67 hozzászólás a “Jöhetnek HD-ben a Transformerek?” bejegyzéshez

  1. Szerintem az egynél jjóval komolyabbnak tűnik, bár nekem az könnyedségével együtt tetszett :) Már csak Ernie hiányzik :(

  2. kikockazas utan tenyleg devastator a nagy dog, sot mintha meg minibotok is lennenek az elso atalakuls jelenet alatt a hatterben.

  3. es meg a legy is robot. raadasul ha ennyi alca jon, akkor ezzel elohozzak az eredeti elkeseredett haboru a rohadtsok alca ellen kozpontusagot is.

  4. Köszi végre. Nem győztem nézni a traileres oldalakat meg a filmbuzi-t tegnap óta. Egyfolytában kattogtam, végre itt van.

  5. Hát igen ez kell a népnek. Én is azt osztom, amit N3O, szintén azt szűrtem le, hogy ez komolyabb lesz.

  6. lehet h nyúlások ezek a gép hangok, de q**va kicseszett jó ebben…
    ezt most megtudnám nézni helyben.

  7. Gecc, van benne Transmotor :D
    A lomborgini után amik jönnek azok azok. 100%, még a forgatásokról is emlékszem ott is voltak motorok. Meg a trailerben is kivehető, csak meg kell állítani :)

  8. Úgy érted sztorija? Nah arra inkább a guglit ajánlanám, de Devastator mellett ő lesz a főellen, és mint annő megatron, ő is repülő “izé” lesz.
    (Amúgy a nagy bizé ami lóbálta Optimust a trailer végén nem devastator, majd csak a karja lesz :D)

  9. 1. Rohadt jó lesz szerintem :D
    Amúgy lesz Autobot motor :D Arceenak híjják a “lányt”….
    2. Bár nem teljesek az ismereteim és lehet hogy helytelenek is, de röviden Fallen az első 13 cybertroni transformer egyike és elárulta Primust és átállt Unicron oldalára…..ha tévedek javítsatok ki :D

  10. Én nem akarok OFFolni úgyhogy, csak kérdezek. Tudna valaki valami oldalt ajánlani ahol lehet a különböző robotokról meg a történetükről olvasni, meg úgy egy kicsit az egész képregényes sztorikról? Itt a gugli nekem már nem segített.
    Amúgy a trailer *jó hangulatú. Szerintem ez a negatív végkimenetelű köztes rész lesz a happy endes 3. előtt.

  11. Gyorsan kattintottam, és nem tettem fel a kérdést.
    A trailerből már látszik hogy többféle karaktert fog felvonultatni mint az első rész, akkor mi lesz ezután? wehe

  12. mekkora zsír lesz, csak télleg legyen annyira laza mint az első volt! több eyecandy, kevesebb picsogás és akkor top3-ba mehet 2009-re

  13. Az Starscream lesz Shia gyerek fölé magasodva, viszont a Devastator nagyon úgy tűnik hogy csak egy robot lesz a sokból. Feltételezem ezt abból mikor először átalakul, mivel ő nem alakult át semmivé…

  14. nagyon odaüt az egész (Fallennek elég jó belépője van:D apropó, vajon mit fognak kezdeni a magyar címmel?XD) csak egy vminél lóg ki a lóláb szerintem: a kutyánál. messze a legszarabb sztorik a dínós-állatos transformerek, mi a bánatnak kellett őket belerakni???

  15. Kövezzetek meg, de nekem nem jött be ez a trailer különösebben. A zene nagyon hiányzik, vagy a jobban elkapott hangeffektek, vagy valami, bármi…
    Mondjuk az első filmen is nagyot csalódtam, de bízom benne, hogy itt már csak lesz valami jó is (az elsőben jók voltak a hangok, legalábbis hangosak :) )

  16. Segítek mert nagy a kavar!!!
    Devastator csak 1 része volt látható benne, épp a fejére ugrik Optimus.
    Arcee is benne van a trélerben mikor Audi R8-ra változik mögötte látható rózsaszínben, motorrá tud átváltozni..
    Fallen a főgonosz?!, aki mintha teleportálni tudna, mocskos rohadtul jól néz ki, őt 1.39nél lehet látni, ő az álcákat is nyírni fogja ha minden igaz :DD

    3db nagy robot van/volt a rajzfilmben: Bruticus Vs Devastator Vs Menasor

  17. [BAY FOLYAMATOSAN KAMUZIK, AHOGY BEÍGÉRTE, ELÉG MÁR A KOMOLYAN VEVÉSÉBŐL BASSZAMEG – a zerk.]

  18. Az a “gond” a HD-vel, hogy sokkal jobban kiütközik, ami mű. Az elején azon az anyahajóba csapódáson nagyon látszik.
    Egyébként is tudnám, hogy az digitális utómunka, de így meg nagyon lerí róla.
    A többi nagyon szép, reméljük az a rész még nem volt 100%-ban kidolgozva…

  19. A lényeg a Transformers nem CSAK autobotok és álcákról szól, ők csak a 2 legnagyobb faj a Cybertronic bolygóról!

  20. Szerintem meg az emberiség felkészült a transformerek elleni harcra, és csináltak egy nagy mágnest, rádobták egy műholdra, és az minden robotot magához fog rántani :D (Sajnos oda lesz a Eifel torony is :( )

  21. aki még a fenti kommenteket is baszik elolvasni, és olyat kérdez ami már le van írva, annak végképp pápá.

  22. Huh milyen messze van még június….:((((

    Thom
    “Cybertronic” bolygó helyett inkább Cybertron, csak a pontosság kedvéért.

    grime
    Akire Optimus ráugrik, az még mindig nem Devastator.:p


    Az Audi R8 az minden jel szerint Barricade, aki tehát visszatér, őt Arcee üldözi, aki három részből áll.

    És még egy rakás robotot nem is láttunk: Sideswipe, az iker autobotokat, Soundwave-t, Devastatort, Devastator minden alkotóelemét, Jetfire-t, a visszatérők közül Ironhide-ot, Racsnit és még ki tudja kiket. Nagyon nagy film lesz. Bay a minap azt mondta, hogy még hetekig vágják a filmet, jelenleg 140 percnél járnak. Nagyon remélem, hogy nem vágják sokkal rövidebre, mert itt minden képkocka aranyat ér ezekkel a nagy dög robotokkal! :)

  23. Kikockázva 1:02-nél nagyon szépen látszik, ahogy a markolóból átalakul az egyik Szerkesztett (képregényben Scavanger) azzá a “nagy döggé”, amire majd később Optimus is ráugrik 1:50-1:55 között. Jól látszik, hogy a markolólapát kétfelé válik, azokból lesznek a kezei, a lánctalpaiból pedig kereket formál majd és azokon gurul.

  24. Hmm, Optimust nem kellett volna egy picit nagyobbra csinálni? Ahogy elnézem a csúnya robotok 3x nagyobbak a jó robiknál, így nehéz lesz gyozni :)

  25. Az a vízből kimászó párducvas nem Szabotázs lenne? Unicront hagyjuk, inkább dinobotokat akarok a 3-ba (Iszap rulz)! Optimus meg így normális.

  26. “Az a vízből kimászó párducvas” full gagyi! ha jól hallottam még ugat is mint vmi kutya, LOL!!!
    Amúgy a látványra nem lesz panasz az már biztos.

  27. Dinobotok?
    Hehe, marha kíváncsi lennék arra, hogy egy ilyen világba hogyan lehetne okosan behozni a dinoszauruszokat… (hacsak nem vmi flashbackkel). Egyébként a képregényíró Simon Furman nyilatkozta korábban, hogy ő speciel nem tudja elképzelni, hogy a film készítői egyáltalán valaha is komolyabban megfontolták volna a Dinobotok behozatalát, annyira nem illenek ebbe a Bay-féle TF világba. És bár nekem is nagy kedvenceim (Mogorva rulz:), nekem ebből a filmvilágból nem hiányoznak. Ellenben Shockwave igen! Remélem vele találkozunk a harmadik részben. Kedvenc Álcám.

  28. “Az a vízből kimászó párducvas” -> Ravage
    utcán randalírozó dög pedig Scavanger. ha ő egyedül ekkora, kiv leszek Devastator-ra. btwkinek esik neki ennyire Scorponok?

  29. Az a “párducvas” Ravage, Soundwave egyik alattvalója. Anno a G1 képregényben/rajzfilmben Soundwave mellkasából ugrott ki Laserbreak-kel egyetemben, kazettává alakult át (Soundwave volt a magnó:)).

    Mottója: “Today’s Autobots are tomorrow’s scrap metal.” :D

  30. Devlix
    Kicsit olvasgattam és a szakik azt mondják, Scorponok Jetfire-re ugrik rá. Jetfire kezében van egy bot, az vajon mi lehet?:)

  31. Így van, kösz a kiegészítést.
    Soundwave-nek szép kis kompániája van, nagyon kíváncsi vagyok hogy fog kinézni a filmben.. őt még a későbbiekre tartogatják.:)

  32. Soundwave az akit már az első részből is hiányolni lehetett. Ő a fav. szóval remélem normálisan fog kinézni >.>
    Megatron halálával viszont remélem nem lesz itt is hatalmi harc mint anno a rajzfilmben. Reméljük visszatér

  33. Shia hanyattvágós jelenetben márpedig Megatron keze látható, neki voltak ennyire változatos méretű ujjai.
    Starscream kezén viszont kábé egyforma nagyok az ujjak, de kívül és belül is van hüvelykujja (mint Giger alienjének).

    Nemtom mennyire spoiler ezek után, de egyébként is szivárgott ki anyag a fent említett főgenyóról kicsit eltérő designt használva, meg Bay is letagadta, tehát várható a visszatérése ;)

  34. Ja és a korábban kikerült (de a filmbuzin nem közölt) Devastator koncept is eredetinek tűnik, mivel a Hasbro tegnap bemutatta a játék verziót, ami kábé ugyanúgy néz ki.

  35. Sőt Megatron lábát is lehetett látni a 30 mp-s teaserben, szóval minden jel szerint visszatér.. neki vissza kell térnie! Nagyon gonoszan tud nézni:D

  36. Hát nem tudom. Ha megnézed a Superbowl-os spotot akkor abban is benne van a leszorítós rész de közvetlen előtte mutatják Shia-t hátulról ugyanabban a fekete cuccban és akkor Starscream áll előtte. Persze a lehet két totál különböző jelenet de még a környezet is hasonló.

  37. Látom beindult a találgatások :) Nagy fanok tolják az infót. Én csak Micheal Bay: TF Fan vagyok. A képregényeket nem ismerem.

  38. Starscream kb. az első tiszt vagy micsoda, rémlik valami ilyesmi a rajzfilmekből, szóval simán asszisztálhat a górénak. Meg persze szándékos megtévesztés is lehet így vágni a trailert, nem? :)

  39. A teleportálós robot Fallen!! Nagyon kemény lesz, nekem kifejezetten tetszett, hogy nuku zene, és alatta csak ez a nyikorgó hangok! Amúgy ha a végén megnézitek azért a “markolós” robot nem annyival nagyobb Optimustól, inkább terebélyesebb, mert más összevissza alakja van, de nem sokkal nagyobb, max. vagy 2-szer :-D és Hasbro kidobta a hivatalos játékfigurákat, lesz BlackBird(Feketerigó) robot is, gondolom Álca+Autobot jelű repülő, ez gondolom Jetfire lesz, szóval trailerben sztem nemsok minden van ellőve, mert fogadni mernék rá, lesz itt még légiharc is:-) ja és már lett említve, de a kikerült Devastor concept art valószínüleg igazi, mert a hivatalos játékfigura is fullra az+vagy 20 új robotot számoltam a játékfigurák közt az első rész óta, szóval lesz zúzás, motorok, új repülök, még targoncás Transformer is:-)

  40. mindjárt kirakom devastatort, nyugi (be kell írni több embernek is, mert ugye amúgy nem posztolnám, mert nem szoktam ilyesmit, ugye basz+?), csak ezer a dolog. De hogy magatokat ismételgetitek az egyre viccesebb (és elkeserítő), ahogy itt néztem a kommenteket tökre dejavu lett valmai régebbi tf poszthoz, ahol szitne ugyanez ment.

    szerintem aki itt túlaktív, meg trailert kockáz, az egy kurva szót nem szólhat mostantól a twilightosokra. ez komoly.

  41. Kezd egyre rosszabb lenni ez a magam elleni spoilerezés.. Már mindent tudok , lesz megatron lesz nagy monszta ,lesz teleport robot stb stb.Lehet nem is kellene olvasgatni TF2 ügyben .. :)

  42. Érdekes. Kérdeztem, hogy a “párducvas” nem Szabotázs-e. Erre páran rávágták, hogy az Ravage. Hö. Nemá’, komoly? Az ugyanaz. Régebben Szabotázsnak hívták, az újabb fordításokban Rombolóként van fordítva. Az ott Racsni?-> nem, az Ratchet :P! A dinobotok meg vicc volt, csak a smiley maradt le, bocs.

  43. NoX:
    “sokkal jobban kiütközik, ami mű. Az elején azon az anyahajóba csapódáson nagyon látszik.”
    Most miért mondod? Bay jóban van a hadsereggel és egy igazi repülőgép anyahajót robbantottak fel, hogy hihetőbb legyen a jelenet.:)

  44. Az előbb megint megvizsgáltam HD – ben, és tényleg teleportálósan jelent meg ez a Fallen gép !!!
    Asszem elszáll az agyam. Kár hogy az első teljes trailerig még annyit kell várni.
    Remélem hogy a műsoridő megfogja haladni a 2 órát !

  45. ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! ÓÓÓÓÓÓ!!! ÚÚÚÚÚÚ!
    Nah most 3x élveztem el a 2perces trailer alatt!!
    Hát ez kegyetlenül várós!! Amúgy meg kíváncsi vagyok kik fognak elhullani a sorból! Nem tűnik túl Happy End-esnek!!

  46. fotomán: Igazábol lehetne Pradator szerü álca (szó szerint) is , nem csak teleport.Még nem tudjuk biztosan.

  47. Én nem akarok flamelni, de ez még az elsőnél is rakatabbnak tűnik. Szépnek szép, de aaa nem! Engem nem győztek meg. Tudom, akinek nem tetszik az ne nézze. Lehet, hogy úgy is teszek…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.