Kick-Ass képek, izé

Mielőtt valaki felháborodik a ruháján, ez nem olyan szuperhősös film, mint az Iron Man, sőt. De igazáből ezt csak a második képen láthatjátok, mivel ide legfelülre Nic Cage-et választottam, csak a rajongóinak.

human
írta
2009. 01. 15. 01:01
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Kick-Ass képek, izé” bejegyzéshez

  1. Annyiban jó ez a ruha hogy ha tényleg lennének szuperhősök akik elvileg otthon varrogatják a szuperhős jelmezt (pl Pókember, Daredevil) azok is kb így nézhetnének ki a valóságban.

  2. 3. kép, jobboldali figura.. miatta lehet számomra nézős. Amúgy hát ajjajjj, ez egyelőre nem tetszik túlságosan. Aztán majd meglátjuk..

  3. akárhogy próbálok előítéletmentesen ehhez a filmhez viszonyulni, ez bizony nagyon gagyinak tűnik. nem a jófajta gagyinak, hanem a béna gagyinak. de ne legyen igazam

  4. Képek alapján mondjuk inkább komikának tűnik, mint komolynak. Mondjuk imdb-n akció, komika, dráma besorolás szerepel.
    Ulquiorra: Oké, de mondjuk realitást várni egy szuperhős moziban? De mondjuk miért egy sárga “vegyvédelmis” kesztyűbe nyomja, akkor már beszerezhetne egy normális bőrkesztűt… :)

  5. Lehet, hogy előtte a fürdőszobát pucolta éppen. Elvégre egy szuperhős sem lakhat koszban.

  6. Nem ismeritek a sztorit, ezért hiszitek, hogy pókember szintet akar ütni.

    SPOILER

    Aki nem ismerné a képregényt, annak 2 mondatban leírom az első 3-4 részt:

    Van egy tök normális világ, ahol a kölykök képregényt zabálnak és az egyik kisgyerek mivel egy kissé nulla úgy gondolja miért ne lehetne szuperhős? Csinál magának egy jelmezt, hordja a ruhája alatt, élvezi, hogy hogy úgy él mint Peter Parker, majd első alkalommal szanaszét verik. De nem adja fel, baromi mákos lesz és elagyabugyál 3 rossz fiút, ez felmegy YouTube-ra, ő lesz az új Győzike és sokan elkezdenek beöltözgetni, mert az mekkora Cool. Csak időközben belecseppen egy igen nehézkes világba ahol a rossz fiúk nem olvasnak képregényt és rájön nem ő volt az első aki csukját húzott kobakjára.

    De ajánlom azt a pár kötetet, mert tényleg élvezetes a sztori.

  7. THX Trib már végre tudom miről szól. Akkor olyan kb mint a Watchman, hogy nincs különleges képessége csak akaratereje, meg béna ruhája. Várós a dolog, kiváncsi vagyok mit hoznak ki belőle.

  8. Olvastam egy oldalon a képregényről és én a filmet nagyon nagyon várom.Kicsit oan mint amien akartam lenni pár évvel korábban.(jó pár évvel).azért nem olyan ,mint a watchmen mert ott azért még ennél komolyabb dolgokról van szó:D

  9. Pá Dee: az tényleg új, a Vérfarkasos rész. Mármint a forgatás ideje alatt még újnak számított.

    Engem egyedül Nic Cage karaktere zavar, miatta tűnik kicsit gagyinak az egész. A képregényben panelenként repkednek a fakkok, de így ezzel a nemzet aranyás gumitudóssal nem is tudom mit várjak tőle.

  10. A képregény eddig tetszett, de kb semmi nem derült ki a sztoriból, és 4 epizód alapján filmet forgatni tényleg viccesen pénzmosás szagúnak tűnik a dolog (ahogy korábban valaki írta).

  11. Na mi van itt Nicolas Cage hate club? Várjátok meg mit fog játszani, lehet egy tutyimutyi alakot kell majd alakítania…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.