Már megint Up poszter

Na, már látom előre, hogy lassan pár ember fejében el kezd villogni a “túlhypeolt” lámpa, méghozzá piros színnel. Pedig csak én birizgálom az átlagnál többet, hivatalosan a stúdió az utóbbi két videót nem is a netre tervezte — legalábbis egyelőre. Ezt a posztert viszont valószínűleg igen.

human
írta
2009. 01. 22. 22:33
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Már megint Up poszter” bejegyzéshez

  1. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de akárhányszor látom ezt a Levegőben-Ház-Kaland-Valahol landolunk “fantasy-kaland-mese” teasert, plakátot; valahogy a Heart of Darkness old-timer PC-s játék jut eszembe (anno 486oson…)…:)

    Imádnivaló eddig a teaser hangulat is!

  2. Nocsak Dicsak Buksi is előkerült. Nekem is egyből ez tűnt fel. Hogy honnan került elő, hát a kutyaólból, ami a házikóhoz tartozik.

  3. na meg a házimadár, akármi is legyen az – monnyuk leginkább a For the birds mulatságos külsejű főszereplőjére hasonlít így messziről.
    fura egy mozi lesz ez, annyi bizonyos.

  4. A WaLL-E az amerikai premier után 1 hónappal jött, remélem az Up! se késik annyit.. nyár közepére el tudom képzelni ezt is. Az angolok meg majd megnézik októberben.

  5. Jajahh. A madár az állat! Ha jól megcsinálják azt a karaktert, akár kisfilmeket is néznék róla ;) Ja meg remélem 3D-ben sikerül megnézni. Eddig sajna lemaradtam a U2 3Dről is meg z Utazás föld középpontjáról is :(

  6. ettől már csak az lett volna jobb, ha a kutyaól külön odakötve és 1-2 lufi arra is:-) Pixar végett nagyon várós, egy biztos a cucc nagyon eredetinek néz ki!

  7. Szerintem ez most vagy egy Wall-e stílusú hogy alig van benne beszéd max az öreg morgása néha vagy éppen az hogy csak a kissrác beszél megállás nélkül. Mindenesetre nagyon várós.A pixar az egyetlen ami a toy storyt leszámítva nem folytatásokra épít hanem a kreativitásokra és megbecsüli az alkotásait. A kung-fu panda készítői amint elkészült az 1. rész már mondták hogy nosza készüljön a második…Ez egy nagyon várós lesz de a 3-D szerintem tuti nem lesz amilyen színvonalú filmeket adnak nálunk 3Dben…:S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.