Heti mozibemutatók: december 18.

Az van, hogy karácsonyi vígjáték, meg Szikraváros ami nagyon nagy bukta volt odakinn, meg Tízparancsolat ami nem néz ki jónak és amúgy is animált, szóval hányan mennek a Valami Amerika 2-re? És mégis a Szikravárosra?

  • Négy karácsony (Four Christmases) – ha friss karácsonyi film kell a Die hard újranézés helyett.
  • Szikraváros (City Of Ember) – az én városom, be lesz valamikor majd így vagy úgy próbálva.
  • A Tízparancsolat (The Ten Commandments) – animált izé.
  • Valami Amerika 2 – izé #2.
human
írta
2008. 12. 20. 01:15
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: december 18.” bejegyzéshez

  1. én nem nagyon vagyok oda az amcsi vígjátékokért, de a 4 karácsony az nagyon jó volt. durván röhögőgörcs kerülgetett egy-két résznél. az mindenképpen nézős film!:)

  2. a szikravárost tegnap néztem meg egy trailer és 3-4 hónap után. megmondom nem sokra emlékeztem, de így nagyjából tiszta lappal valami hihetetlenül tetszett. izgultam végig, amikor olyan volt akkor meg mosoly. áhh 8/10 simán

  3. Mi tegnap este néztük meg a Valami Amerika 2. részét. Még jobbra sikerült mint az előző. A legjobb poénok a Hujber Ferenc szájából hangzanak el.
    Nagyon pörgösre lett. Nekem bekerült az idei TOP10-be. Viszont a mozi kongott… Pedig a preimier második napján, nagy teremben játszották… 9/10 az értékelésem.

  4. Jesszus, kinek jott be a negy karacsony??? Hat szerintem ez nem nezos semmikeppen sem! Gagyi az egesz… Pedig Vince V.-t meg Reese W.-t is, de egyutt nem alakitottak nagyot. Elnezest, nekem ez a velemenyem.. :S
    Viszont nem tudom megy-e mar otthon a Twilight.. :) Nah, az gagyinak indult, vegere meg imadkoztam h csak meg egy percig ne legyen vege :):D heheh…
    Udv minden kedves filmrajongonak :D

  5. Valami Amerika 2 nagyon jo volt, premier napja, kongani nem kongott, de kevesen voltak, es ha van magyar film ami megerdemli hogy sokan elmenjenek ra, akkor ez az!

  6. még az ember-hez annyit, hogy végre sikerült a készítőknek olyan gyerekszereplőket választani akiket nem pofoznék fel élből…sőt végig szurkoltam velük. jó volt na.

  7. Valami Amerika 2 valami eszeveszett jó volt, de olyan sokan nálunk sem voltak csütörtökön. Így nem lesz meg az első rész eszméletlen nézőszáma. A négy karácsony egyszer jó volt, de a drámainak szánt részeken majdnem bealudtam….

  8. Valami Amerika 2 nekem is rohadtul bejött! Előtte lement a fenyő trailer, az is felkeltette az érdeklődésem…olyan csinibaba nemtommi feeling :)

  9. Húúh… én 2 napja láttam a Szikravárost…nekem nagyon nem jött be… vagyis a vége… egészen addig élveztem… most olyan érzésem van, hogy vmi kimaradt … sztem sima ügy volt, sehol egy csavar, sehol egy meglepetés… “keres, talál, pontokat megfogad, The End…” hááát… érdekes… Amúgy van ennek következő része vagy vmi?

  10. A Négy karácsonyt senkinek nem ajánlom, rettentő bárgyú poénok vannak benne, egyszer sem csalt mosolyt az arcomra. Pocsék! Vince Vaughn és Reese Witherspoon baromira nem illenek össze.
    A legmegdöbbentőbb az, hogy 5 Oscar-díjas színészt sikerült megnyerni erre a borzalomra. Inkább nézzétek újra az Igazából szerelmet, az legalább minőségi karácsonyi film!! A Négy karácsony tőlem 10-ből 1 pontot kap, és felkerült 2008 – top5 szar filmeslistámba.

  11. Az Emberre nagyon kíváncsi vagyok, imádom az összes ilyen steam/cyber/akármi-punk stílusú cuccokat (tényleg ezt hogy lehetne hívni? elektro-punk? :D)
    Aki már látta. mennyire lett belőle gyerekfilm, vagy “nagyobbaknak” is élvezhető?

  12. Ocelot
    Az ember az fantasy, semmi koze nincs a cyber-punk, stb scifikhez…
    (ha tevednek, majd kijavitanak)

  13. Eszméletlen jóra sikerült a Valami Amerika 2 , érdemes megnézni a moziban , habár egy 400-as terembe jó ha 80-an voltunk…

  14. VA2 tényleg azon ritka esetek egyike, amit nemhogy nem sikerűlt elszabni Herendiéknek, mint folytatást, hanem megkockáztatom még jobb is volt mint az első. nagyon nagyot üt!

  15. Úgy látszik mi voltunk a barátnőimmel az egyetlenek akiknek nem tetszett a Valami Amerika 2. Az első rész bejött, vicces volt és számomra egész friss. A ketteske legtöbb poénja eröltetett (nem szeretem amikor hazahozod a munkát)? WTF

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.