Képek az új Péntek 13-ból

Pár fiatal szórakozik, Jason meg felapírtja őket. Biztos a gazdasági válság miatt, már nincs elég pénze kajára, de enni akkor is kell.

10 hozzászólás a “Képek az új Péntek 13-ból” bejegyzéshez

  1. Áhh, elfelejtettem a naptejet! Teljesen ugyanaz a sztori mint az első rész? Miért nem nevezik Péntek 13 8-nak? Miért kell a “reboot”? Hogy jobban vigyék?

  2. hát, mivel jason van benne, nem lehet ugyanaz, mint az első rész, péntek 13 8.-nak meg nem nevezhetik, mert volt már péntek 13 8., sőt, 10. is :)

  3. nem egyfolytában (röhejes túlzás, 100 kommentre jut egy és ez a “mindig”?:), csak, ha szükséges. ha kiprovokálják. ha megérdemlik.

    ott a címkerendszer és akkor nem kell megkérdezni azt, amit leírtak már.

    “Teljesen ugyanaz a sztori mint az első rész? Miért nem nevezik Péntek 13 8-nak? Miért kell a “reboot”? Hogy jobban vigyék?”

  4. Én várom, remélem nem rontják el mert ha igen…na nem tudom mi lesz, de azért ezt a filmet nem nehéz jól megcsinálni imho.

  5. Hát a bal alsó képen nagyon küzd Ms. Panabaker, reméljük életben is marad, márcsak miatta is érdemes meglesnem majd a filmet.

  6. BronzIsten: én is pont ezt nézem. Jason kigyúrt, nagydarab állat volt eddig mindig, ezeken a képeken meg eléggé nyominak néz ki. Vagy csak össze van nyomva a kép?:O

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.