Aww f*ck, G. I. Joe: The Rise of Cobra

Oké srácok, vigyorogtunk az eddigi G.I Joe posztereken meg képeken, de ez a 10 másodperc most talán visszaadja a fasza akciófilmbe vetett reményt. Mert hogy akármit is láttunk eddig, a tényleges képek a filmből (erre a két villanásra) egész jónak tűnnek. Csak ne vegyék magukat halálkomolyan, és még szórakoztató film is lehet ebből a Rise of Cobrából. De nem? Most nézd meg.

Update: megjött a teljes 30 másodperc, azt nézzétek.

human
írta
2009. 01. 31. 15:12
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Aww f*ck, G. I. Joe: The Rise of Cobra” bejegyzéshez

  1. Már nem nagyon emlékszem a rajzfilmre, de tudtak ott a katonák úgy ugrálni mint az X-menek meg a Transformerek együttvéve?

  2. csak ennyi?:-) mikor lesz már előzetes?!
    Trib dögivel lehetne sorolni, hogy x-men+transformers miben nem stimmel az eredetivel, adnak is hozzá és vesznek is el belőle, ez a film!+ez semmi a GIJoe rajzfilmben nem indul egy bazi nagy rakéta, erre leveszi a csávó és ledobja a tankot vele:-D szóval pattoghatnak mint a nikkel bolha tőlem, egyébként voltak ilyen ügyes emberek.

  3. Ebből a filmből az lesz aminek lennie kell: egy fasza látványfilm. Eddig közömbös voltam iránta(bár én is rajongtam a rajzfilmért) de most már nagyon várom! Ha a történet egy rakat szemét lesz akkor is megéri majd megnézni!

  4. Nem rossz. K___ – ra nem rossz.

    Eléggé sokat játszottam anno a játékokkal szóval egyre jobban érdekel a dolog !

  5. “He’ll fight for freedom where ever there’s trouble, G.I. Joe is there.”

    Egyik kedvenc gyerekkori rajzfilmsorozatom (a MASK mellett), meg hát ott voltak a játékfigurák is ugye. Úgy tűnik Hollywood hamarosan rákap majd a 80-as, 90-es évek kult rajzfilmjeire. He-Man és Robotech film is készül elvileg.

  6. Sommerstől még egy filmet sem láttam ami egy percig is komolyan vette volna magát. Remélem ez is olyan Deep Rising féle kifogyhatatlan fegyveres darálás lesz.

  7. Hát így még nem lepett meg bemutató(?) az biztos 0:

    Pofám leszakad, már várós is 1000-rel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.