A modernish Péntek 13

Ezt elrontotta a stúdió, 1 héttel ezelőtt kellett volna kirakniuk a posztert, ehelyett egyszerre lőtték el a muníciót most. Mint látjátok, megjött a teljes, hivatalos Péntek 13 trailer. Igen, ez az amiben a Gilmore Girls-ből és a Supernatural-ből szerepel a srác. A yahoonál HD változatban nézhető. Azt amúgy nem értem, hogy miért kell bemutatni a hullák sorrendjét.

És akkor most következzen az új poszter is.

Friday the 13th poster with the badguy

38 hozzászólás a “A modernish Péntek 13” bejegyzéshez

  1. Érződik rajta, hogy ugyanazok csinálták, mint a texasi láncfűrészest… A kép, a stílus, minden egyezik. Nekem egyébként bejön…

  2. De tényleg. Tiszta vicc, hogy levetítik a komplett filmet a kötelező szerelmeskedős/rettegős filler szarságok nélkül trailer formában. Ez hatásos marketing húzás szokott lenni?
    Mondjuk nekem mindegy, mert 12 éves korom óta nem nagyon nézek horrort, mert nekem újfent unalmasak, mint a bűn. :)
    Egyébként sokszor azt érzem az ilyen trailereknél, hogy az igénytelenebb (kevésbé igényes, nem feltétlenül pejoratív) filmnézőket célozzák meg vele, akik nem adnak olyanra, mint pl. a meglepetés élménye egy film nézése közben. Nekem mondjuk rosszul esik, ha ellőnek mindent a reklámokban, dehát gondolom az előbbi kategória képviselői vannak többen.

  3. Valahogy nehezen hiszem, hogy 1-2 ilyen tipusu film megnezese utan ezeket barki felelmetesnek talalja. Ha meg nem felelmetes akkor legalabb kene egy jo story, ami meg a legtobb horrornak nem az erossege. A trailer alapjan nem nezos :(

  4. engem erdekel, de bazz, az apple-os trailer sokkal jobb, mert ott nem lovik el a teljes filmet vazze…
    bar tuti megnezem (es majd vagy jasonnek, vagy jason ellen drukkolok, karakterkozpontu, a Jason X-ben termeszetesen Jasonnek drukkoltam, kar, hogy manapsag nem gyartanak ilyen jo vigjatekokat :D)

  5. mchn
    igazabol ha horror, a story a legkevesebb, sott, annal jobb, minel kevesebbet tudsz (mert az ember amit nem ismer…attol fel), altalaban a francia horroroknak se a story az erosseguk, hanem a talalas, es biza, mostantol szerintem csak francia rendezok rendezzenek horrort hollywoodban…

  6. Se Jared Padaleckit, se Jensen Acklest (ő meg a Blood Valentine 3d c. filben fog szerepelni asszem )nem szabadna ilyen “horror” film közelébe engedni. Egyszerűen várja az ember, hogy mikor támasztják ki a shotgunnal az Impala csomagtartóját, hogy félkézzel a karók, szentelt víz és fél kiló só között turkáljanak könyékig a fegyverekben, miközben elindul az AC/DC Black in Black című nótája, majd miután megvan a megfelelő fegyver elindulnak leápolni a szellemek / démonok / vérfarkasok / vámpírok arcát (Jensen még útban a főgonosz kinyuvasztása felé elszór pár nagyon bunkó és találó beszólást / prosztó szóviccet) majd egy véres -de realisztikus, semmi falon futás, meg 200-at lő pisztoly újratöltés nélkül- lövöldözésessel egybekötött bunyóval lezúzzák bármilyen természetfeletti dög arcát. És végig lazák. Ámen.

    Asszem túladagoltam a Supernaturalt.

  7. nem értem miben különbözik bármelyik mostanság ellőtt “horrortól”. a számozás azért megy a végén, mert az eredeti film trailerében is ez volt, gondolom ezzel próbálnak felnőni a szintjére…

  8. “Azt amúgy nem értem, hogy miért kell bemutatni a hullák sorrendjét”
    A régi Péntek 13 részek előzeteseinél is volt ilyen, akkor azért kellett, hogy becsábítsák a nézőt azzal, hogy tudatják vele egy nagyon véres filmet fog megnézni, most egy kicsit szerintem átcsap stílusparódiába mint a Grindhouse. De az összes eddigi ilyen ”Bodycount-os” előzetesben lévő gyilkosságok nem olyan sorrendben zajlott le a vásznon, vagy nem is úgy történtek mint ahogy a trailerben szerepeltek.

  9. A világ legpofátlanabb spoilerezése ez. Valóban, ezt minek kellett? Azért még megnézem, csak…

  10. Legjobb ha egy szöszit ráveszek arra hogy üljön be velem, tuti maga alá pisil! És az adrenalintól begerjed! Eddig a Viasztestek volt a butuska csajszik felszedése filmem, de mostantól ez lesz! Egyébként nekem üti a 2003-as Texasi láncfűrészest, és szerintem jó lehet ez! Jared pedig tök arc, ne fikázd a Supernaturalt, mert valaki meg a másik te általad kedvenc sorozatot utálja! Szépen velősen leírtad mi is zajlik benne,de én is találnék minden sorozatra sablonos szöveget!

  11. Dejdő: Kevesebb felkiáltójellel is megértettük volna ám :P

    Ha a “ne fikázd a Supernaturalt” nekem szólt,olvasd el mégegyszer mit írtam, mert én nem fikáztam, kedvenc sorozatom, vágom a centit januárig mikor visszatéra 4ik évad a szünetről. És abszolút komolyan mondtam, hogy Jensen Ackles meg Jared horrorban nekem nagyon durván nem illik a képbe, mert egyből várom a pár kősóval töltött shotgun, devil’s trap és társai. Mint mikor megláttam Sarah Michelle Gellart a Grudgeban, jött a szörnykislány én meg mondogattam, hogy “Gyerünk Buffy, hol van már a karó, ne sz.rakodj…”

  12. Mondjuk ezt az elszámolós poént nehezebb lenne megvalósítani egy esetleges 2001 riméknél.

    (Amúgy a tököm kivan ezzel a Bay-féle #0000FF-es látványvilággal.)

  13. Láttam most a trailer-ben az összes gyilkolást dióhéjban, akkor már minek nézzem meg? :D Annyira nem tűnik amúgy sem jónak.

  14. Pizsinek igaza van, a készítők kissé túllőttek a célon ezzel az előzetessel. Túl sok mindent mutatnak meg ebben az előzetesben!

  15. Nekem a péntek 13 sosem tartozott a nagy kedvenceim közé, de általában megnéztem a részeket. Maga a film sztem hozza a szokásos formát…egyszerűen nem tudnak újat mutatni már egy péntek 13-ban (sem)…itt is a szokás sztori….fiatalok, buliznak, persze pont a kristály tónál, aztán jön jason szétdarabol mindenkit, a végén marad egy csaj aki megússza…ennyi. Viszont tényleg érződik a képi világon, hogy a texasi láncfűrészes-t készítők csinálták. Nekem pl tetszett a texasi kezdetek…hátha ez is fog.

  16. Deino, igazad van, nálam is él ez a sztereótípia, de ez így jó. Beskatulyáztam őket én is.

  17. Biztosak vagyok ebben hogy a hullák sorrendje ez lesz, ha egyáltalán lesz ennyi hulla? Szerintem szimplán bevágták a számozást a régi trailer kedvéért és kész.

  18. nekem bejöttek ezek az új (2000akárhányas) TCM remake-ek, szal bizakodva várom a filmet, ha már ugyanaz rendezi. végre vmi normális horror…

  19. 28. Blacksmile, ekkor: 2008. 12. 06. 15:00
    látom minden horrorba kell most már minimum egy feka”

    igen és általában elsők között hal meg, a legbrutálisabban és közbe ő a legjobb arc..:D:S amugy ezzel most mibaj?

  20. winsZ igazad van XD Fekák a legbrutálisabban, legelsőnek halnak meg, és ők a legjobb arcok:D teljesen egyetértek:D

  21. Szerintem a Supnatos fiúknak csak a horror áll jól… szóval csinálják azt, mivel egyszer annak is vége lesz és ha nem “stúdiófilmeznek” akkor eltűnnek örökre… az pedig szomorú lenne :'(
    A másik ez a visszaszámlálás szerintem jó marketing mert már beszélnek(tek) róla, és ha már beszédtéma akkor az jó marketing… ennyit erről.

    Nekem tuti nézős!

    ui: A legtöbb 13-ban is meghal mindenki és ezt mindenki tudja, akkor mért nem mondják meg előre?

  22. Mentol….nem értek egyet, hogy a Supernaturalos srácoknak csak a horror áll jól….olvastam, hogy J. A. tavaly nyáron vagy mikor színpadon szerepelt és jó volt ott is.
    Egyébként meg nézős, mert imádom a horrort és a Texasi láncfűrészes újrázás szerintem hihetetlen jó volt!

  23. “Korábban már mutattunk egy elég rossz minőségű és ráadásul szemtelenül rövid teasert a Michael Bay produceri felügyelete mellett készülő Péntek 13 remake-ből.”

    most akkor mi van?

    ezt 1 másik filmhírek oldalán olvastam! valaki majd válaszoljon!

  24. az van amit írtál bay adott pénzt a filmre. de ha máshol olvastad akkor ott is kérdezd szerintem, mert ez így nem kóser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.