10 csajfilm-klisé

A He’s Just Not That Into You férfisztárja összeültek, és egy majdnem promót gyártottak a közös filmjüknek.

Kevin “E” Connolly, Bradley “Kitchen Confidential” Cooper és Justin “macguy” Long felsorolja, hogy mely csajfilmes klisék nem lesznek az ő filmjükben, és nem elég, hogy összeírták egy listába, de be is mutatják őket, persze elhülyülve a dolgot.

A liftes jelenet hatalmas.

17 hozzászólás a “10 csajfilm-klisé” bejegyzéshez

  1. Zseniális. A falnak dőlve sírós résznél majdnem megfullatdam a röhögéstől. Justin Long egyre nagyobb kedvencem. Ezek után lehet bepróbálom majd ezt a filmet is.

  2. Én is a falnak dölésen fulladoztam:) Ez a videó nálam seggrerakta a TDK meg a Watchmen egész marketingmasinériáját. Egy jelenetet sem mutattak a filmböl, mégis kiváncsi vagyok rá:)

  3. Hatalmas. :D

    Ezek után én egy olyan filmet csinálnék, amiben csak ilyen klisék vannak. :)

  4. Ez naggyon, naggyon, naggyon naggyon jó..:) Szétröhögtem magam, ÉS beszippantott már most a film..:)

  5. szerintem is hatalmas^^

    btw Kevin Connellynek ajánlom az Unhappily ever after című sorozatát, az is kurva nagy^^

  6. Marketing szempontból nagyon jól ráeszméltek hogy milyen célcsoportot kell megcélozni, és a hozzászólásokból ítélve sikerült is nekik :-)
    Szerintem is hatalmas nagy a videó, és ez nálam bnővel moziban nézős lesz :-)

  7. “Én is a falnak dölésen fulladoztam:) Ez a videó nálam seggrerakta a TDK meg a Watchmen egész marketingmasinériáját. Egy jelenetet sem mutattak a filmböl, mégis kiváncsi vagyok rá:)”

    Detto, ditto :D

  8. heh, hát ezt a filmet azt hiszem megnézem x’D beszt promó evör. falnakdőlés, fallinginlove, párnák x’D

  9. Megnéztem a trailert megint és nekem egyből 3 csaj klisé jutott eszembe, és trailer alapján tényleg azt hinném amit a srácok el akarnak kerülni. De most már nem hiszem azt. Várós, ahogy látom Feb6 USAban, kíváncsi vagyok errefele mikorra kerül mozikba.

  10. EZ HATALMAS ÖSSZEÁLLÍTÁS. Voltak olyanok, amelyekbe bele sem gondoltam (pl. azok a baráttípusok), de tényleg nagyon sok ilyen klisé van. Szerintem nemcsak a liftes, de a szerelmi montázs is odatett.

  11. nálam is a hintázós hátrafutás verte ki a biztosítékot, az éneklés pedig egymagába meg is állt volna akkor is ha nem paródia…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.