A Descent 2 bemutatója

Már egy ilyen kétes minőségű teasert is kanyarítottak ennek a folytatásnak. Erősödött az az érzés, hogy nem tudják folytatni azt az első részt rendesen.

human
írta
2009. 02. 14. 13:07
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “A Descent 2 bemutatója” bejegyzéshez

  1. remélem nem fogják elrontani, ugyanis az első része az egyik legjobb horrorfilm volt, amit életemben láttam !

  2. Látom, hogy az első rész jó értékelést kapott (IMDb-n), de erről a trailerről nekem egy ismert energiaital logója jut eszembe: B!

    De tényleg. Gollam? Srsly?

  3. más szereplőkkel, hasonló kontextusban erőltethető lehetne nagy nehezen a sztori (legfeljebb önmaga remake-je lenne), de visszatérő karakterekkel ez a józanész összes létező bűnös pózban való meggyalázása. amikor ekkora baromság az alapfelállás, az általában végig piszkálja az ember agyát, és lehet akármekkora móka, egyszerűen nem hagy nyugodni, hogy semmi racionalitás nincs benne. mert,

    SPOILER

    most őszintén: ha a csajt élete végéig ütnék, akkor sem menne vissza abba a rohadt barlangba.

  4. Az első rész nekem nagyon tetszett , jó volt a befejezés és nem gondoltam volna h lesz folytatás , de azért várom :)

  5. Én sem hittem hogy lesz folytatása. Sztem az első rész jó volt, ez gondolom a közelében sem lesz, de azért megnézzük. Aztán utána nyilatkozunk :) A bemutató nem nagyon pörgetett fel…

  6. @12 Teljesen igazat adok neked. Én sem értem mitől tartják ezt olyan hűdenagy horrornak. Őszintén szólva nem vagyok nagy horrorrajongó, de szerintem az első része is kritikán aluli volt. Ez meg valóban egy baromság így folytatásnak. Most őszintén lemennek 5 6 an ismét 4 elemlámpával meg 2 shotgunnal??? Húha! Minimum egy 10 fős kommandót várnék brutál fegyverekkel vagy napalmot az egész szarba. Senki nem élte túl az előző csapatból a csajon kívül és ezt tudják ők is, minek még életeket kockáztatni? Sztem az egy is max átlagos volt, ez meg felesleges.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.