Adventureland trailer

Mondtam, hogy a trailerek napja csüt-péntek. Mindenki ide időzít, de ez még érdekesnek is tűnik, csak Malone most elhomályosítja. A Superbad rendezőjétől jön egy film megint a felnövésről. És a sok ksi sztár mellett azért Ryan Reynolds is feltűnik benne, mint valami szellem, legalábbis mintha a többiek nem látnák.

Srác a főiskola utána csak valmai borzasztó szar melót talál, de ott meg érdekes emberek lesznek a munkatársai, némelyik meg több.

human
írta
2008. 11. 22. 01:10
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Adventureland trailer” bejegyzéshez

  1. bírom az apatow-gárda szövegeit. lehet a ‘szarom úgy nézett ki mint egy sündisznó’ féle over-the-top poénokon is kacagni, de az ilyen egyszerű sutkákban is nagy életigazságok kristályosodnak ki:

    – Party at my house tonight.
    – Am I invited?
    – Yeah. That’s why I’m telling you.

    amúgy azért kicsit necces, hogy a srác hatalmasakat ég az álló farkával meg minden, de mindezt fősuli után? mennyi már, 23-4 éves? azért az ilyen fiaskók addigra lejátszódnak már…

  2. Uhh! Király! Nézős, a srácot a RodgerDodgers utána nagyon megszerettem, ott van a Twilight csaj is, az is király! (még mindig megüt, hogy milyen fiatal), na meg persze Reynolds!!! Ha őket berakják ebbe a Superbad környezetbe csak jó sülhet ki!

  3. A végén a zene ugyanaz mint a Rocketscience c. filmben, nemtudja valaki mi az előadó meg a cím ? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.