Deadpool akasztófahumora

Bár én sem sokat találkoztam még ezzel a figurával, de ha valaki ezt a képet mutatná nekem akkor máris jobban várnám feltűnését a Rozsomák filmben. Mert hát ez szerintem így, kontextusából kiragadva is vicces.

Deadpool humorizál

És ez még csak nem is igazán a beszólongató formája.

26 hozzászólás a “Deadpool akasztófahumora” bejegyzéshez

 1. Igen, én eléggé ismerem Deadpool-t tudnék is képregényt ajánlani, ami itt van fenn neten, de sajna nem engedi a linket beírni az oldal.

 2. Hi.
  Nem olyan rég néztem meg a Wolverine VS. Hulkot abban is benne volt… jókat vigyorogtam a beszólásain. :D

 3. Bár nem vagyok képregényes, de róla pont olvastam….ha jól tudom akkor nincs is neki szuperképessége és zsoldosként nyomul…. :D
  Plusz ő az egyetlen szuperhős, aki tudja és elfogadja, hogy ő csak egy képregény hős…. :D

 4. Deadpool egy állat :D
  öcsém kedvenc karaktere Marvel-en belül, Hulk Vs Wolverine-ban is hozta nagyon ezt a beképzelt idióta stílusát :D

 5. Flash Gordon@

  Deadpoolnak van szuperképessége, (bár nem természetes), de képes regenerálódni, még Wolverine -nél is gyorsabban, + Thanos ha jól emlékszem “megátkozta az élettel” (nem tud meghalni) :D.

  Jah és Deadpool -nak még rengeteg ilyen nagyon nagy jelenete van :D Pédául a legújabb sorozatába miután kiütik, azt hiszi hogy, egy dominához került xD

 6. Reynoldnak volt is egy ilyen jelenete a Penge 3 ban amikor vallatják. Ott is oltott mindenkit:D Várom már a filmet.

 7. Én Deadpoolt nagyon imádom, minden szereplése őrületes. :D Mellesleg az említett Wolv.vs Hulkban is nagyon jó volt. Bár a filmből nagyon fog hiányozni róla a maszk. Ennek ellenére reménykedem, hogy a színész hozza majd a szintet.

 8. Deadpool rulz. Nemrég szereztem be egy “Deadpool összes” gyűjteményt és bár csak randomban olvasgatom, halálos mindig.

 9. “képes regenerálódni, még Wolverine -nél is gyorsabban”

  Nem teljesen, igazából minél nagyobb a sérülése annál gyorsabban gyógyul, szóval egy kis vágás a kisujján napok alatt gyógyul be.

 10. Nem hiába Deadpool a kedvenc karim, és nem hiába olvastam el már minden képregényt amiben csak szerepelt. DP for president.
  (vagy amikor találkozott DP Bushhal:
  -Hey George, where’s Dick?)

 11. szerintem is a legjobb a szerepre reynolds. penge 3-ban egyedül ő tetszett. azok a beszólások.. :)

 12. Deadpool az örök kedvenc Wolverine mellett :-)
  Ráadásul az alteregói sem gyengék :-)
  A Cable and Deadpool-ban amikor összecsap Agent-X-el, az valami félelmetes, meg ugye az itt is mutatott zombis szám, meg úgy az összes :-)
  A maszk, a ruha tényleg hiányozni fog, de Reynolds-ban bízom, bár így elnézve Wade Wilson-t kapunk, nem Deadpool-t

 13. A Hulk Vs Wolverine rajzfilmben is poénkodik össze vissza. Ha ilyen lesz a vásznon, nagyon gagyi lesz.

 14. Reynolds jó lesz biza! A Hulk vs. Wolverine-ben meg elképesztő Deadpool, simán túltesz Spiderman-en, ilyen idegesítően vicces, ami persze nem jön be mindenkinek. Így kell elfogadni, nekem bejövős.

 15. Deadpoolt csak és kizárólag a fanok tartják életben, mert annyira közönség kedvenc, nagyonbeteg, nagyonhülye, nagyonvicces.
  Egy rakat önnálló sorozata volt, meg Kábellel is közösen, mind megszünt de a fanok mind visszakövetelték, a mostani sorozata sajnos egy borzalom, mert egy rettenetesen pocsék író írja, de hamarosan kijön egy különszám amiben reménykedni lehet hogy megint olyan lesz mint a régebbiek.

 16. Nem rossz az új sorozat sem annyira, pl amit a Skrull hajón leművelt, az valami fergeteges :-D

 17. Most néztem meg a Hulk vs Wolverine c. 2008-as rajzfilmet, és abban is van Deadpool. Mint egy Animánia-szereplő, csak halálosan veszélyes. Persze abban az állapotban amiben ő van, nem csoda, hogy humorizál.

 18. Az új sorozata nem olyan jó mint a régiek voltak, de azért van 1-2 poén ahol a tej az orron. De tény, hogy a legjobb számok azok amik semmiről sem szólnak. Én bízom Reynoldsban, túl nagy fan, hogy elrontsa Wade Wilsont.

 19. Horny Reaper: Csak hogy ne érje szó a ház elejét belenéztem mégegyszer az új sorozatbe, nem rossz, de közel sincsenek meg azok a pillanatai mint az előző volume-oknak.
  Daniel Way egyébként egy borzalmasan egysíkú, gyenge író, szóval már ez is teljesítmény tőle.

 20. Pá Dee: nem rémlik, hogy olvastam az úriember bármelyik munkáját, így nem tudok ítélni, de eddig nem rossz az új sorozat sem, de a régit meg sem közelíti, ez tény :-)

  Hol vannak azok a zseniális részek, amikor DP megsüketül, vagy pszichológusoz megy, aki egy ex bűnöző nem említve a babafej gyűjteményt :-)
  Én jelenleg a Cable & Deadpool-t olvasom, nem rossz, de lehetne jobb is :-)

 21. “The chicken said PEEP” xD ezmekkora xD nem tudtam hogy DP ilyen jó arc,de ezután keresni fogom a füzeteit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.