Crank 2: High Voltage bezöldítve

A múltkor láthattuk mit művelnek a piros szín hatása alatt, mehetett a káromkodás meg a vérengzés, de mivel azzal nem lehet reklámozni a délutáni matinék alatt, így készítettek egy mindenkor leadható trailert a Crank 2-höz. És baszki ez valami veszett jó.

Kiderült miért fog rohangálni Chev haverunk: a szívét akarja visszaszerezni. A műszívet tudtuk, de mostmár tutibb a sztori. Meg az operatőr eleszerett a nagylátószögekbe, ez a másik ami tuti.

27 hozzászólás a “Crank 2: High Voltage bezöldítve” bejegyzéshez

  1. nagggyonjóóó:D úgylátom az apple kicsit megszponzorálta a folytatást..:)jó kis moziév lesz ez(is) halljátok

  2. Remélem már melegítik a kamerákat a trilógia befejező részéhez, bár hogy abba mit találhatnak ki? Hmmm…

  3. Hatalmas! Moziba nézős. Ennyi agyatlan akciót ritkán látni, ráadásul ennyi humorral vegyítve. A nagyi iszonyat ütős volt:D

  4. naaaaa végre… ez sokkal-sokkal jobban bejön mint a piros cucc :D így már simán extra várós a cula

  5. Hát ezt már most meg mondom hogy hatalmas lesz, az első is a polcomon van. Mekkora már, hogy hólapáttal kaparják fel a betonról a trailer elején? :D

  6. Ezt az elozetest en meg Crank dat soulja boy hatterzenevel lattam. Valaki nem tudja belinkelni azt ? Hatalmas volt . De lehet azért mert akkor lattam először.

  7. Linkin Park-Given up és feltűnik benne Chester is a nagyis rész előtt…nagy sikere van már a tengeren túlon is Jasonnak.Noha olyan színvonalas filmben sosem fog játszani többet mint a Blöff.

  8. kaár hiszitek akkár nem nemvagyok egy moibajárós típus de ennek az első részét 3x néztem meg moziba és tuti h a 2-t is legalább ennyiszer fogom!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.