Transformers kettő akció!

Ezennel beindult a marketinghenger, megjöttek az első hivatalos képek a Transformers 2-ből. Van közte egy díszletlátszós forgatási is, de a másik kettő az akár a filmből is jöhetne egyenesen. Bang!

Transformers 2 promopics

Transformers 2 promopics

Transformers 2 promopics

49 hozzászólás a “Transformers kettő akció!” bejegyzéshez

  1. az első képet elnézve sztem az új rész főgonosza egy óriási porszívó álca lesz:):):)…hozzám is jöhetne párszorXD

  2. Végre vmi friss újdonság. Az időzítés tökéletes, a minap néztem újra az első rész. (HD powa)

    Az első képen: mi van az oszlopra írva, amelyiken a merci akadt fel? Az ott tényleg egy smile?

  3. ForgerON!
    “Az első képen: mi van az oszlopra írva, amelyiken a merci akadt fel? Az ott tényleg egy smile?”

    Te miről beszélsz? :DD
    Felakadt a merci?:D

  4. thaszta: mármint na, szóval az oszlop, amelyikbe Sam kapaszkodik… még korán volt. :) De akkor is van ott valami.

  5. Valszeg tényleg valami arab felirat, és ezek szerint megint a Közel-Keleten támadnak a robotrobik, mert nem amerikai lökös van a Mercin.

  6. és ott van shia kézsérülése, vicces lesz látni majd a filmben hogy hatszáz robot meg minden szar küzd ellene, de csak a keze sérül meg, nyilván :)

  7. izé srácok, csak nekem tűnt fel a két bazinagy piramis, ami alapján kitaláltam, hogy ezek nem biztos, hoyg az usákos jelenetek képei? Na meg mert usákok nem írnak olyan L betűt.

  8. dobly:
    Ha lecsekkolsz pár régebbi képet azért láthatod majd nem csak a keze sérül le lessz amortizálva a gyerek rendesen :D Megan majd megápolgatja ^^

  9. Ezt esküszöm nem hiszem el. Ebből,hogy tudtak filmet csinálni?

    Lehet, hogy bevétel volt a filmből bőven, mert amerika gyermekei nagy képregény őrültek, és miután felnőttek és kövér autóalkatrész gyártók lettek Detroitban, akiket mellesleg nemrég kirúgtak így az önéletrajzukban az életükben elért teljesítmények sorából az alkoholizmus és elhízás mellől a munkát kihúzhatják, mai napig arról álmodnak, hogy bárcsak megmentette volna őket is egy nagy robot kocsi, amikor Frank nagybácsi bezárta az ajtót a felvigyázás alatt, és “elfenekelte” őket mert “rossz kisfiúk” voltak.
    De eme gyermekkori álom sosem vált valóra, és bár az autóiparban maradtak nem szólította meg őket soha az az aranyos rózsaszínű Cadillac aminek olyan iciri-piciri szárnyacskáit vannak.

    Ó…hol is tartottam. Ja igen, meg van. Ezt a szörnyű filmet, hogy tudták a világ más részein eladni? Se történet, se megvalósítás, se színészi játék, de még nagy nevek sincsenek benne – és igen a kis indy-nek többet kell felmutatni élete során, mint sidekick-et játszani egy 70 éves perverz kalandor mellett és foxi néni ha a cickói helyett végre az arcára és “színészi” tehetségére tudná vonni a figyelmet a nézőközönség részéről az nagyon jó lenne. Röviden azt hiszem azt kell mondjam, remélem nagyobb bukta lesz mint nos…nem is tudom, mint Mark Hamill karrierje a Star Wars után. Béke veletek!

  10. muhaddib, nem lesz mert szinte mindegyik 2009 legjobban várt filmjei szavazáson, mindig vagy az első vagy második, szóval ne félj jön majd a 3. rész is :-D és igen mindenki tudja, hogy egy kalap f.s a film, de olyan zúzás és CG van, lesz benne amiért érdemes kifizetni a mozijegyet, mert néha az agynak is van szüksége rágógumira + kikapcsolódásra és amikor egész évben húzom az igát + szembesülök a “realitással” jó megnézni egy ilyen baromságot, mert az! De te nagyon okos vagy, hogy rájöttél hogy ez egy kalap “sz.r” film (művészetileg), mintha más nem tudná?! Lényegtelen, mert úgy is törlődünk az elindított OFF miatt :-D

  11. Muhaddib legalább ha kritizálsz valamit tájékozottan tedd meg ne csak hülyeségeket vagdalj
    “Se történet, se megvalósítás, se színészi játék, de még nagy nevek sincsenek benne” nah hát igen a transformersnek nincs storija, michal bay noname meg shila is, továbbá nemtudom láttad-e az eagle eyet de nyilván neked abban sincs színészi játék. Tudjuk te is az fanboy vagy aki batman mindent aláz bla bla heat ledger nelkül semmi nem lenne belőle csakugy mint az első részből Bale torzitott hangján a 0 szineszi jatekkal lelkizéssel, és a szálak igen elnyujtásával valoszinű szar film. De ha a Transformers valóban ennyire szar akkor miért dönti a br eladásokat? Igazi kreten ha szidsz valamit ugy szidd h ismersz minden háttérinfot barom

  12. Muhaddib:
    “Se történet, se megvalósítás, se színészi játék”
    se megvalósítás?????, SE MEGVALÓSÍTÁS???? Láttad Te egyáltalán a filmet??? Ez a film pont a megvalósítása miatt van sok toplista első helyén!

  13. Nem kell személyeskedni. Én sem a történet vagy a színészek miatt ültem be az elsö részre a moziba, hanem a kibaszott nagy robotok miatt, amik törnek zúznak majd. Meg is kaptam és még én is meglepödtem azon, milyen jól szórakoztam. Ahogy human mondaná: “Nem a te filmed muhaddib.”

  14. sandor8206! és vlagyimir! már elmondták előttem, de én sem tudom megállni szó nélkül:
    Ez a film a látványra gyúrt, amit sz*ar körítéssel spékeltek meg, de azokért a bizonyos jelenetekért teljesen MEGÉRI, ennyi az egész.

    “Ezt esküszöm nem hiszem el. Ebből,hogy tudtak filmet csinálni?”
    Ebből? A Transformers világa tökéletesen megfelelt arra, hogy mozivászonra vigyék, ahogy eddig is az volt, csak a megfelelő technikára várt.

  15. muhaddib, miért zavar az téged hogy ilyen filmet csináltak? Nem hinném hogy ártottak is neked ezzel valamit. Nekem meg ne jöjjön senki azzal a dumával hogy ez a film lebutítja az embereket meg hasonló mert kérem akkor az az ember egy … ^^ Látványos film dirrel-durral hol érdekel engem hogy nincs benne színészi játék, kell az ilyen film is. :)

    Ha ilyen film lesz a második is nem érdekel megnézem a látvány miatt. Moziban az ilyen üt, művészfilmeket meg nézzen otthon az ember.

  16. Ez màr nem az a generàciò. A film sem azt a filmet jelenti màr amit egy most, 50 èves filmrajongònak. Itt az adrenalin felpumpàlàsàròl van leginkàbb szò, nomeg a pénzrôl. Ne legyél àlszent, te is ugyanùgy kiveszed a rèszed ennek a vilàgrendnek a fenntartàsàbòl…

  17. Azért nagy góré ez a Bay, ősi piramisok között robbantgatni… valszeg az egyiptomi emberkék nem voltak tisztába, milyen “őrültet” engedtek a csodáik közelébe:)))

    Mellesleg az látszik, hogy a TF2 ütős lesz, az eddigi infók alapján sok harc, sok robot, fantasztikus képi világ, kitűnő hangeffektek és zene (Jablonsky folytatja munkáját). Látatlanban bombasiker.:)

    No.1 város 2009-ben.

  18. Jah igen, téma elején felmerült a trailer kérdése, nos Bay azt mondta még pár hete, hogy februárban tervezik a teasert, de még nem döntötték el, hogy TV-ben vagy mozikban mutassák be. Előbbi esetében felmerült, hogy a Superbowl közvetítés alatt debütáljon a teaser, amikor a legtöbb amerikai ül a TV előtt egész évben.

  19. Ha az élvezeti értéket nézzük,csak az ilyen filmekre éri meg elmenni,. Előttem is leírták már, de nekem is az a véleményem hogy művészfilmet meg romantikus filmet dvd-n nézni ugyanazt az élményt nyújtja, semmi extrát nem tesz hozzá a hatalmas vászon és a hiperszuper dolby surronund. Elvégre az ember többségében nem csak egy filmet nézni megy a moziba, hanem egy olyan élményért amit otthon vagy máshol nem kaphat meg. Ha már költöttek a cgi-re lássak is belőle valamit. Az meg hogy a sztorit egy ovodás is irhatta volna mindenki elismeri, aki meg komolyan veszi az meg magára vessen. Kell az ilyen is.

  20. nevetséges hogy kattantok egy látványos flamere, szerintem muhaddib ugyanezt már bebüfögte a forgatási képeknél is, és befogja a trailernél, mert… nem tudom minek. Ha figyelmen kívül hagynátok akkor tökre nyugi lenne.

  21. Szerintem tökre nyugis most minden csak elmondtuk hogy mi hogy látjuk ezt az egészet :) Csak ismételni tudom magam de várom a második részt, jó lesz ez egynek. Benne lesz minden amit Bay tud és kész :) Ettől lesz olyan amitől “szerethető” :D

  22. Ami azt illeti láttam a filmet, és nem, nem volt olyan nagy csatajelenet benne szerintem amiért megéri az istenítés, és igen, egyik szereplőt se tartom olyan jónak, hogy igazi színésznek tartsam. Mert ha valaki csinál 1 jó filmet attól még nem lesz színész, az csak azt jelenti,hogy a babysitter többet pofozta a forgatás alatt, hogy legyen végre jó kisfiú. Bay pedig ahogy a South Park-ban is bemutatták mást se tud, csak CGI-al dolgozni. Ennyit erről, örülök, hogy kitárgyaltátok mekkora barom vagyok. A film akkor is egy nagy rakás…

  23. Remélem találnak Egyiptomban egy elásott robotcsordát és azokkal fognak fightolni. Netán hülyeségeket beszélek? Nekem ez jött le a képek alapján.

  24. hmmm izgalmas képek, remélem Bay nem tér vissza a régi önmagához, hanem tartja az első színvonalát.

    muhaddib – nem szoktam mások véleményét kritizálni, de a tieddel vitába szállnék. itt egy dolog állja meg a helyét: NEKED nem tetszik a film. ettől még a film sem lesz nagy rakás sz*r és te sem leszel barom. Bay nekem sem tartozik a kedvenc rendezőim közé, de ez az alkotása elismerést érdemel a megvalósítás oldaláról. Látványos, értelmesen akció dús, humoros és igen CGI – de annak olyan szintű használata amire eddig élőszereplős filmben nem láttam hasonlót. színészi alakítás? hát az adott karakterekben ennyi pont elég volt- nem lógott ki – nem is egy Elfújta a Szél vagy egy Remény Rabjai produkciót vártam és nekem speciel külön tetszettek a hétköznapi de humoros mellék karakterek pl. a Bernie Mac (R.I.P.) féle autó kereskedő, vagy a Omar Benson Miller féle unokatesó. egy szó mint száz: nem kell hogy mindenkinek tetsszen a film, de azért a kritikába legközelebb több objektivitást mint epesavat keverj és akkor helytálló lesz.
    Béke veled!

  25. Na ja. Vannak bizonyos dolgok amik nem ízlés kérdése. Lásd a Transformers első etapját. Nagyon remekül öszerakott látvány mozi, mellesleg a szinészi hozzávaló se volt hanyagolható, na és érzelmileg is megmozgatott. A téma meg ordított a megfilmesítés után. Na persze aki inkább a biztos halált választotta – értsd szinkron – annak nyilván kisebb volt az élmény.
    Michael Bay – ről meg köztudott hogy inkább a valódi akció, valódi robbantások megszállotja.

  26. off: azért az nem semmi, hogy van olyan aki a transformers 2 képek kapcsán is képes a batman-t faragni. :)

  27. Most így belegondolva, Egyiptom mint helyszín jó lehetőségeket rejthet. Bár az első rész nem tetszett nekem, ha a történet olyan lesz, amilyet most vizionálok magamnak (titkos ókori technikán alapuló-valahogy ebben a témában minden gagyit meg tudok nézni [pedig baromira szkeptikus vagyok az ilyesmiben]), még az is lehet hogy megnézem.

  28. MicaHiro a tényleges helyszínre gondolhatott, nem pedig átalakuló szfinxekre, meg múmiákra. :)

  29. A végén még kiderül, hogy az egész piramis Transformers vagy egy félig a felszínen lévő “Cube”. :D

  30. Úgy látom az előző hozzászólásokból, hogy vannak olyan emberek, akik valóságos “keresztes” hadjáratot indítanának a CGI ellen:D
    És vannak olyanok is, akik valamiféle új “messiás”-t látnak ebben a filmes eljárásban. Hát én ez utóbbiak közé tartozom. Ha látok egy-egy filmet, amiben hátborzongatóan jó a CGI, akkor fejben leborulok és hálát adok a rendezőnek, hogy sikeresen tudta alkalmazni ezt az “adomány”-t:D
    Igaza van Sandor8206-nak, az agynak ugyanúgy szüksége van rágógumira, mint nekünk:) Na a CGI az agy rágógumija. Tudjuk, hogy nem léteznek ilyen dolgok, amik a filmvászonról köszönnek vissza az agyunk mégis jót csámcsog rajta és a (jó) film végén elégedetten távozunk a moziból.
    Én már csak azt várom mikor és melyik rendező/producer lesz annyira tökös, hogy a jelenlegi CGI technológia segítségével végre monumentális (minimum 3 részes) filmre vigye a Ian Wattson féle [B]Warhammer 40.000[/B]-et. Na ha azt sikerül majd megvalósítani az tuti, hogy (részemről persze) minden idők legnagyobb filmje lesz….izé a Gyűrűk Ura trilógia mellett persze:DDDD
    Csak az Istenért, nehogy el…ja valami barom egy egyestés 3 órás szarral, mert akkor megőrülök:D

  31. En mar lattam egy reszt belole, shia ezt kiabalja: ‘no no no no no no no no.’ Jo volt :) Jo lesz. :)

  32. Tetszik az ötlet hogy újból összeálltak a film készítés nagy koponyái és még egy Transformers filmet készítettek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.