még a 7 év tibetben azonnal, joe black, blöff, folyó szeli ketté.. hm.. smithéktől eltekintve nem is nagyon jut eszembe szar filmje.. btw szerintem még csak lassan indulgat be a marketing-gépezet, fognak még jönni stuffok szerintem. bár nemtom, pl. a zodiac sem volt nagyon túlhype-olva ha jól emlékszem. human?

 5. Nem tudom eldönteni, hogy tetszenek – e vagy giccsesek… Asszem az utóbbi. A film viszont nagyon érdekel.

 6. számomra már a rendező személye (Fincher) miatt is várós a film! Zodiákus, Pánikszoba, Harcosok klubja… hmmm, szerintem beszédes címek! :)

 7. A forditott felirat marketing szempontbol labonloves. Kepzeld el a magyar mozik kozonseget, ahogy megprobalja kibogaraszni, hogy mi is ez. Es most ugyanezt Bronxban…

 8. A pittes poszter fasza. Valami igényes búskomor filmet sugall. A trailer is hasonló fílingű lett szerintem.

 9. Áhhhhhhhhh ezt a filmet vártam idén nagyon erre áttolják a Magyar bemutatót jövő januárra b…szák meg a forgalmazók. Már elnézést!

 10. divany: a zodiac-nek volt hype rendesen ugy emlekszem.
  Panikszobat leszamitva imadom Fincher osszes alkotasat, abbol az egybol nagyon vartam volna a szokasos nagy durranast a film vegere… lehet az volt hogy nem tortent semmi :)

  Ez mindenesetre eddig bizalomgerjeszto.

 11. Ne legyen igazam, de valahogy nem látom, mi lehet majd ebben olyan nagyon jó. Tudom, Fincher meg Pitt, de valahogy akkor sem találom érdekesnek a trailer alapján. És a poszter is kifejezetten unalmas.

 12. A poszter szerintem is nagyon gyenge lett, de a filmet tűkön ülve várom. Az a megérzésem, hogy k**vajó lesz :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.