Fej nélküli G.I. Joe-k

Jött egy kupac karakterposzter, csak a fejük marad le egyelőre, bár 1-2 markáns állkapocs beficcent azért.

human
írta
2009. 01. 27. 18:35
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Fej nélküli G.I. Joe-k” bejegyzéshez

  1. nem tudom, de én nagyon várom a filmet. A többi karakter nem érdekel, de Dennis Quaddel nagyon eltalálták a főszereplőt (vagyis inkább úgy mondom, bírom DQ-et:-D)+Snake Eye odab.sz, jó popcorn film lesz ez, 2009-ben elkényeztetnek minket! Kobrááááák!

  2. :D újabb óriási szerepe van Ray Parknak :d

    korábban : Darth Maul
    X-men: varangy
    Legend of sleppy hollow: a fej nélküli lovas a kaszkadőr jelenetekben

    itt meg ő snake eyes:D

    remekül érvényesül mindig az arcjátéka

    jó persze alapból kaszkadőr volt a srác (Phantom Menace-ben is csak azért lett ő Darth Maul mert nem találtak mást aki olyan jól nyomta volna az akció jeleneteket), meg volt más kisebb szerep is, de szerintem akkor is poén

  3. Kyp, sztem sok színészpalánta, odaadná a fél karját, ha ezeket eljátszhatta volna és nem a Gyilkos élőholt Zombikirály 7-ben kell sikoltozniuk:-)

  4. Ez mindre hasonlít ami az elmúlt évek akciófilm-recskájában feltűnt, csak a G.I. Joe-ra nem. Igazán elletne felejteni ezt a spiderman sztájlos betűtípust.

  5. A sirdogáló embereknek javaslom nézzék meg az _eredeti_ 82-es, első generációs G.I.Joe-kat, és utána sírjanak, hogy nem úgy néznek ki. :P Azóta már annyi iteráción átesett az egész, hogy nem tök mindegy hasonlítanak-e barmelyikre?

    http://www.yojoe.com/action/82/

  6. “elegge hidegen hagy a film, amig ilyen buta promokat hoznak ki rola”

    nocsak, van, akinek a filmkészítőkhöz nem igazán kötődő, marketinges csapat határozza meg az ízlését?

  7. Nemtudom mik azok az ocsmány pisztoly prop-ok, de a második képen az FN-Herstal F2000-es odavág :P NOX is beújított vele az új klipjében, dögös is lett rendesen.

    Az Underworld és Aeon Flux óta szeretem a jóseggű csajokat fekete simulós cuccban, legalább eye candy lesz, ha remek akció nem is.

  8. Egyetértek MStipee-vel, az Underworld Kate Beckinsale feneken még én sem tudtam túltenni magamat, eye candy-re számítok. Szerintem valami X-Men szerű lesz az egész, még a színes csiri-csáré ruhák is x-menesek.
    (Még szerencse, hogy ilyen promo Underworld képeslapot ahol popsi látható hazavittem egy jó marékkal amivel még tapétázhatnék is, mindjárt előkeresem…)

  9. No, azért az X-Men ruhák nem olyan nagyon színesek… Viszont úgy kábé egyetértek, és az első poszteren szerintem nem véletlenül van a csaj háttal, a másik meg nem véletlenül van szemben… Az Elektra betűtípus, a szikrák, a feszülős bőrcucc, a “hatalmas” fegyverek mind-mind arra utalnak, hogy ez a film nem lesz a toppon, ha ilyen marketing kell az eladhatóságáért. Ott a Gettó Milliomos, a Benjamin Button vagy a Gran Torino, nincs semmi forradalmi a plakátjukon, mégis nagyszerű alkotások. Kissé B-film feelinget áraszt magából az egész, nem?

  10. kiváncsi leszek rá, de szerintem látatlanban mondom elfogják baszni…

    Nekem a GI JOE: anno a tvben mert rajzfilmsorozat + a kapható figurák voltak. Na most senkire sem hasonlítanak ezek a szereplők eddig…

    mindegyiken modern batman ruha van, inkább úgy néz ki a képek alapján, mint valami futurisztikus rendőrős-rosszfiús – gyilkolós film

    Nem mint egy dzsiájdzsó:))
    Majd kiderül mi lesz:)
    Písz

  11. engem inkább blade-re emlékeztetnek a cuccok, bár szerintem egyáltalán nem színesek a szerkók ahogy néhányan állítják. úgy vélem a film minősége nem ezen fog állni vagy elbukni

  12. Nagyomn szeretettem ezekkel a ki figurákkal játszani anno. Tehát nosztalgiából valószínüleg egy jó adag popcornnal és elfogultsággal beülök megnézni. Nagy gyűjtő voltam. Az országban még meg sem jelentek amikor anyukám főnöke hozott nekem egyet németországból. Emlékszem az a szőke lófarkas kobra volt láncfűrésszel a kezében. Szerintem a filmmel is egy kicsit arra a rétegre nyomulnak, akik ezekkel a katonákkal nyomatták a gyerekkorukat.

  13. “Az Elektra betűtípus, a szikrák, a feszülős bőrcucc, a “hatalmas” fegyverek mind-mind arra utalnak, hogy ez a film nem lesz a toppon, ha ilyen marketing kell az eladhatóságáért”

    Mi legyen a kezükben, cumisüveg?

  14. a rucikkal kapcsolatban csak, hogy sokaknak baj van velük, hogy ilyenek, meg olyanok, meg nem hasonlítanak stb. Csak Küklopszot idézném: “..Talán jobb lenne egy sárga strecc hacuka…” :-)

  15. nem ismerem a GIJoe-t de azért ritkán vágják szét a karakterek szemét, úgyhogy ez nálam plusz pont

    amúgy meg biztos nem nézem meg, hacsak nem kap hihhetetlenül jó kritikákat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.