Megjött a Little Ashes trailer

Tudjátok, a Dalí film a Twilight sztárjával. Azt hiszem jön egy másik Dalí film is majd, én megvárom inkább azt. Ok, lehet baromi jó a forgatókönyv, akármi, de ez nekem amatőrfilmesnek tűnik. Mármint a hang doboznak, a képek meg tvkamerásnak.

A yahoonál nézhető.

human
írta
2008. 12. 04. 00:10
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Megjött a Little Ashes trailer” bejegyzéshez

  1. Nem bírom Dalí-t. A trailer sem győzött meg, max az utolsó snitt, amikor lefényképezik. Kb ilyen kép élt bennem róla eddig is.

  2. lehet, hogy jó, mongyuk a Rob Pattinson nekem nem adja vissza azt az elborult Dalit, aki szerintem Dali. Talán annál a fényképezős résznél.
    Aztán megeshet, hogy én tévedek. Szerintem megér egy próbát a film.

  3. Szerintem egész jó a trailer és télleg nem Robert Pattinson képzelné el az ember Dali figurájának megformálására, de nem tudom szerintem a srác ki fog hozni belőle valami jót… én pozitívan csalódtam benne a Twilight-ban, mert a film maga lehet hogy nem nagy durranás… eléggé gáz a rendezés az operatőri munkáról nem is beszélve, de a srác ott jól megformálta a karaktert… hihetetlen, hogy egy szinte még amarőrnek számító fiatal színész hogy alakította a Edwardot olyannak amilyen lett. Teljesen visszadja a könyv hangulatát. És ne felejtsük el hogy egy bestseller műról van szó, millió rajongóval. És azt hiszem minden fan elégedett lehet Robert srác alakításával. Szerintem ez a csávó még sok meglepetést tartogat nekünk…! Szóval én adok neki még esélyt bizonyítani. Kíváncsi leszen az áltele formázott Dalira… alig várom hogy lássam :D

  4. Sziasztok!

    Nem tudná megmondani valaki, hogy mikor lesz látható a magyar mozikban a LITTLE ASHES? (vagy már adják?)
    Előre is köszi:)
    Én nagyon kíváncsi vagyok Pattinson alakítására.:D

  5. Barnát idézve, ez nem jött át. Egyetértek az “amatőr filmesnek tűnik” -féle gondolattal..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.