Shrek-spinoff a Kandúrral!

Azaz Puss in Boots külön filmet kap, Banderast már lefizették, és felvették a forgatókönyv írót, szóval a fél-felényire már komolyan gondolják. Tény, hogy ő volt a legjobb fej a Shrek filmekben, de mint mellékszereplő, főattrakcióként meg majd meglátjuk miképp állja meg a helyét.

11 hozzászólás a “Shrek-spinoff a Kandúrral!” bejegyzéshez

  1. Egyetértek, főszereplőnek nem tudom elképzelni, nagyon a bevált karaktereket akarják felhasználni DreamWorksék? Olyan mintha egy Szamár filmet csinálnának. Ha ilyen 20 perces dolog lenne biztos jó lenne, de 1.5 óra?

  2. Biztos, hogy nem vagyok normális, de ezt most Pussy and Boobsnak olvastam. Egyébként én sem tudom elképzelni, hogy ez sikeres lehet önmagában, de persze egy jó ötlet nélkül biztos nem álltak volna neki, úgyhogy meglátjuk.

  3. Miért kell ennyi bőrt lehúzni csóri ogréről :D most ezesetben a kandúrról? Szerintem a harmadik rész sem volt már az igazi… jó volt, de az első felülmúlhatatlan. Aztán jön még a Shrek4 és a Pussy…Ennyire ötlethiány van a Dreamworks-nél?

  4. Szinkron miatt aggódom… Selmeczi nagyon ott volt és egybeforrt vele, számomra. A rajzfilm szinkronjaink mindig egész jók… Ezt meg kíváncsian várom, remélem kihoznak valami érdekeset. Shrek világa tetszik.

  5. Én nagyon szeretem a Shrek-filmeket, eddig tetszett az összes. Szerintem Puss in Boots karakterében van lehetőség bőven, és én a készítőkben is bízom.

  6. Nincs könnyű dolguk azoknak, akik szinkronhangot keresnek :S Selmeczi Roland Brad Pittnek és Antonio Banderasnak kölcsönzött hangját nem lehet utánozni :S Fura lesz, bár kiváncsian várjuk.

  7. Galambos Péter az Interjú a vámpírralban elég jól szinkronizálta Banderast (fel se tűnt, hogy nem Selmeczi az, csak amikor kapcsoltam, hogy Brad Pitt az ő hangján szól :D) – szerintem ő jó választás lenne hozzá.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.