Itt a rendes Che trailer

Teljesen angolul (legalább feliratilag) végre leszállította nekünk a yahoo. Che szerepében Del Toro, az előzetes buzz meg nem kedvez a Sodeberg új filmjének egyelőre.

human
írta
2008. 12. 03. 01:51
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Itt a rendes Che trailer” bejegyzéshez

  1. én ezt nagyon várom. lehet, h sok a fanyalgás is, és lehet, h jobban is sikerülhetett volna a film (amit sokan mondanak, sőt), de hát túl nagy falat lehetett bizonyos szempontból. del toro nálam viszont absz. az első négyben van.

  2. Toro nagy színész. Az egyik legnagyobb. A filmről sokat nem olvastam. Lehet tudni (persze, hogy lehet, szóval léccives…) hogy milyen színben tűnteti fel Che-t az alkotás?

  3. Szerintem amennyire erősen vitatott személyiség, kétlem hogy szélsőségesen egy oldalon foglalnának állást.
    De ha előzetesen választani kéne, talán nyilván inkább fogják roppant költőien egy forradalmi hősnek titulálni, aki a körülmények áldozata volt, mintsem egy negatív, kegyetlen szörnyetegnek. Különben is, ki-ki döntse el maga, mit hisz el a múltból.
    Az elmúlt években dagadó Che hype után, amilyen szimbólum lett, nehéz róla filmet forgatni. Amiért engem inkább érdekel, ha nem is a történet, inkább a filmnyelvi dolgok, és persze természetesen Del Toro alakítása. Bírom a pasast.

  4. talán az vmit elárul az ítéletéről, h az egyik film – fiatal évek – az “argentín”, a másik meg a “gerilla” címet kapta. bár nyilván az ember lesz a lényeg, és ha nem is az “áldozat”, de a körülmények – remélem színes – bemutatására számíthatunk.

  5. Mindenképpen nézős. Már unom, hogy vagy egy undorító tömeggyilkost mondanak, vagy egy magasztos hőst akarnak rám tukmálni. Mintha a történelem lenne fekete-fehér nem pedig csak a kópiák, röhej, remélem reálisan jó lesz.

  6. Sziasztok!

    egy olyan kérdésem lenne, h Moon bemutatják-e, és ha igen, mikor? a hivatalos bemutató listán nem találtam..:(

  7. Én láttam régebben egy Che-s filmet, az jó volt. Bár nem a végéig mutatta a sztorit…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.