Give ’em Hell, Malone teaser

Ritkán mondok ilyet, de fuck me running! Vagyis amazing ugye. A Give ’em Hell, Malone teaser annyira fasza, hogy a hét videója lett már az ember ablakon való kirepülésekor, ami a 6. másodpercben történik meg a 104-ből. Bad to the Bone. Kicsit noiros, kicsit akciós, kicsit durva, és Thomas Jane újraélesztése.

Amúgy egy magánnyomozó, Malone próbál valami titkot megőrizni, miközben gengszterek hadával vív meg. Hát nem marhajó ez a teaser? És a cím? Oldschool. Mindez a Hegylakó rendezőjétől (aki azért sok szart rendezett az évek alatt persze).

26 hozzászólás a “Give ’em Hell, Malone teaser” bejegyzéshez

  1. Ez így reggel milyen jól tud esni!! Jesszus! Piszok jó kis filmecskének tűnik így innen, remélem tényleg az lesz! vááá!

  2. Nagyon ütősnek néz ki tényleg. Tök jó volt nézni, imádom az ilyen zenét. Ha a filmnek is ilyen hangulata lenne, az nagyon jó lenne.

  3. Aztamindenit. Tom Jane-t eddig is bírtam, de ez valami nagyon jónak kell hogy legyen.
    A korábban a valami amerika 2-nél feltett kérdésre ezután a teaser után különösen a válasz az, hogy egyáltalén nem tudunk trailert csinálni.:(

  4. Elsa Pataky… A Pataki név senkinek sem ismerős?:D
    IMDb:”Her mother is of Hungarian and Romanian descent and her father is Spanish.”

    Félig magyar, félig spanyol.. ilyennel sem találkoztam még.:)

  5. tényleg rohadt jó. a filmet nem biztos, hogy megnézném a noirosság miatt, de ez a kis kedvcsináló önmagában hibátlan férfimunka.

  6. No úgy látom én vagyok az egyetlen akinek – talán a “pislogással” operáló vágás miatt – de nem tetszett a trailer…

  7. Ha minden info nélkül nézem meg, senki sem tudott volna meggyözni, hogy nem egy eddig eltitkolt Dirty Harry rész teaserét látom. Moziban lesz megnézve, az biztos.

  8. Ez olyan, mintha egy kokós C-filmes csinálta volna. Szöveg meg azért nincs valszeg, mert a történet borzalmas, vagy sablon. Sorry.

  9. Gyerekek, nem tudom miért vagytok oda a vágásért.
    Tök szar.
    Thomas Jane-t imádom, a film várós, de a vágás szánalmasanszar. Ritmusra vágni nem bonyolult, az rendben is van, de a képek össze-vissza vannak vágva, néha csak a zene miatt ( lásd steadicam az elején ).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.