Olivia Wilde a Tron 2.0-ban

A Golden Globe már csak azért is jó volt, mert páran nyilatkozgattak összevissza. Itt például Olivia Wilde dumál a Tron 2.0-ról, hogy milyen revolúciós lesz, meg hatalmas kötelező moziélmény. Mire bejön hazánkba, remélem már áldoznak majd a mozik 3D filmekre rendesen.

Még golden globe videó: a Wrester rendezője bemutat Rourke-nak, aki amúgy megköszönte a kutyáinak a sikerét, mert ha nincs nő a kutyák akkor is a férfi legjobb barátai.

human
írta
2009. 01. 12. 23:41
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Olivia Wilde a Tron 2.0-ban” bejegyzéshez

  1. a szokásos marketing blabla semmi meglepő, de mivel a Tron szerves részét képzi gyermekkorom filmélményeinek ezért a folytatás is be lesz iktatva, remélem lesz módom külhonban megtekinteni vmi IMAX moziban, mert hát a remény fogy el utoljára (a sör meg először), de én nem fűzök sokat ahhoz hogy az itthoni Aréna majd a műsorára tűzi (ha egyáltalán lesz még).

  2. meglepő, de még a vidéki mozik is keményen dolgoznak a digitális és 3d-s mozitechnikára való átállással. szóval reménykedhetünk rendesen!!!

  3. Nagy szégyen, de én még nem láttam a Tron 1-et, de próbálom majd pótolni, de tetszik, hogy Jeff Bridges marad a második részben is.

    Én 13-ért nem voltam annyira oda az elején, de miután beindult a fantáziám a “she likes it both ways” kijelentés után bekerült a top10-be. Persze tudom, hogy csak House, de akkor is mindig BI lesz számomra! (és milyen fiatal… vazze)

  4. Szegeden állítólag már január 8tól 3Ds mozi van. Mármint vetítenek is és nem csak természetfilmeket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.