Potter-rajongók figyelem, Japán reprazent

Netre került a múltkor emlegetett Japánoknak vetített Harry Potter trailer. Ha belegondolunk, mostmár 2 hónapja láthattuk volna a filmet, ha nincs az az áthelyezés móka. Na, a lényeg viszont, hogy a sok logó meg felirat mögött azért meg is lehet nézni ezt a trailert nagy nehezen, és egész jónak tűnik.

17 hozzászólás a “Potter-rajongók figyelem, Japán reprazent” bejegyzéshez

 1. Kicsit az a bajom evvel, ahogy most ennek is, úgy mind az 5 eddigi filmnek jó trailerei voltak, aztán jött a moziban a pofáraesés a végeredményt látva.
  Én kedvelem a könyveket (noha nem vagyok már gyerek), de nehezen barátkozom meg evvel a holywood-i heréléssel, amit ott dramaturgiának hívnak.
  Mindenesetre várós, és az ötödik filmnél csak jobb lehet…

 2. Jó lenne ha jönne ez a trailer japán szöveg nélkül is, szép nagy felbontásban.
  Én már nagyon várom a filmet!

  Amúgy én bírom a japán nyelvet. :)

 3. sajna nekem is az a bajom, hogy a filmek tök mások :( de azért élvezem őket, csak ha már az ember soxor elolvas egy részt és utána arcon csapja a film az kellemetlen :S

  amúgy még annyit, hogy : hárii potátó

  :ASD:ASD

  felettébb mókás

 4. Majd meglátjuk. Eddig okésnak tűnik, de az a hidas jelenet meg a többi ami a városban történik rombolás nekem nem rémlik a könyvben. Meg az új tanárt amikor olvastam a könyvet máshogy képzeltem el, de persze eddig ez sosem jött be Potterfilmeknél.

 5. Trib a hidas jelenet az elején lesz bevágva sztem,amikor s két miniszter arról beszélget hogy már a mugli városokat is pusztítják Voldemort halálfalói.

 6. Sziasztok!
  Én egy nagyon egyszerű trükköt alkalmazok ahhoz, hogy ne csalódjak a filmekben, mindig mozi után olvasom el az adott részt. Így tetszik a film is, meg a könyv is.
  A film nem rombolja le az élményt, a könyv pedig kiteljesíti. :-)Mondjuk megvan a hátránya is a dolognak, még 2011-ig kell várnom, hogy kiderüljön, mi is lesz a befejezés… :-(

 7. solfilo: Mondjuk én ezt a módszert azért nem alkalmazom, mert önkéntelenül a filmben szereplő színészekkel, jelenetekkel helyettesítem a fantáziám.
  Értsd úgy képzelem el, mint ahogy a rendező gondolja.

 8. Aurus: Igen, igazad van, de ezt be kell nyelnem, mert eddig ha fordítva történt, s előbb könyv, mint film, akkor nagyon megútáltam a filmet.
  A másik, hogy Pottereknél azért tudom ezt így csinálni, mert csak a 3. film után jutott eszembe, hogy talán érdemes lenne elolvasni a könyveket is. :-P
  De elág gáz, ott csücsül már egy ideje a Félvér Herceg a könyvespolcon, nehéz azért kibírni.

  De hogy ne legyen teljesen off:
  Várom már a filmet nagyon, főleg így tudatlanként.

 9. basszus de sok még az a hat hónap. várom már nagyon… amúgy hogyha eltekintünk a könyvtől (már ha lehet ilyet) akkor szerintem az ötödik rész sem volt olyan borzasztó.

 10. “Én kedvelem a könyveket (noha nem vagyok már gyerek), de nehezen barátkozom meg evvel a holywood-i heréléssel, amit ott dramaturgiának hívnak.”

  Noha van benne USA-lóvé is, nagyrészt brit produkció.

 11. Michael Gambon soha soha de soha nem lesz Dumbledore (nekem). Több színészt nem találtak el de ő… :(((
  Egyébként miért nincs rajta a szemüvege?…

  Tetszik ahogy a Dracos dolgot finoman sejtetik.

  A Ginny/Harry csók pedig még undorítóbbnak tűnik mint a Harry/Cho pedig nem hittem, hogy látunk annál gyomorforgatóbbat. Minimális kémia sincs a két színész/szereplő között. (Bár már a könyvben sem szerettem a párost, lehet, elfogult vagyok)

  Egyébként úgyis megnézem de no.
  Csak már nem úgy ülök be hogy “jajj de izgi, a kedvenc könyvem életre kelt”, hanem úgy hogy “szóval itt egy film amiben sok minden hasonlít valamire de tulajdonképpen nem az és légyszíves ne röhögj hangosan mert az zavarja a többi nézőt”

 12. Nagyon varom.A konyveket meg imadom.Teny h utannuk a filmek atlag csalodast okoznak,de ezt megprobalom felre tenni e sugy nezni a filmet,ezt ajanlom mindenkinek es akkor nem leszenk problemak,a 3.resztol a filmek nekem egyebkent bejottek.
  /Jah…es ez a kepi vilag eszmeletlen,nekem nagyon bejon! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.